draja
|
Dan! Sva glih iz vrtca in mala spi, tako da se na hitro javim. Mi imamo še vedno katastrofo od noči, tako da se mi sploh ne da niti na računalniku več viseti, pa še cele dneve smo zunaj. Živa je zdaj spet tretji dan v vrtcu, s tem da sem bila te 3 dni kar ves čas z njo. Mi niso nič rekle naj jo pustim pa je nisem . Danes ji pa itak ni bilo nič kaj všeč tam in se me je precej oklepala. Aja, pa kaj vse ne doživiš. Namreč meni je mala kosilo ven pljuvala, tud probat ni hotela, pa pride vzgojiteljica in ji začne dajat in mala je kot ptiček . Ej, ej, ej boge me mame, ko nas takole hecajo tile naši sončki bonbončki . Skačica ja, mi smo kupili Fisher Price čevlje in sicer v Massu. Smo kupili tiste supergice, ki jih je Tinaaja nalimala pa moram reči, da so res enkratni čevlji. Tista mrežica spredaj je res samo mrežica, tako da zrak lepo kroži čez čevelj in se ji nič nogica ne poti. Pa so ji za št. preveliki ampak zelo lepo hodi v njih. Priporočam!!! Tudi cena je ok, sploh zdaj ko so vsi nekaj znižani. Sandalčke pa ima od Superfit in sicer take, da so prstki zaščiteni. Ne vem, mene je kar groza tistih odprtih sandalčkov, ker se spomnim kakšne prste je imel moj brat, ko jih je nosil eno poletje. Lepo se imejte na Bizoviku. Naju ne bo, ker se mi v tej vročini popoldne ne da gužvat na cesti. Greva ponavadi kar k mami na vrt in tam uživa na toboganu,peskovniku, šotorčku, tunelu,...
< Sporočilo je popravil draja -- 29.5.2008 12:33:21 >
|