|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ločevalna dieta
8.5.2008 18:55:18   
muška
jaz sem imela danes sadni dan, sem pojedla za zajtrk 2 jabolki, za kosilo zelenjavo in zdaj 2 banani. Pijem radensko ker mi naredi občutek polnosti in pa vsako jutro spijem kavo z mlekom ne glede nato kak dan je! kave z mlekom pa ne dam! user posted image

Počutim se odlično in glede na včerajšnje stanje vage moramdol sklesat 5 kg, če hočem oblečt kaj drugega iz omare kot širokih kargo hlač user posted image

Jutri pa imam beljakovinski dan. Imam že mesek kupljen, pa bo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 376
   RE: Ločevalna dieta
8.5.2008 23:10:15   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Sergia

Dobrodošle Amy, Hillmagic in Muška! user posted image user posted image

-------------------------------
user posted image

Malo sem se vas izogibala user posted image , ker se tudi tehtat nočem nonstop, saj se ne držim diete tako kot je treba user posted image ! Drugače pa tečem vsak drug dan, telo se pa vedno lepše oblikuje user posted image !
SERGIA- kako je s tekom?



_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 377
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 7:56:13   
PIAF
Ojla!

Jaz imam danes 1.sadni dan, upam, da mi bo uspelo. user posted image

Edino user posted image  nič še ne, ker mi zmanjkuje časa za to. user posted image

Je pa naporno to kuhanje, saj kuham zase, da imam kosilo npr. ob enih, potem pa še za moža posebej, ko pride iz službe ob štirih. Še zraven pa za mojo pikico, ki ji posebej kuham še zelenjavo in miksam....se mi zdi, da sem skozi v kuhinji. user posted image No, danes ko je sadni dan zase ne bom nič kuhala.

Deja777, res super, da se odlično počutiš. To je najvažnejše. user posted image
Jaz se spomnim, ko sem pred 4 leti hujšala po dieti kliničnega centra in v 14-dneh izgubila 6 kg, potem pa še v enem tednu 2, torej skupaj 8 in sem imela 61kg. Kako sem se odlično počutila!!! Da sem morala v en zvezek napisat svoje občutke in kako lahko vse oblečem, ne da me kaj tišči in se pogledam v rit in ni ena velika omara...user posted image

No, še danes ta zvezek hranim in ga tu in tam preberem za motivacijo!
Sem pa visoka 171cm, rada pa bi imela spet 61kg, ampak sem rekla, da si ne bom prevelikih ciljev zastavila, naj bo 64kg, pa bo mogoče še kaj več šlo dol...

Ej, ve ko tako pridno tečete (Rožica, Sergia...) - kje pa tečete, a ob gozdu, po travi ali kar po cesti? Namreč sem iz centra mesta in mi je to malo čudno, da bi tam po ulicah letala.

In se pozna na postavi tek? Koliko pa pretečete oz. kako dolgo tečete?

Ne vem, kako se naj spravim h kaki telovadbi?!user posted image  Ko bi vsaj imela orbitrek, pa ni prostora v majhnem stanovanjuuser posted image

Oki, doki, jutri imamo pa piknik in imam ravno beljakovinski dan - juhu...user posted image

Čao, punce, lepo športajte in malo jejte in predvsem uživajte v lepem vremenu!!

Piaf

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 378
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 8:30:51   
amy26
Jaz imam danes 1.sadni dan, upam, da mi bo uspelo.


tudi jaz imam danes 1.sadni dan in upam da ne bom grešila

tole s tekom pa ni slaba varianta, stanujem ob gozdu tako da imam res vse možnosti za tek edino bolj malo voljeuser posted image  poletje je blizu torej bo treba malo stisniti

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 379
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 9:18:13   
lev76
Jz mam pa težaveuser posted image . Namreč B dan je meni najbolj beden. In sem se pred dvema dnevoma javila, da bom začela -pa nisem. Za zajtrk itak vsako jutro jem sadje in tako je bilo tudi danes, ampak kaj naj pa za kosilo??
Solate ne maram, a naj grem v restavracijo samo na zrezek?? 
Tok sem smotana, k ne morem začet, bolje, da se obnašam, da sem mela včeraj beljakovine, pa danes kar škrob napadem.

A je katera tukaj ki že drugič hujša po ločevalni? Kakšni so rezultati? Verjetno gre počasneje dol kot prvič oz. ali sploh kaj gre? Naj se javi prosim kakšna taka.

Pa veselo v vikend, menda bo fuuul lep. Jaz moram pa študiratuser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 380
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 10:20:27   
suzi36
Najlepša hvala za odgovor Ena Nobena!!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 10:34:52   
brigitaa
Me  zanima, kaj pa jemo vegetarjanci v tej dieti???

(odgovor članu suzi36)
Neposredna povezava do sporočila: 382
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 10:35:24   
Sergia
Oi!
Ste bile pa pridne s pisanjem. Se nas je kar nekaj nabralo tukaj. Ja, ja kmalu bo poletje in treba se je znebit zaloge, ki se je nabrala čez zimo.

Rožica
tek dela čudeže. Poskušam se gibati vsak drugi dan za začetek (da ne bo prevelik šok za telo). Po tvoji zaslugi sem vzljubila tek. Presenečena sem sama nad sabo, da tečem cca 30 min brez da bo hodila vmes. Se mi zdi, da ni bila problem kondicija, ampak vztrajnost. Hvala ti za motivacijo rožica! user posted image
Zdaj sem okužila s tekom še mojo snaho!

Piaf
na srečo stanujem ob obrobju Ljubljane in imam okrog veliko poljskih poti.
Ja, na postavi se pozna, vendar mi pa kilogrami stojijo. Najbrž zato, ker je mišična masa težja od maščobe. Ampak centimetrov okoli riti je manj. To je pa bistvo.

Lev76 jaz sem v teh 2-h mesecih pojedla toliko zelenjave kot je prej najbrž v celem življenju nisem. In sem se čisto navadila nanjo. Celo zelo okusna mi je postala in si ne znam več predstavljat obroka brez sadja ali zelenjave.
Poskušaj se potruditi pri zelenjavi, se splača ali pa za začetek pojej samo npr. zrezek, potem pa še kakšno sadje čez namesto zelenjave.


(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 383
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 10:42:55   
Sergia
Brigitaa po mojem imate vegetarjanci problem samo na B dan. Sicer ne vem ali kot vegetarjanka potem ješ jajca, mleko in mlečne izdelke. Kaj pa ribe? Vse to lahko ješ na te dan.
Če pa si "prava" vegetarjanka, si pa lahko narediš sojine polpete in zelenjavo zraven. Ostali dnevi so pa enaki kot pri vseh.

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 384
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 11:22:14   
Anonimen
Dober dan!

Vodni dan je za manouser posted image user posted image user posted image . In sem ga prezivela brez grehov. Sat sem šla že ob 21h in danes zjutraj sem se strašno slabo počutila tako da sem morala takoj pojest 2(velike) banane.user posted image  Sedaj se počutim odlično in še tehtati se mogla seveda: pokazalo mi je 60,9kguser posted image user posted image . Vendar pa vem da bo že ju3 drugačen rezultat, vendar je fajn videt "male" številke na tehtnici.user posted image  

Uživajte v prelepem dnevu

(odgovor članu Sergia)
  Neposredna povezava do sporočila: 385
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 11:36:37   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: Sergia



Lev76 jaz sem v teh 2-h mesecih pojedla toliko zelenjave kot je prej najbrž v celem življenju nisem. In sem se čisto navadila nanjo. Celo zelo okusna mi je postala in si ne znam več predstavljat obroka brez sadja ali zelenjave.
Poskušaj se potruditi pri zelenjavi, se splača ali pa za začetek pojej samo npr. zrezek, potem pa še kakšno sadje čez namesto zelenjave.




Oj.
Problem ni v zelenjavi, ker jo imam zelo rada, pač pa v tem da v tej naši smotani menzi nimajo nič zelenjavnih prilog, razen solate. In na B dan, mam potem problem, ker če solate ne jem, mi ostane žvečenje zrezka oz. mesa, ki pa ga že itak ne maram preveč. Mah sem bom že znašla. Če ne drugače si bom pa sabo nosila kuhana jajca in paradižnik, ali pa jogurte.

Pridno hujšajte.

< Sporočilo je popravil lev76 -- 9.5.2008 11:37:01 >

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 386
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 11:55:06   
Rožica I
PIAF- jaz najraje tečem po gozdu, potem po travi in nazadnje po makadamu ter betonu. Tudi jaz živim sredi mesta, ampak sem se zverzirala in sedaj obvladam raznorazne tekaške ture user posted image ! Malo pojdi s kolesom po mestu in okolici, boš takoj opazila kakšne prave terene- kjerkoli živiš user posted image .
SERGIA- čestitam za 30 minut user posted image ! Ne moreš verjeti, da se da, kaj? Meni še zdaj ni jasno, da je tek tako fajn, glede na to, da sem od vseh oblik gibanja, imela zmeraj najmanj rada tek user posted image ! Samo tako naprej user posted image ! A si mislila snaho ali svakinjo user posted image ?

AMY- imaš posebno srečo, če živiš ob gozdu, zato hitro teniske gor in gremooo user posted image !

BRIGITAA- a si veganka ali uživaš še kakšna jajca, mlečne zadeve, ribe..?

LEV76- prvi korak je najtežji, zato kar pogumno naprej user posted image ; koneckoncev je B- dan le vsaki 4., ne?

DEJA777- ti si pa itak legenda user posted image  user posted image ! Se že važiš v minicah user posted image ?

_____________________________

ROŽICA

(odgovor članu PIAF)
Neposredna povezava do sporočila: 387
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 12:45:59   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

LEV76- prvi korak je najtežji, zato kar pogumno naprej user posted image ; koneckoncev je B- dan le vsaki 4., ne?



Evo prvi korak je za mano in se pokorno javljamuser posted image . Sem se poslilila s pleskavico in kosom kruha. Ker me do poznih nočnih ur danes ne bo doma, sem si za večerjo nabavila jogurt. Pa bo! Jutri pa zalenjavna rižotka z obilico paradižnika v solati pade!!
Ja ,HB da je B dan vsak 4. danuser posted image .

Uff, deja777, si pa res facauser posted image .

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 388
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 15:26:00   
muška
kaj jest na beljakovinski dan? Hmmm komot si narediš ohrovtovo juho (ohrovt baje spada k beljakovinam) s hrenovko. nasiti te ful

jaz imam danes beljakovinski dan in pravkar jem solato zmešano z na koščke narezanim piščančjim mesom, šampinjoni , porom in feta sirom. je ful dobra, edino malo preveč sem jo solila user posted image  .

Sadni dan mi sploh ni problem, ma mislim, da mi je celo najljubši user posted image  , najbolj na živce pa mi gre OH dan. Takrat pa res ne vem kaj bi jedla user posted image

Drugače pa jaz tečem oz. kakorkoli drugače telovadim ne - se mi ne ljubi , hujšam pa že drugič po tej dieti. danes imam 3 dan in imam že  1 kg manj user posted image user posted image user posted image

Aja, to sem pozabila, kam spada pasulj, pod škrob ne?

< Sporočilo je popravil muška -- 9.5.2008 15:31:05 >

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 389
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 15:53:26   
lev76
O super muška, da si še ena taka, ki je drugič na dietiuser posted image . Ja pasulj, spada pod škrobni dan.
Men je pa ravno Oh zakon. Takrat jem pizzo, al pa makarončke. Tega ni nikoli preveč. Zvečer pa obvezno tortica!!
Koliko si pa prvič shujšala? Jaz sem toliko, da rajš ne povem,...na ulici me ljudje niso več prepoznali potem. Mogoče bo malo bolj jasnouser posted image user posted image . Zdaj pa bi rada izgubila še tisto kar takrat nisem. Aja, pa 3 kg sem v zadnjih 2 mesecih nazaj dobila zato me je pa tako spodbodlo, da moram ukrepat. Prvič sem hujšala pred dvema letoma.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 390
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 15:56:43   
lev76
Aja, sem vidla muška 5 kg te muči. No to bo pa že šlo.
No ja, jaz bom imela definitivno malo več delauser posted image .

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 391
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 16:21:21   
muška
Prvič sem shujšala 4 kg v enem mesecu, cilj je bil tako kot zdaj 5, ampak se mi ni več ljubilo. user posted image  

Jaz sem v bistvu suha in kaj se tega tiče ne bi rabila hujšat.  Imam pa problem in sicer ta, da nosim športno do športno elegantno garderobo. To pomeni, udobne in široke hlače po možnosti s trakcem, gumico v pasu,.... torej nimaš občutka da lezeš narazen user posted image     In pol smo imeli eno prireditev, kjer se je bilo potrebno lepo oblečt in si nisem mogla nobenih hlač skupaj zapret! Tako da hujšam samo zaradi tega, da mi bodo cunje (hlače) spet prav in da ne bom rabila kupovat nove garderobe user posted image

(odgovor članu lev76)
Neposredna povezava do sporočila: 392
   RE: Ločevalna dieta
9.5.2008 17:12:04   
Anonimen
Zelo ste pridne z pisanjemuser posted image . Jaz sem po novem zelo malo na netu ker sma z anejem večino časa zunaj, če pa ne pa kuham in pospravljam. Pa še delam zraven in je kar zabit urnik.
Rožica ja sem tudi že miniko oblekla in ne moreš verjet 34 št od moje mame, ki je suhicauser posted image Tako male št nisem nikoli oblekla. Sem pa šla predvčerajšnim ene hlače kupovat in so mi določene 38-ke kar prevelike. Bo pa treba vso garderobo zamenjat. Sem glih vse kapri hlače zvlekla iz omar inuser posted image vse preveliko. Majčke HB ostanejo.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 393
   RE: Ločevalna dieta
11.5.2008 21:53:58   
skokica01
No, pa sem tudi sama začela in preživela prvi dan - dopoldan sem sicer imela izjemno krizo, ker sem bila zelo lačna, pa še sadja ne obožujem ravno najbolj! Upam, da se mi bo vseeno uspelo prebiti skozi vseh 90 dni. Že zdaj pa me muči kako bo to izgledalo na dopustu, ki ga imamo naslednji mesec in gremo v hotel (polpenzion). Seveda mi bo največj problem za zajtrk jesti samo sadje, ker obožujem hotelske zajtrke (jajca, rogljički, palačnke...). Ne vem kako bom to uspela premagati????user posted image user posted image Zelo se bojim jo-jo učinka, ki je ob kakršnihkoli dietah zelo pogost.
Kakšne so vaše izkušnje z grehi? Koliko grešite?
Sama sicer mislim, da če bodo do takrat že kakšni rezultati v minus kilah, potem bo verjetno moja volja močnejša od vseh dobrot... pa vendar, včasih se znajdemo v kakšni situaciji, ko je prilika, da pojemo kaj izjemno dobrega na "nepravi" dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 394
   RE: Ločevalna dieta
12.5.2008 15:55:59   
Sergia
Oi ta nove!

Ste pa zelo pridne s pisanjem.

Da vas spomnim.....v sredo je čas za novo razpredelnico, zato mi do takrat javite rezultate.



(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 395
   RE: Ločevalna dieta
13.5.2008 9:36:58   
lev76
Ojla!
Da se malo pohvalimuser posted image . Za mano je zelo uspešen sadni dan. Sem cel dan zdržala ob sadju in zvečer še eno uro fejst delala na uri aerobike. Sem se potem tako dobro počutila,ko sem se vlegla v posteljo. Res super!user posted image

Prejšnji dan ko sem imela pa OH dan, sem pa eno uro šibala na orbitreku.Ker sem se namreč odločila, da bom polek aerobike (1-krat na teden), zdaj še vsak OH dan mela eno uro arbitreka. Pa upam, da se mi bo kaj poznalo.

Sergia:jaz sem se stehtala na začetku, naslednjič se bom šele vodni dan.Tako čez en mesec.Ker če se bom vmes,pa da ne bo rezultata, me utegne to zamoriti in bom opustila vse skupaj. Tako da se iz preventive na daleč izogibam tehtniceuser posted image . Imam pa ITM 29,4 in bi rada prišla na 25,0.

(odgovor članu Sergia)
Neposredna povezava do sporočila: 396
   RE: Ločevalna dieta
13.5.2008 9:50:05   
lev76
IZVIRNO SPOROČILO: skokica01

No, pa sem tudi sama začela in preživela prvi dan - dopoldan sem sicer imela izjemno krizo, ker sem bila zelo lačna, pa še sadja ne obožujem ravno najbolj! Upam, da se mi bo vseeno uspelo prebiti skozi vseh 90 dni. Že zdaj pa me muči kako bo to izgledalo na dopustu, ki ga imamo naslednji mesec in gremo v hotel (polpenzion). Seveda mi bo največj problem za zajtrk jesti samo sadje, ker obožujem hotelske zajtrke (jajca, rogljički, palačnke...). Ne vem kako bom to uspela premagati????user posted image user posted image Zelo se bojim jo-jo učinka, ki je ob kakršnihkoli dietah zelo pogost.
Kakšne so vaše izkušnje z grehi? Koliko grešite?
Sama sicer mislim, da če bodo do takrat že kakšni rezultati v minus kilah, potem bo verjetno moja volja močnejša od vseh dobrot... pa vendar, včasih se znajdemo v kakšni situaciji, ko je prilika, da pojemo kaj izjemno dobrega na "nepravi" dan.

Kar se tiče jojo efekta, ti lahko povem iz lastnih izkušenj, da ga ni bilo.Jaz sem hujšala pred dvema letoma po tej dieti,pa do zadnjih treh mesecev nisem nič gor dobila. Zdaj pa sem zato,ker sem predvsem zvečer, preveč jedla in to neprave stvari (smoki,piškoti). Prej tega nisem počela in se tudi redila nisem.Je pa res da sem obdržala način prehranjevanja in da se mi je presnova spremenila. Saj za zajtrk že ves čas jem sadje in kosim ob isti uri. Če se le da,jem ločeno kosilo, včasih pa tudi ne. Oz. sem jedla, zdaj itak tako jem,ker sem spet na dieti. Tako, da se lepo držiš tega sistema in ne greš nazaj na starega in ješ vsepovprek, potem je uspeh zagotovljen.
Kar se tiče grehov,pa takole. Jaz sem v petek začela z dieto in sem se ga prvi dan napilauser posted image user posted image . Glede na to, da sploh ne pijem alkohola, sem si rekla, pa ravno prvi dan diete si morala vse zaj...??user posted image  Pa pizzo sem si tudi s sirom naredila, tako da-evo še en greh.Sladkarij pa tudi nisem pojedla samo toliko kot jih smešuser posted image . Pri meni je OH dan, mal kritičen,ker imam takoo rada sladkarije. Drugače pa kar gre.

Sicer pa tudi mene skrbi dopust, saj grem v Turčijo in imam all inclusive!! Pa ni vrag, da se med vso tisto hrano ne bo našlo nekaj,kar bo tisti dan zame.

No punce vztrajno naprej! Jaz sem danes doma na dopustu in imam že piščanja bedrca pripravljena za spečt- B dan torej.

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 397
   RE: Ločevalna dieta
13.5.2008 19:35:55   
Anonimen
Ojla!

Kako smo kaj? Jaz sem postala prava packauser posted image . Pa ne da bi grešila ampak res pretiravam v količiniuser posted image . Ne vem kaj mi je zadnje čase se mi zdi, da moram vse pojest Kot, da nikoli več nebom nič dobila.user posted image Se bom mogla malo v red spravit, da se ne bom začela še kje nazaj redit. Danes sem imela B dan in seveda sem pojedla za kosilo 1 zrezek in ogromno kruha zraven pa seveda solato. Večerjo sem kar prestavila za 2h, ker sem bila po kosilu še vedno lačna in sem pojedla spet 1 zrezek in spet kruh. Sedaj še vedno čutim , da sem sita(logično ko sem se pa nažrla) in sem imela "večerjo" ob 15huser posted image .
No in ju3 pa spet tehtanje me je kar malo strah. Zanima me kako pri vas vpliva user posted image na kg. V naslednjih dneh namreč pričakujemuser posted image in imam sedaj verjetno PMS ko tako jem.user posted image No lep večer vam želim in ju3 čim manj kg.

Pa dobrodošle noveuser posted image

(odgovor članu lev76)
  Neposredna povezava do sporočila: 398
   RE: Ločevalna dieta
13.5.2008 23:28:01   
hillmagic
Cao ringarajevke. Danes je bil moj sadni dan ali vitaminski pa me je vse takooooooooo matralo in to samo zato, ker sem kuhala kosilo za mojo dojenčico in možeka. Mi je tako dišalo cvrtje .... Pol je prišla še ena moja noseča prijateljica na obisk in mi prinesla ta veliko milko čokolado... jao jao meni.... se mi še sedaj sline cedijo... pojedla sem samo en pomarančo pa pol še eno pomarančo pa kozarec cedevite pa voda čez dan. Ko sem user posted image  naredila bučino juho sem še malo jaz probala A veste ko hraniš otročka po žlički pa kaj za njemu potem mimo grede neseš v usta. No in zvečer pa sem kar odlomila vrstico tiste milk in uživala. To je sedaj prvič po 16 dnevih da je bil celi dan majhnih grehov. Saj se mi teh koščkov čokolade ne bo poznalo user posted image
Kakorkoli važno je da se vseeno dobro počutim. Komaj čakam da bo sezona lubenic ker pol mi sadni dan ne bo tak problem. Lubenice bi lahko jedla celi teden če bi bilo treba.
Tehtala se še nisem od kar sem na dieti. Bom počakala da bo mesec na okoli Začela sem 28.4. Se pravi še dobra dva tedna Pol pa da vidim koliko bo pokazala Začela s težo 87kg velika sem 170. Fino bi bilo če bi šlo vsak mesec po 5-7 kg dol. user posted image ...
Bo treba tudi migat a ne
Počasi se daleč pride
Lepo bodite še naprej


_____________________________

Vse je za nekaj dobro :))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 399
   RE: Ločevalna dieta
14.5.2008 8:08:38   
Anonimen
Dobro jutro!

No pa je spet sreda. Tehtanje danes je bilo kar uspešno -0,40kg od prejšnje srede. Se pravi sem na istem kot pred 14-imi dnevi. 62,7kguser posted image user posted image . Sem prav vesela, da mi vsaj gor ne gre- glede na to da se kar nažiram. Sem mislila še 2kg dol spravit pa če tudi bo na tem ostalo je super.

Lep dan

(odgovor članu hillmagic)
  Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?