|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mi ne pričakujemo junija!!!
11.6.2008 19:07:09   
spps
ojla orhideje,kako si mi kaj?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
11.6.2008 19:19:03   
Lopona
Čao,punce...
Danes na 71.dan me je obiskala user posted image . Po vseh teh dneh čakanja, upanja in že potem skrbi,kaj je narobe z mano je prišla ta Muser posted image . Ravn zjutraj, ko sem se odpravljala k G, pa se mi je usula. Tako,da potem nisem sploh nikamor šla. Zdaj itak vem, kje sem. Tako kot mi je G rekla nazadnje, da so bli verjetno krivi hormoni, ker je toliko zamujala. Zdaj sem jedla dabraston tablete, da je prišla-sicer 3 dni kasneje, pa vseeno. Po 14 dneh jih moram spet 6 dni jesti, da se mi uredi O. Tako, da me lahko za ta mesec žaluser posted image obarvate v modro, ker gremo v nove boje... Bom pa na vezi z vami. Navijam za vse, ki še pričakujete +, da se vam pokaže in,da ste srečne.
No,jaz zdaj vsaj vem,da ni nič narobe z menoj. In, da bomo zdaj uredili cikluse in O, potem pa gotovo bo. Zdaj grem v 4. krog. Ubistvu sem bla zdaj dva mesca brez M, tako, da so trije mesci že, krog ja pa v bistvu 2., saj ni blo vmes nič O. Tako da uradno v 2.krog...eh,kar nekaj...samo da bo drug mesec, pa bomo srečni!

Navijam za vse vas....
Orhideje-tudi jaz tebe spremljam bolj pogosto kaj se dogaja s teboj, saj imava res podobno situacijo. Upam, da pri tebi ne pride user posted image in, da vseeno zagledaš magični user posted image . Si jemala kontracepcijske tabletke? Koliko časa? In koliko časa nazaj si jih nehala jemati? Ker jaz sem jih jemala 6let in sem jih novembra 2007 nehala. In baje je zaradi tega zdaj blo tudi vse zmešano z M, saj je telo malo zamešalo s hormoni. A se bo zdaj uredilo. Ali delata na prvem otročku? Verjetno si to že vse kje napisala..pa se mi zdaj ne da vse brati za nazaj. Lp

Ostale pa same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam želim,...da zletijo v nebo in vam prinesejo zlatega otročka.

Loponca**

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
11.6.2008 19:31:07   
andre3a
Pozdravček vsem!
Mene je obiskalauser posted image tako da ni nič,sicer pa ta mesec tako nisem nekaj pričakovala saj sem imela laparo.Ampak zdaj pa gremo na polno da nam rata.
Vsem držim pesti in čestitke user posted image !!!!!!!!!!!!

ANDREJA

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
11.6.2008 19:46:15   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image obemauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 11.6.2008 19:47:24 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu andre3a)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
11.6.2008 19:51:33   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

štorklja čaka te darilo-a se še spomneš.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oglasi se in mi prinesi darilo ta ali naslednji mesec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Se kar podpišem pod tole. Pa želim, da ti prinese darilo že ta mesec. Navijamo user posted image -user posted image user posted image
Sonček85 - veš šefi kar opazijo, ko nekaj ne štima user posted image - tak, da ne vem, če nisi user posted image in boš čez 9 mesecev zibala user posted image user posted image user posted image Pa nič ne razmišljaj več o user posted image , ampak samo še o izletu , prihodu in pristanku user posted image v tvoje krajeuser posted image user posted image user posted image

joj so mi kar solze pritekle in upam da imš prav,ker se res nekam čudno počutim,a ne vem kaj naj si mislim ,saaj sem bila že prevečkrat razočarana.držim pesti za vsako posebaj in vem da ve tudi za mene.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ,ki vas je user posted image presenetila in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nas ,ki jo še vedno ne čakamo.
upam da bo petek 13 meni naklonjen in da bom že ta mesec srečkauser posted image

dajmo junij pokažimo ,da tudi me znamo in bo marec -mesec pirhov naš mesec.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
11.6.2008 20:02:06   
mama_milchy
Ojla punce,

najprej čestitke vsem novim srečkam user posted image ; ostalim borkam pa user posted image user posted image user posted image , navijačicam pa user posted image .

Sedaj imam eno vprašanje; morda malo čudno ampak nič zato; kako lahko sama ugotovim kdaj je O najmočnejša oziroma kdaj so plodni dnevi??? Pri Žigvu sploh ne vem kako je primlo, ker sva enkrat samkrat brez zaščite in očitno je bilo dovolj, sedaj pa noče in noče tale + in user posted image user posted image  prit.

Kakšno vreme imate v vaših koncih? Pri nas je kazalo na nevihto, ma zgleda je šla mimo....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
11.6.2008 20:30:18   
Orhideje
Spps - jaz sem crknjena ko user posted image . Predvsem od službe. Ma, se pozna če te 10 dni ni na šihtu - pa ti vso delo ostane. To pa je davek te slavne javne upraveuser posted image user posted image user posted image . Ta teden je res naporen. Delam skoraj vsak dan kako uro dlje - pa še domov si nosim. Še dobro, da nimam otrokuser posted image . Kako pa je kaj pri vas? Ko sem odhajala iz službe, me je kar stisnilo, ko sem pogledala proti Konjicam. No, upam, da je nevihta šla čisto mimo vas. Ali pa so bili ti nevihtni oblaki le posledica vajinega user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Lopona - zelo mi je žal. Ker te ni blizu, da bi skočile na kavico, ti pošiljam en velik user posted image user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da ti čimprej rata ugledat ta +  ali pa vsaj uredijo ti zmešani ciklusi.
Jaz sem tudi jemala tabletke prbl. 6 let. Samo jaz že od leta 2003 dalje ne jem nobenih tabletk. Tako, da pri meni sigurno ni to ovira. Nekje na RR sem prebrala, da je lahko vzrok tudi nepravilno delovanje ščitnice. To mi je dalo malo mislit. Pa vendar bom raje počakala do torka, pa bom vidla. Ja, midva delava na prvem otročku. Zato je želja še toliko večja. Pa tudi rosno mlada več nisem. Zmeraj sem govorila, da še mam čas - sedaj pa ta user posted image noče priti od nikoderuser posted image
Drugače pa je meni danes zjutraj bilo full slabo. Glava me je tak bolela, da sem se komaj spravila v službo.  Čez dan je glavobol sicer malo minil. No, o M še ni ne duha ne sluha.

Imam pa eno zelo lepo novico - Moja sestrična je pa danes povila user posted image - zdravega fantka user posted image user posted image user posted image

Andrea-user posted image . Tudi zate bo posijal sonček. Verjemi!!!!

Dajmo punce - sporočite kak plusek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - da ne bo spet tak user posted image kot v maju !  Malo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - ne šparat !!!

Sonček85 - kako pa kaj ti? A ubogaš?

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 11.6.2008 20:38:13 >

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
11.6.2008 20:32:56   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: witto

Dobro jutro dečve, da vas lepo pozdravim in vam pošljem in krasen sončni in že zdaj ob 8.15. vroč pozdrav iz Obaleuser posted image . Da vam povem, da navijam za vsako posebej, da do konc tega meseca prilepi user posted image  tu gor. user posted image user posted image user posted image user posted image . Jast sem trenutno na letnem dopustu, in uživam maximalno, ter odštevam dneve do prve kontrole 24.6.

Witto - lepo pozdravljena! Uh, ta bi ti čimprej minilo do takrat. Pa saj bo vse v redu. Ti samo uživaj in nam sporoči, kako in kaj. A velja?

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
11.6.2008 20:35:49   
Lopona
Orhideje-upam,da ti v torek povejo,da si srečkauser posted image . Tud midva delava na prvem otročku in prej nikoli nisem pomislila,da je otročka narest težko. zdaj pa vidim,da ni tako enostavno. Samo jaz se bom poskušala zdaj čim bolj sprostit in bit čim bolj flegma...pa bo že ratalo.
Navijam za vse vas in nas v julijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Loponca**

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
11.6.2008 20:36:13   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

Kakšno vreme imate v vaših koncih? Pri nas je kazalo na nevihto, ma zgleda je šla mimo....

Tudi pri nas ni vreme nič kaj prida. Ravno primerno za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa mojga spet ni ob meni user posted image user posted image user posted image .
Zato razumem, zakaj je tle gor tak žalostno. Nič hudega.  Ve kar pridno  , da bo čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image v tem mesecu user posted image user posted image user posted image user posted image . Naslednjič pa pridem jaz na vrsto user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1310
11.6.2008 20:40:50   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: Lopona

Samo jaz se bom poskušala zdaj čim bolj sprostit in bit čim bolj flegma...pa bo že ratalo.
Navijam za vse vas in nas v julijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako se govori. Seveda nam bo ratalo user posted image user posted image user posted image . Samo malo dlje časa bo trajalo. Sicer pa smo ženske potrpežljive user posted image user posted image user posted image - tak, da ni blemauser posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
11.6.2008 20:43:55   
Orhideje
Tale naša Spps pa očitno ornk user posted image user posted image user posted image in izpolnjuje zvesto in skrbno svojo nalogo, da je nič ni tle gor? To bliskanje in grmenje od sile še v naše konce nese user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 11.6.2008 20:48:08 >

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
11.6.2008 21:04:55   
spps

Tale naša Spps pa očitno ornk user posted image user posted image user posted image in izpolnjuje zvesto in skrbno svojo nalogo, da je nič ni tle gor? To bliskanje in grmenje od sile še v naše konce nese user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ma ni panikeuser posted image user posted image user posted image user posted image bolj bi bliskalo in grmelo,če z mojim ne bi delala na kontra smeneuser posted image user posted image user posted image
kar se nevihte tiče je šlo mimo,je zgledalo dost bolj grozno, kot pa je bilo.
sma pa dans z malo komaj ob petih prišle domov,pol pa je blo treba mal pospravituser posted image user posted image user posted image user posted image sma si danes z malo v laseh,ker sem zahtevala,da si sobo pospravi,pa se je skušala na vse možne načine izognat,mati se pa ni dala.je poskusla najprej s tem,da je rekla,da jo hrbet boli,pol,da je utrujena,na koncu je začela jokat,kakšna sem do nje,pa da bi blo fajn,da bi imela bratca al pa sestrco,da bi ji pomagala sobo pospravituser posted image user posted image user posted image user posted image pa sem ji razložla,da ko dobi bratca al pa sestrco,da še ne bosta kr kmal sobe pospravljalauser posted image user posted image user posted image user posted image
ta teden imava pester-vsake tolko jo neki zagrabi,pa poskuša uveljavljat svoje voljo...ma saj bo user posted image user posted image user posted image user posted image
pa ti?kaj bo dobrega?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
11.6.2008 21:05:38   
spps

Samo jaz se bom poskušala zdaj čim bolj sprostit in bit čim bolj flegma...pa bo že ratalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tako se govori. Seveda nam bo ratalo user posted image user posted image user posted image . Samo malo dlje časa bo trajalo. Sicer pa smo ženske potrpežljive user posted image user posted image user posted image - tak, da ni blemauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men se že mal vlečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
11.6.2008 22:11:02   
*Junona*
Žal mi je za tiste, ki vas je obiskala user posted image .user posted image

Spps, malo popravkov je bilo potrebnih, ampak drugače je pa kar ok, kajne?user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
11.6.2008 23:01:17   
*Junona*
Naj vam povem še, da sem imela danes G prvič po histeroskopiji. Je rekel, da je vse v redu in da naj karuser posted image . Aja, pa povedal mi je, da vidi, da je O bila. Mi smo bili pridni, tak da upam, da zagledamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
11.6.2008 23:11:45   
Anonimen
spps - kaj šele bo, ko bo tamala v puberteti? user posted image

Orhideje - čestitke setrični, pa naj drugo leto ona pove takšno novico zate! user posted image

*Junona* - si na zelo dobri poti potem! Upam,d a res zagledata tisti plusek! user posted image

mama_milchy - če imaš redne cikle si lahko izračunaš s pomočjo koledarja plodnosti tu gor na RR-ju. Sicer pa vidva pridno vadita na 2 dni, pa ne moreta zgrešit.

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
11.6.2008 23:45:00   
boma2

Čao,punce...
Danes na 71.dan me je obiskala user posted image . Po vseh teh dneh čakanja, upanja in že potem skrbi,kaj je narobe z mano je prišla ta Muser posted image . Ravn zjutraj, ko sem se odpravljala k G, pa se mi je usula. Tako,da potem nisem sploh nikamor šla. Zdaj itak vem, kje sem. Tako kot mi je G rekla nazadnje, da so bli verjetno krivi hormoni, ker je toliko zamujala. Zdaj sem jedla dabraston tablete, da je prišla-sicer 3 dni kasneje, pa vseeno. Po 14 dneh jih moram spet 6 dni jesti, da se mi uredi O. Tako, da me lahko za ta mesec žaluser posted image obarvate v modro, ker gremo v nove boje... Bom pa na vezi z vami. Navijam za vse, ki še pričakujete +, da se vam pokaže in,da ste srečne.
No,jaz zdaj vsaj vem,da ni nič narobe z menoj. In, da bomo zdaj uredili cikluse in O, potem pa gotovo bo. Zdaj grem v 4. krog. Ubistvu sem bla zdaj dva mesca brez M, tako, da so trije mesci že, krog ja pa v bistvu 2., saj ni blo vmes nič O. Tako da uradno v 2.krog...eh,kar nekaj...samo da bo drug mesec, pa bomo srečni!

Navijam za vse vas....
Orhideje-tudi jaz tebe spremljam bolj pogosto kaj se dogaja s teboj, saj imava res podobno situacijo. Upam, da pri tebi ne pride user posted image in, da vseeno zagledaš magični user posted image . Si jemala kontracepcijske tabletke? Koliko časa? In koliko časa nazaj si jih nehala jemati? Ker jaz sem jih jemala 6let in sem jih novembra 2007 nehala. In baje je zaradi tega zdaj blo tudi vse zmešano z M, saj je telo malo zamešalo s hormoni. A se bo zdaj uredilo. Ali delata na prvem otročku? Verjetno si to že vse kje napisala..pa se mi zdaj ne da vse brati za nazaj. Lp

Ostale pa same user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vam želim,...da zletijo v nebo in vam prinesejo zlatega otročka.

ne obupaj... držim pesti  zate in navijam, da boš čimpreje zagledalauser posted image

(odgovor članu Lopona)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
11.6.2008 23:46:15   
boma2

quote]IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Naj vam povem še, da sem imela danes G prvič po histeroskopiji. Je rekel, da je vse v redu in da naj karuser posted image . Aja, pa povedal mi je, da vidi, da je O bila. Mi smo bili pridni, tak da upam, da zagledamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

držim pesti, da bi bilo user posted image user posted image in navijam... :) da boš kmalu lahko rekla da si srečka user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
12.6.2008 5:27:40   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Žal mi je za tiste, ki vas je obiskala user posted image .user posted image

Spps, malo popravkov je bilo potrebnih, ampak drugače je pa kar ok, kajne?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image neki malega.a si že koga od moderatorjev vprašala zakaj si smeškov pri kopiranju posta ne prenese?user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače,pa drržim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
12.6.2008 5:31:04   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

spps - kaj šele bo, ko bo tamala v puberteti? user posted image

Orhideje - čestitke setrični, pa naj drugo leto ona pove takšno novico zate! user posted image

*Junona* - si na zelo dobri poti potem! Upam,d a res zagledata tisti plusek! user posted image

mama_milchy - če imaš redne cikle si lahko izračunaš s pomočjo koledarja plodnosti tu gor na RR-ju. Sicer pa vidva pridno vadita na 2 dni, pa ne moreta zgrešit.

user posted image user posted image user posted image user posted image poskušam čimmanj razmišljat kako bo,ko bo res v puberteti....če ma že zdaj takšne foreuser posted image user posted image user posted image user posted image mala je po mami,nimaš kaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (sam prehiteva 10 let)

aja punce,dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image pa upam,da se bo končno javila kakšna nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
12.6.2008 5:32:25   
Orhideje
Spps - a te mala jezi, da si že pokonci? Kasj šele bo, kot je rekla EnaNobena, ko bo najstnica in ti bo nagajala vsepovprekuser posted image user posted image .  Sicer pa so vsi otroci mal poredni, nobenemu se ne da pospravljat sobe. Saj veš, kakšni smo bili mi. Tak, da se ne sekirat. Pomembno je, da nanjo ne kričiš in jo zmerjaš, ampak da ji obrazložiš, zakaj je red pomemben. Skratka, da z njo ostaneš v dobrih odnosih. Da boš skozi njene oči dobra mama. 

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 12.6.2008 5:33:18 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
12.6.2008 7:37:22   
becky
lep pozdrav vsem skupaj. čestitke novima user posted image  in veliko user posted image  vsem ostalim.

jaz sem včeraj in danes odkrila na dnevnem nek roza flekec. kot kaže se bo pojavila M, čeprav brez bolečih prsi in krčev. pa še grlo me boli, kar pri tem vremenu ni nič posebnega. mogoče pa je vgnezditvena. bomo videli kaj bo iz tega

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
12.6.2008 8:09:29   
mama_milchy
Dobro jutro,

ma punce brez user posted image  pa ja se dan ne začne....

Kako ste? moja user posted image  od M je končala in tako da zdaj greva v akcijo user posted image user posted image user posted image  tako da je julija NE pričakujemo....

enanobena, tudi moj G pravi, da je najbolj sigurno vsake 2dni, da je telo spočito in pol naj bi primlo; joooj, upam, da res...

Je še kakšna srečka user posted image ?

Včeraj pa je moja prijateljica rodila svojega prvega user posted imageuser posted image je pravi korenjak s 4140 gr in 57cm....kr solze so mi pritekle, ko sem dobila SMS user posted image user posted image user posted image  čestitke mamici in tatiju user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
12.6.2008 8:37:31   
*Junona*
Dobro jutro punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enanobena, boma2, spps hvalauser posted image user posted image user posted image

Becky, dokler se ornk ne prikaže je še upanje. Držim pestkeuser posted image user posted image user posted image

Spps, taprava si mi tiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 12.6.2008 8:39:08 >

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?

Ne uporabljam ničesar. (0%)

Samo kremo. (100%)

Samo puder. (0%)

Oba hkrati. (0%)

Včasih krema, včasih puder za spremembo. (0%)

Število vseh glasov: 2

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!