tinaaja
|
Pikapola, sem vceraj pozabila za ne zizanje, upam, da vam tudi rata pa, da je petrov ucek bolje. daj se kaksno slikico prilimaj No vceraj je bil pri nas dan cudezev Najprej smo sli pes na trg in sva rekla, da vzemeva sabo vozicek, ki ga ze nekje 5 mesecev ne uporabljamo, da ce ne za drugo za to, da bova vse nakupljeno pripeljala domov. In za hec dava malo not pred blokom in obsedi not, cez 10min pa ze spi (itak ce je vstala ob 4...).. No drugo presenecenje je bil njen izbor hrane cez dan - tega ponavadi sploh ne takne vcer pa je veliko pojedla - kislo zelje , ribe, skuhanega jajca, kostanja pa se mal motovilca mi ji je uspelo dat Sem bila cist hepi. Zadnje case od ogljihovih hidratov je tocno testenine in kruh. tko da mi je tole variranje ful super. No poje pa noro: mandarin, kakija, oliv, paradiznika,... Lumpijev tek - kako je bilo? Zabika, VD od Kati - good luck today pa dober tek Dskubin - imam vprasanje zate, k mate tok izksunje z Legicami - kaj priporcas. Bi za bozicka en ornk komplet narocila babici in svakinjam.. a je bolj veliko kock al kaksno tematsko ala ta velik zoo? Jasna, meni je bolje, da spi v kosu, ceprav je vcasih prav ornk morbidno vstat ob 4. No danes je spala po ta stari uri do 6 Tko da moja pridna punca No, kmalu pade sprehod do trgovine, da kupim meso za juhico in pol akcija. Pravo domace slovensko kosilo Lepo nedeljo vam vsem zelim!