piskot
|
cer. kaj ste vse napisale ... jaz sem na dopustu. z martinom prezivljava dneve na kmeckem turizmu pri babici, kjer imava cez hranjenje mackov. danes smo imeli piknik, je ati rostilj nastimal, dopoldan smo se pa z gozdnimi sadezi druzili . Kaksna pridna fanta sta to, vam povem, ni primerjave z nasim huliganom. sem pa spet malo . danes sta se martin in ati peljala domov, pa sta se skoraj zaletela, ker jima je ena mama izsilila prednost. konec dober, vse dobro, ampak martin spet zna eno novo: pi** ti mat***. grrrrrh. sem imela v planu vecerjo, pa nekje pri sosedih kuhajo en golaz al kaj, in ce slucajno kaj pojem, bom sla po mojem bruhat, tko mi smrdi. da mal pokomentiram, kar se se spomnim, pol grem pa eno risanko pogledat. muki jaz mislim da tudi za tvoje tezave ena rozca raste in da bo se vse dobro in oh in sploh fajn ko boste se enga fantka nastimal moci upam da je zoja ze cist zdrava. ti pa nisem prav nic fous vseh teh priprav. jaz sem bolj na simple in mi gre vse tako na zivce. psasa luxus, jaz se ne spomnim kdaj sta sla nasa dva sama ven. no verjetno ko sem jaz delala. sej po mojem je v meni problem. se grem mal zamislit. lina WB!!! Kje ste se pa zdaj naselili? maxica upam da se vam ata postima. saj to pa res ne bi smelo biti tako problematicno. pa ti se tudi cim prej sestavi. mis naj se vam uspehi pri spanju vrstijo se naprej. arabela kapo dol ... frrr bom jutri, ko bomo spet martina eno uro spat dajal, mislila na jasa. mogoce bo kaj pomagalo . lucika ponavljam, ... sem ti fous hiske. sivkamivka tebi pa en tamali wb, ker nisi bila tako dalec kot lina. omenjam vse ostale. mmmm, super, mogoce bom se lahko vecerjala. sosedov golaz je odsel, prisel pa je vonj po sveze pokoseni travi tamle s polja. much better. lahko noc.