|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 20:45:54
|
|
|
|
živa
|
Za mojega dveletnika v Mani, velikost 2-4. Meni so super. V C&A mi je kar malo švoh elastika okrog pasu. V redu so tudi tiste z Nodiji (jaz sem jih dobila v Premaman, zadnjič pa sem jih videla v Mercatorju). Lp, živa
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 20:50:05
|
|
|
|
N _ B
|
Marks&Spencers
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 20:51:04
|
|
|
|
noe
|
Jaz sem mu pa na celjskem sejmu kupila tri spodnje majice od celjskega Miroteksa, pa so svetovne, take kot so bile, nič raztegnjene . Mi je žal , da mu jih nisem kupila več, pa še šroke naramnice imajo. Sp. hlače ima pa od H&m in Still, ki mu jih je kupila mami in so tudi takšne kot so bile.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 20:55:43
|
|
|
|
2.2.
|
beti, mi jih tašča nabavi
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 20:57:37
|
|
|
|
frutka_
|
Najraje mu kupim Schiesserjeve. Gatike za fantke so fajn visoko krojene, da mu spodnje majčke ven ne lezejo kot pri H&M modelih in po neštetih pranjih so sp. majčke še vedno kot nove. Cena komada gatik je od 5-7eur, sp. majčk pa po 7-10eur. Največji klump kaj jih je je spodnje perilo Upsss iz BC, ker tako skupaj skoči da sme popolnoma nove majčke dala naprej. Enako se mi je zgodilo s Sparovimi bodiji.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 21:24:34
|
|
|
|
glen
|
Schiesser,dva kompletka pa ima tudi iz h&m pa so tudi o.k.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 21:35:57
|
|
|
|
spacika
|
Jaz jih kupujem v sosednji Avstriji v Kik-u. Všeč mi je ker so vse z potiskom, in se le ta ne izpere, odsvaljka ipd. V C&A pa sem ene kupla, in je šel potisk po parih pranjih dol, pa še elastika se zažre v kožo. Imel smo pa tudi komplete iz Neckermana in sem tudi zelo zadovoljna, so bile kot nove, kljub pranju.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 21:53:14
|
|
|
|
Anonimen
|
jih za svojega kupuje v H&Mu, spodnje majcke ima ene dve iz Baby centra od Upsss-a in se niso nic skrcile. LP
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 22:11:10
|
|
|
|
pikicatalonica
|
Jaz jih kupujem vsepovsod (Babycenter, mana, H&M, tržnica, Špar). Pa moram povedat, da se še najbolje obnesejo prav tiste iz tržnice. Je pa res, da moraš malo pogledati na kvaliteto, cena je pa itak neprimerljiva. Sem pa zadnjič bila v H&M-u pa sem naši 3,3 letnici kupila spodnje hlačke hellov kitty velikost 104 pa so ji malo majhne oziroma jih bo očitno hitro prerastla! Bom morala kupovati za 5 let, ker imajo v H&M - u očitno malo manjše številke! Imajo pa čudovito izbiro spodnjega perila za princeske! LP, pikicatalonica
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 13.2.2008 23:25:00
|
|
|
|
lelaval
|
Najraje v Avstriji ne barva, ne potisk ne gre dol.
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 14.2.2008 6:59:27
|
|
|
|
srki
|
V bistvu kar v "enih" štacunah. Nič priznanega. Pa niso slabe.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 14.2.2008 7:34:24
|
|
|
|
Špacka
|
H&M, Schiesser
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 14.2.2008 7:59:02
|
|
|
|
muki1
|
Večino ima iz H&M. Pa nekaj Benettona.
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 14.2.2008 8:00:25
|
|
|
|
Noel
|
Večinoma Baby center: Upsss ali Kanz. Oboje so zelo v redu.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 14.2.2008 8:12:50
|
|
|
|
Lenny
|
Spodnje majčke vedno od MTČ Čakovec, hlačke pa v C&A, ker morajo imeti slikce gor.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 14.2.2008 8:51:17
|
|
|
|
JAPE
|
ZU-JA Slovenska znamka spodnjega perila. Zelo dobro perilo, tudi zame. Trgovine imajo v Kranju in Domžalah.
|
|
|
|
|
RE: Kje kupujete spodnje hlačke in majčke za ... 14.2.2008 9:24:16
|
|
|
|
lex
|
H&M, KIK, pa od Romeo in Julija so tud dobre, samo jih na našem koncu zelo težko dobiš
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
CepljenjaMiška2006Poleg rednih cepljenj, bi otroka cepila še za....Vodene koze (norice) (
13%)

Pneumokok (
5%)

Rota virus (
33%)

Tuberkuloza (
11%)

Ne bi dodatno cepil (
27%)

Sploh ne bi cepila otroka niti za redna cepljenja (
10%)
Število vseh glasov: 283Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!