Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: svetlo rjavkast izcedek 8.2.2008 16:19:01
|
|
|
|
pilar28
|
Dve možnosti:ali si , ali pa jutri pride M- upam da ne!!! Držim pesti, da ugledaš
|
|
|
|
RE: svetlo rjavkast izcedek 8.2.2008 16:22:04
|
|
|
|
Anonimen
|
pa me morem jutri do biti že . To bi bilo prehitro,dobiti jo moram čež 4 dni. Malce hecno ta izcedek.....svašta
|
|
|
|
RE: svetlo rjavkast izcedek 8.2.2008 18:23:58
|
|
|
|
mmanca
|
Upam, da si . Držim pesti.
|
|
RE: svetlo rjavkast izcedek 8.2.2008 18:55:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Občasno imam tope bolečine v predelu trebuha,oz.spodnji del trebuha.Upam da ni to prihod .Pravijo,da so pa si znaki nosečnosti in znaki prihoda menstruacije zelo podobni,skoraj isti.
|
|
|
|
RE: svetlo rjavkast izcedek 9.2.2008 16:23:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes, pa tega izcedka ni več. Do imam še 3 dni.
|
|
|
|
RE: svetlo rjavkast izcedek 9.2.2008 17:21:42
|
|
|
|
YULIAH
|
Držim pesti zate, da boš zagledala močni plusek na testu.... Jaz se bom testirala na valentinovo, ker čakam na rezultat 1. IUI poiskusa! Upam da nam vsem ki čakamo uspe!!!
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Samostojnost.
Admin
So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.