Anonimen
|
prestavljeno iz druge teme: MarcelAlina Kolko vas to prakticira,kako se obnese,jaz sem bila skozi za uvajanje,zdaj pa zvem,da v našem vrtcu ni uvajanja . **************************************** smigli Pa saj ne morem verjet! Ma kako to? Ni to neka ustaljena in logična procedura? Kako so pa obrazložili, da nimajo uvajanja? Ta me malo spominja na vic o Mujotu, ko slednji svojega sina pelje prvič na morje, ga vrže s pomola in mu pravi: " Maši s ručicama, maši s ručicama, ma MAŠI, ma je........ , čemo da napravimo još jednog!" (se opravičujem za slabo poznavanje jezika) ************************************Mislim, da imaš pravico do uvajanja, kar vztrajaj! V vsakem primeru vstop otroka v vrtec pomeni stres za otroka, dokler se ne navadi. Sigurno je še huje, če se naenkrat znajde tam čisto sam v nepoznanem okolju. Drugače pa otroka daj v kakšen drug vrtec, če le prostor najdeš. ****************************************** bojana2 Skor ne verjamem da ni uvajanja ...v takem primeru bi tud jaz poiskala drug vrtec. Si ne predstavljam kakšno krizo mora imeti otrok, ko je naenkrat v novem okolju, med novimi ljudmi in vrstniki...pa brez staršev.. Pa se poskusi z vzgojiteljico osebno zmenit za možnost uvajanja... ********************************************** Se ti ni treba nič z vzgojiteljico osebno menit, ker je to prav gotovo njeno maslo. Uvajanje je namreč po kurikulu predpisano in tudi predvideno. O tem smo že pisali, tudi nedavno nazaj. Pobrskaj malo z iskalnikom. ***************************************************** Lunc_a v našem je bilo uvajanje,ampak ga nismo potrebovali
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 21.2.2008 13:56:54 >
|