Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, čeprav sem slišala od drugih da je malo zgubljena sem se odločila za njo ŽAL
. 
In da ne omenim, da ko je imela hčerka alergijo na jajčni rumenjak, da je sploh ni zanimalo in nas niti na testiranje ni hotla poslat. Edino, kar je rekla, je bilo, da kako je lepo, ko starši sami ugotovijo, kaj otroku ne paše in da naj se do cca 3.leta izogibamo vsej hrani, ki vsebuje jajca
.z tamalmu hodmo v zd sentvid k dr.vodnikovi in sem res zadovoljna z njo,kar se pa osebja tice je pa
,ne vedno v tem primeru pa definitivno.no bilo je mesec nazaj ko je tamal zbolel za bronhiolitisom,bil je hospitaliziran zaradi prenizke saturacije v krvi.po 4 dne sva bila odpuscena domov,sledila je kontrola cez en teden,vendar obvezno izogibanje bolanim otrokom in ambulantam z bolanimi otroki.navodilo je bilo da poklicem p in se narociva v tistem casu ko zacnejo in naj poveva da ce je mozno da prideva takrat ko ne bo otrok not bolanih in v sprejemnico za zdrave otroke.poklicem,povem -dobiva datum,uro.tamal je bil takrat ze zdrav cca 3 dni ni bilo vec prisotno kasljanje,smrkanje....skratka vse ok.stopim v zd.prva cakalnica nabita z bolanimi otroki-kaslji,smrkanje,.....logicno se odpravim v cakalnico z zdravimi otroki,notri ni prisoten nihce,razen mamica se uz enim malckom odpravlja domov,vendar je bila se v anbulanti,no jaz tamalga slecem...nakar prnori sestra in me napade da naj takoj zapustim cakalnico in odidem v anbulanto ki je namenjena bolanim otrokom,jaz jo pogledam ji na lep nacin poizkusam razloziti da je otrok zdrav,da je prisel na kontrolo in da imava navodila iz pediatricne da ne sme biti v stiku z bolanimi otroki,ker drugac lahko kar nazaj prideva in ona ne da pri njih ne mormo kar po svoje....tako nesramno,osorno...prov drla se je na mene in ce mi nebi blo tako pomembno da pregledajo tamalga bi vzela kartico in odsla in itak da mi je film pocu mislm sej ne morajo imet tazga odnosa saj sem vendar njihova stranka....in itak da se nisem mogla pustit takemo ponizanju in sem jo nadrla nazaj in za povrhu sem se pediatrinjo in jim povedala da na tak nacin kot delajo ne morjo....misl kaj se pa grejo a je to zd ustanovA ali zoo.no pa se za info.z tamalmu sva cakala odzunaj,sprejeta sva bila v antbulanto kjer so sprejemali bolnike,na sreco ni staknil nicesar vendar sem povedala ce bo prislo do kakrsnega koli obolenja ali poslabsanja zaradi njihove malomarnosti ,se bom pritozla k direktorju zd....diagnoza zdravnice ko sva bila pregledana je bilo da je otrok zdrav in da bolje da zapustiva anbulanto skozi cakalnico za zdrave otroke