A-N-J-A
|
No glede vrtca je pa pri nas kar ok, ker je v celem vrtcu samo pet skupin in se itak vsi med sabo poznajo.No naša Ela je šla prejšnji teden po skoraj 2m prvič in je bla full navdušena, čeprav je bilo 5 otrok z njene skupine, vseh skupaj pa okol 20 . Še mal pa bo tud naš mali veliki mož zakorakal v veliki svet . pediatrična-mal se lahko tud mojmu možu zahvalte za to, ma pa kar neki novih sivih las na račun tega.Pa če vam čist potihem povem, spodaj kletni prostori, kuhinja..., so še v fazi dela , pa nobenmu povedat. erna- Žigitu kup zdravja mere pri 18m(smo meli prejšni teden sistematko)-85 cm, 13900g.A vam povem da ima Ela 500g manj kot Bor .Imel je tud ene par nalog za narest:postavit stolp iz kock, mal risat,ponovit za sestro(strest rozino s kozarca, strest kocko z lončka in jo dat nazaj not), hodit nazaj,brcat žogo, vržt žogo,pit s kozarčka(to ne zna- kriva mama k mu ne da ), uporabljat vilico in žlico,slečt kakšen kos oblačila(to ne zna), pokazat učke, nos(ni hotu, je reku ne ), koliko besed zna, evo rečmo da je to vse. Ela je pa opravla sistematiko pri 3 letih z odliko in še mal čez . Aja pa moram pohvalit mojo princesko, danes smo bili pri zobarju in je dobila dve zvezdici in to brez joka .Ko se zbudi šibamo po darilo, ker je bila tako pridna. Aja pa še neki moj Bor ima nogo že 23-24 . Čauči
|