Anonimen
|
Evo pa koncno tudi od mene malo vec besed Abraham je za nami.Tamala dva sta se kar fajn drzala,tako,da sva s svakinjo s tamalima sle domov okoli pol desetih.Zacelo pa se je ob sestih...Hudic je bil,ker skrat ni mogel letati po vseh stirih ampak je slo...Je par balonov popipal,plesal z babico ,atijem.Midva pa itak,da sva anjvec plesala.Zaenkrat je pravi mamin cartl . Pa jaz pametna,brez blazinic v modrcku,meni pa ta desna zacela puščati,tamali je itak bil tega vesel,je on resil situacijo . Je pa pravi zizamen, sam pokazem mu jo pa on cez celo kuhinjo,dnevno pristarta k meni.Spanje se imamo vedno bolj tak tak.Zbuja se na uro -dve odvisno,mal pojoce, po polnoci obvezno poziza po joku in tako do jutra.Tak,da ni nic cudnega,da pred 11-12 pol nic ne spravi v sebe... Kolikokrat gredo vasi otrocicki spat cez dan?? Jaz od danes zacenjam 1krat na dan,da vidim,ce bomo imeli pol kaj boljse nocno spanje Ce bi moj sel gledat avse debate o triciklih bi njegov komentar bil hvalabogu,da smo ga ze kupli,ker drugace bi ti tud takga htela met,ko ga bojo zbrale za najboljsga ...Mi ga ze imamo,tega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165398 in je cist ok za nase potrebe po dvoriscu.Itak pa tud nas malokje zdrzi vec kot 10min. bOLANCKANIM ZELIM,DA SE CIMPREJ POZDRAVIJO Za vse nove zobke,mi smo zaenkrat na 5ih. cestitke vsem dosedanjim slavljencem zdaJ grem malo spicao premesat,v naslednji rundi pa nekaj slikic
|