Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ma je ni in ni. Sem naredila test, ker nisem bla več prepričana, tudi nisva delala na bebici, ma nikoli ne veš. Test je pokazal minus! Verjetno je stres pred poroko, upam, da pride kmalu ker je ne bi rada imela lih drug teden!
,bo vzpodbuda tudi tvojemu atiju,se bo lažje boril s svojo boleznijo v upanju na vnučka,želim pa ti vsekakor,da boste to bolezen premagali in to v čimkrajšem času,tu smo,da ti stojimo ob strani,nisi sama.
Sem pa zaprosila administratorke, da so zaklenile temi, ker so šle nekatere udeleženke pogovora čez mejo dobrega okusa.
Ojla. Kako kaj??
. Mi bt še ni narasla, ampak sem delala test ovulacije in se je pokazala rahla druga črtica, jajčnike pa bo itak razneslo, tako da moremo bit pridni. No štorkla je že bila na našem travniku, tak da upam, da je nam kaj pustila.