tinaaja
|
Naomi, ... bi se lahko reklo WB Kahlica ... B jo je uporabljala vsako jutro od cca 1 leta dalje in ponavadi tudi kakala. Potem je naenkrat bila to nepotrebna rutina in je po 3 sek ustala in sla. Tko da sem kar prekinila s tem. Incakam na boljse case, da jo dam spet zjutraj gor. Da bo slje kot prej pogruntala cemu sluzi Nimam pa iluzij, da bo to kaj kmalu. Ko bo pripravljena, bom jaz tud Kaj naj recem.. Morje je bilo superrr B je uzvala do konca in jaz tud. Fredov obroc je bil super (ANJA hvala!!!) drugace pa je bilo super tudi samo v maminih rokah al pa samo cofat v nizki vodi. Zal se je nas dopust prezgodaj zakljucil.. Vceraj je B zvecer bila ful tecka, pa kar spat in celo pop se mi je zdela vroca. Vrocina je narasla med spanje na 38,4. Skratka zgodba se odvija preko bruhanja, ohlajanja, so mlahovosti, rahle odsotnosti do tega, da smo picili na urgenco zaradi strahu pred dehidracijo, ker je bilo ocitno, da je fasala soncarco. V avtu, kjer je bila klima se je spravila k sebi, prej pa je bilo ornk grozno, ker tud roke ni mogla dvignit. Ful sva se ustrasila. Na soncu niti nismo bili, razen ko smo sli 3x v morje, drugace je bila v sencki ali notri, skratka ze cel dan se zrem in razmisljam, kako je lahko do tega prislo Ker se danes ni smela kopat, ne sme bit na soncu in vrocini, smo se odpravili domov. Je pa danes spet stara Brinci Konec dober, vse dobro. Je pa takoj bila kot riba v vodi in sva ze prvic sli cofat v globoko vodo. Dopustniki - uzivajte Kati - vem, kako se pocutis ... v appartmaju na morju ni bilo klime socustvujem. meaa - bravo za izpite .................