Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
HB je Žiga že včreraj bil brez vročine, tako da je bila zgleda res ena rahla viroza. Edino, mal je še tečkan
.
) 
,mislm men je blo kr neki no saj je sedlo ampak ni to to,vsaj men ne glede na to da nism bla nc bl relakserana v 9 nebesih,al pa da bi me vsaj kaj bolel od masaze ne vem al pa da bi bla kaj manj polomljena,zmatrana........nc od tega,tko daa rezultat od mene je 1.zal
, doma okrasili dnevno, hodnik in kuhinjo z baloni in klovnčki, jaz sem spekla testo za torto, zdele sva pa z možem še s šampanjcem nazdravila. Sede.
, ki obvlada, zato bomo pač plačali
) pol pa domov, bom skuhala slavnostno kosilo za nas in za babi in dedija pol pa itak že dobimo obiske.
Iza, vse najbooooljšeeee!
okusa mislila, da ga bo samo probala. Drugi dan pa kazkuhan riž, kuhano korenje, zrele banane... In počasi je šlo na bolje. Moram rečt, da že dolgo nisem previjala ob 4 zjutraj...