Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Kaj zdaj Nina??? Jaz mam že kopalnico glanz! .....nama ni potegnilo, da bi spala dlje kot do 7-ih ...lubi zdaj voziček pere, jaz pa doma radio fuuuuul na glas, rokavice gor, krpo v roke pa glanz po kopalnici ...je bolš ko vsaka kava
Se nisem nič oglasila, ker ni bilo časa. Delamo s polno paro, da spravimo skozi otvoritev novega centra in smo cele dneve v službi. Kljub temu se full zadovolna, ker je tim ta pravi, smeh na polno, 13 ur mine v šusu.
Amo bili z bubijem in babico na novi MB tržnici Pa malo ob Dravi. Bubika pa je bila doma z atijem, jima tudi ni hudega. Zdaj skuham kosilo in se gremo potem še malo sončku nastavit
maš srečo, da si samo MALO jaz nisem MALO in je res tale bolj primeren kot Huh, naslednjič bom morala biti mal bolj pametna
Drugače pa dopoldne smo izkoristili sonček, zdaj gre pa počasi že za hribe, jaz pa komaj čakam, da pripelje "halo pizza", ker sem končno postala lačna... ...da bi šli nekam na kosilo se mi pa ne ljubi