|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
9.2.2009 15:49:38   
urška76
No pa smo sami. Žiga se je oglasil doma točno toliko, da je vzel ključe od avta in potalal lubčke. Ko bo pršel domov bodo pa itak otroc že v mižulah.
No otroka sta se soglasno odločila, da hočeta danes cmoke, pojedla nista pol toliko kot ponavadi, zdej sta se pa v legice zapodila.
Mama pa mal odmara na rr user posted image  Paše mal bit brez zviranja, pa brez risank. Je tak mir. user posted image
zdej grem pa še kaj pametnega po netu pogledat, da nam sam kle mela samogovore.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
9.2.2009 17:48:33   
Nogavica
Mi smo pa danes peljali uspavat našo muco Metko. user posted image  Jo je zgleda spet kap in, glede na to da je bila stara 14 let, ji kaj dosti ne bi mogli več pomagat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
9.2.2009 18:58:49   
Aja1
Nogavica. user posted image user posted image user posted image  Boste zdaj imeli drugo mucko?

Mi smo pa danes uvedli sistem nagrajevanja s šampiljkami. Ko bo pridna, dobi štampiljko (eno na roko (to je pač njena velika želja) in eno na list papirja, ki je obešen na hladilniku). Ko bo 10 štampiljk dobi Nodi jajčka. Bomo videli, če bo pokaprala zakaj gre. Sicer bi ona najraje vse štampiljke imela v roki in packala okrog, ampak se ne dam. To bo res nagrada. Danes si je prislužila dve (je šla 2x na kahlico brez pregovarjanja, lepo jedla, ni sitnarila).

Zdaj pa spi. V zvezdici bo treba zamenjat baterije, ker čudno počasi tuli user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
9.2.2009 20:02:30   
urška76
Nogavica user posted image .  Metka zdej mirno spi.
Aja tole s štempiljkami imamo mi že neki časa. S tem, da jo dobita zvečer glede na pridnost celega dne.  Če sta pa poredna pa dobita črno piko. in potem,če sta nabrala dovolj štempiljk čez teden dobita nalepko in za vsako nalepko eno čokoladico Živalsko kraljestvo. In je tud že špela pogruntala sistem user posted image . Sicer pri njej še ne pali čisto, Miha pa že točno ve, da je na koncu lista za pridnost nagrada. Za tole trimesečje si je ravno danes zaželel avto na daljinca.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
9.2.2009 20:32:25   
Zamima
Nogavica user posted image user posted image user posted image  user posted image .  evo, mi imamo spet borbe s spanjem, ma jaz ne vem kaj je to, zdaj je v pojsli in kliče: mama! dedi!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
9.2.2009 20:36:52   
Nogavica
Aja1, itak imamo še Luca, tako da zaenkrat še ne bomo razmišljali o drugi. Je pa moja želja, da bi vedno imela kako muco, ker jih obožujem. Bomo mogoče še malo počakali, da Živa še zraste, ampak bi takrat raje imela "hišno".

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
9.2.2009 20:51:45   
Aja1
Urška - za koliko štempiljk pa dobi nalepko? Jaz moram zdaj še pogruntat, da te nagrade ne bi bile prepogoste (da bi se vsaj malo morala potrudit).

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
9.2.2009 20:58:02   
Zamima
Nogavica, mi imamo hišno že 13 let. user posted image Sva pa z Zalinim atijem tud imela eno, samo smo jo žal morali dati stran, ker nismo mogli imet obeh v stanovanju user posted image Še danes mi je žal zanjo...

Zala spi user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
9.2.2009 23:07:33   
Zamima
danes se pa nič ne čveka, vse delate domače naloge za 2010?  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
9.2.2009 23:59:55   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

danes se pa nič ne čveka, vse delate domače naloge za 2010?  user posted image user posted image user posted image

a ni še mal prezgodejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
10.2.2009 7:45:29   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

a ni še mal prezgodejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Prezgodaj, prezgodaj. Če naredimo zdaj, bo še en škorpion... Ne hvala. user posted image  Neja je bila narejena tak čas (8. ali pa 9. februar user posted image )

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
10.2.2009 8:44:46   
urška76

Včeri so vadle, sej veš, vaja dela mojstra user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
10.2.2009 8:51:08   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Urška - za koliko štempiljk pa dobi nalepko? Jaz moram zdaj še pogruntat, da te nagrade ne bi bile prepogoste (da bi se vsaj malo morala potrudit).

Mi imamo narejeno razpredelico za približno tri mesece na enem listu, ena vrstica je en teden, potem pa ena črna pika izniči eno štempiljko, in na koncu mora biti vsaj ena štempiljka med krogci (krogec je za takrat ko naredi kako neumnost v bistvu pa ni poreden/a), da je nalepka za cel teden. Pa še to je ena taka mala  (kilava ji pravimo user posted image ). No in če je nalepka konec tedna je v ponedeljek po kosilu čokoladka. In tud Špela me že spomni, da bo "lado dubla" user posted image
Za konec lista je pa kaka nagrada, če je bil priden. Tako si je Miha enkrat zaželel smetarski kamijon (Špela pa tud), za ta list je včeraj izrazil željo, da bi dobil avto na daljinca (sam to sem že za r.d. računala). In ima pol en cilj, da se mora potrudit za željo (pa drživa se tega, da vmes ne dobi vsega kar si naprdne user posted image , že tko dobi preveč se mi zdi).

< Sporočilo je popravil urška76 -- 10.2.2009 8:52:05 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
10.2.2009 9:41:14   
Aja1
Ponoči so mi hotli ustreliti moža user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
10.2.2009 9:57:17   
urška76

user posted image   A je vse ok z njim?  A to, ko je bil v službi?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
10.2.2009 10:15:34   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

user posted image   A je vse ok z njim?  A to, ko je bil v službi?

Ja, bil je v nočni. Je rekel, da je bil 99%, da ga bo počil. user posted image  En butast pijanc!user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
10.2.2009 10:28:32   
urška76
No samo, da je bil tist en procent, ki je prevagal in je zdej vse ok. Doma ga pa malo pocrklej.
Kok bi jest nabila davek na alkohol. Če sem pa na kaj alergična sem pa na pijačo. Pa ne, da bi bla čisti abstinent, samo še predobro vem, kok gorja lahko naredi preveč alkohola. Moj oče je namreč zdravljen alkoholik, ki na mojo srečo vsaj nasilen ni bil.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
10.2.2009 11:00:29   
Nogavica
Ojej, Aja1, zdaj si me pa kar malo šokirala. Sranje, no! Hvalabogu, da se je dobro izteklo. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
10.2.2009 11:05:53   
marella1
Aja: sem prebrala na FB, res grozno. Res ne vem kaj je folku!

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
10.2.2009 11:38:04   
krfjolca
Uf, Aja, res grozno! No, samo da je vse v redu.
Nehvaležna služba, res user posted image

Jaz sem bila danes v šoli, sicer uradno na bolniški, ampak sem morala tole proslavo dat skozi, če sem že organizator. Je bilo pa super, vsi so pohvalili, ena mi je celo rekla, da je najboljša proslava v vseh letih (pa je učiteljica bolj stare garde, tako da jih je kar nekaj že videla) user posted image .
Kar fajn za moj ego, pa tudi mogoče kakšna pika več, če bom čez kako leto res iskala službo tukaj.

Sem pa komaj zdržala do konca, se mi je že precej vrtelo, pa glava me je začela ful bolet spet. Tako da sem šla potem samo domov ležat. Sem se najbrž s tem zapečatila do konca tedna ... No ja, bom pa med počitnicami urejala zadeve. Me skrbi, ker še kar nimajo zamenjave zame. Pa po počitnicah naj bi začela delat ... Kriza, res. 

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
10.2.2009 11:44:15   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    psssst! skrivna koda: ZS user posted image

Dobiš drug teden, dans speče, jutr al pa v ponedeljek (je bolj verjetno), oddamo, pol je pa odvisno od poštarejv. user posted image  Pol pa glej, da se vse pesmice naučiš na pamet. user posted image

Zlata sta, res hvala  user posted image user posted image user posted image user posted image

Poslano šele danes... itak včeraj pozabil...

LP
Ž.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
10.2.2009 11:49:12   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Ojej, Aja1, zdaj si me pa kar malo šokirala. Sranje, no! Hvalabogu, da se je dobro izteklo. user posted image

dej Aja1 lepo te prosim, zdej se mi je srce ustavilouser posted image user posted image user posted image ...no samo, da se je srečno končalouser posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
10.2.2009 12:02:09   
Aja1
Hvala punce user posted image user posted image user posted image . Sem še kar v šoku. Moram pol popoldan mal mojga vprašat, kako to doživlja, da ne bo kakšnih posledic. So mu v službi pol rekli, da mu bodo zrihtal psihologa, pa je rekel, da zaenkrat ne rabi. Upam, da ne pride tahudo za njim. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
10.2.2009 16:42:32   
viv_
Ojla punce!

Joj, Aja, kaj berem... pa sej ne moreš verjet!

Krfjolca, svaka čast user posted image

Mi smo mel dones vpis v šolo... Pa en sosed me je čist ob živce spravu. Joj, sem jezna... Kok so eni ljudje zlobni!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
10.2.2009 17:02:28   
Zamima
Aja1user posted image , saj ne moreš verjet kaki psihopati hodijo okoli, ma nikamor več ni za it se mi zdi user posted image .

Žiga, najlepša hvala user posted image user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.