|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
15.4.2008 21:54:10   
*bubi*
Ne, po dooooolgem času sem norega dohtarja gledala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
15.4.2008 22:55:49   
petarda
....če bo imela katera čas...prosim, da mi napiše najlepši verz, ki ji je bil zapisan na poročni dan v čestitkouser posted image ...zbiram idejeuser posted image ....evo mojega najdem in napišem jutri, ker zdaj sem že komauser posted image

Sem jih pa našla par resničnih in čudovitih na eni strani, sam mi ne dovoli kopirat semuser posted image ....vsake tolko kar paše kako tako stvar prebrat user posted image

Ajdi...lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
16.4.2008 6:56:30   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Nej

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

srečanje

grem zdaj plac rihtatuser posted image

v soboto je napovedan dež user posted image

Ja pa res!user posted image

na to napoved ne bomo gledali, napovedan je res za cel teden, pa pri nas še ni bilo nič in tudi danes veselo sonček sijeuser posted image

plac pa sem dobila še boljši kot sem prvotno mislila (tisti je bil zaseden) in je tako urejeno, da smo lahko tudi notri in imamo veliko prostora. cel vaški dom in njegova okolica je tisti dan naša.

jaz sem zato, da se dobimo tudi ob slabi vremenski napovedi (ker deža itak ne bouser posted image ), zdaj imam že vse organizirano in ne bi rada spet vse odjavljala (kot lani oktobrauser posted image ). sicer pa po želji - če se bojite deža pa ostanite doma, samo, da vam ne bo potem žaluser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
16.4.2008 7:26:53   
NinaŠ
Dobro jutro!

Držim pesti, da v soboto ne bo dežja user posted image user posted image in se boste imeli čudovito user posted image . Meni je fulll žal, da ne moremo priti user posted image user posted image

Grem zdaj pospravljat..... ...potem pa, če bo še kaj časa moram fotke malo urediti in naročiti... ...pol pa veselo v službo user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
16.4.2008 7:38:23   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Kje pa, Ada, ne bomo odpovedali. Če bo dež, še toliko bolj rabimo plac in družbo, da nam ni dolgčas user posted image

Samo trkam za zdravje, brez tega pa ne gre.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
16.4.2008 9:41:58   
jana26
Dober dan,

pri nas tudi sije sonček, še malo počakam potem pa gremo en krog z vozičkom. user posted image  user posted image

Kar se pa zdravja tiče je pri nas spet kriza user posted image . Sta J&A full prehlajena, jima iz noska teče 100h in A še kašlja v eno, sem mu danes dala Ventolin, da se je kašelj vsaj malo pomiril.

Sploh ne vem kdaj bo konec tega user posted image , mam že vsega vrh glave.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
16.4.2008 9:54:59   
ada2
sem razmišljalauser posted image user posted image user posted image  za otroke bom še lonec juhe naročila.

joj, jaz komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
16.4.2008 17:15:02   
amy26
Sploh ne vem kdaj bo konec tega , mam že vsega vrh glave

Jana, tudi jaz se sprašujem kdaj bo konec teh bolezni, skos je nekaj
zdej oba ful kašljata, no Ela je že prej, no vsaj ponoči ni take panike takrat niti ne kašljata kar je super da lahko vsaj spimo.

dva dni dajem AB in oba dobro spita, še Ela ki se zbuja ponavadi kar naprej je zdej obe noči lepo prespala, zbudila sem jo le za ABuser posted image

Aleks je danes dobil novo kolo, sem kupila 14 colsko se mi zdi kar dovolj velik, pa ful poceni 50eur -akcija v Leclercu, sam očka ga bo moral namontirati

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
16.4.2008 19:48:41   
Paštetka
amy, a tako velik je Aleks? KEr smo mi našemu kupili 12", pa je preveliko in zelo težko goni oz. sploh noče user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
16.4.2008 19:50:58   
Nej
Naš še na najmanjšem kolesu ne seže lepo do pedaluser posted image .

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
16.4.2008 21:14:52   
Urša
Naš še na najmanjšem kolesu ne seže lepo do pedal .

Jaka ima tudi najmanjšega in je več kot dovolj primeren zanj, vsaj za letos, na večjega ga ne bi spravila.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
16.4.2008 21:16:52   
Urša
Hm, jst upam,d a ne bo dež, ker mi bi tam prespali in si ogledali Prlekijo, v lepem vremenu.user posted image  Bom malo spremljala tole napoved, čeprav se skoz spreminja...user posted image user posted image user posted image

http://www.vreme-on.net/10-dnevna-vremenska-napoved.html

Koliko km pa je iz Celja recimo, ker jaz si sploh ne predstavljam...100?

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
16.4.2008 22:29:42   
*bubi*
Dober večer!

Samo pozdravček, pa šibam pod odejo user posted image

Nočka!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
17.4.2008 7:07:23   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da jih ne bo 9 ostalo nepopitih do 12ih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
17.4.2008 7:10:44   
jana26
Dobro jutro

1/2 user posted image  je že spite user posted image .

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
17.4.2008 7:14:14   
jana26
Našim dvema sem kupila 12 pa ga full rada vozita user posted image  user posted image  user posted image . Odkar sem jima kupila kolesa je tudi traktor na padala dobil svoj pomen, prej sta le drug drugega rinila in sploh nista znala vrtet user posted image .

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
17.4.2008 7:19:15   
amy26
amy, a tako velik je Aleks? KEr smo mi našemu kupili 12", pa je preveliko in zelo težko goni oz. sploh noče

tok velik pa spet ni, mami kupila kolo na pametuser posted image  so imeli 12 colskega pa mi ni bil všeč ker kolesa niso bila napihljiva tako da močno upam da ne bo ta prevelik, bomo videli ko bo sestavljen. Ga bom bolj začela futrat da bo hitrej zrastuuser posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
17.4.2008 7:20:35   
amy26
bubi hvala za kavico, je že spita, noč je bila neprespana tako da sem morala že prej spiti da k seb pridem

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
17.4.2008 10:34:45   
ada2
V soboto bo na severovzhodu deloma sončno in večinoma suho. Drugod bo pretežno oblačno, od zahoda bo spet začelo deževati, deloma z nevihtami, Dež bo popoldne postopno ponehal, najkasneje na zahodu. Jasnilo se bo. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. V nedeljo bo večinoma sončno in topleje. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.

evo, te napovedi se bomo držaliuser posted image

Urša od nas do CE je pribl. 80 km, nekaj manj verjetno, do LJ 160, do MB 50.....

čez eno uro grem na "naš" plac, torej v ta vaški dom, kjer bo srečanje, da vidim kaj je potrebno še nabavit. ključe imam pa že od torka domauser posted image

glede na to, da ima še nekaj novembrčkov plenice in da imajo še mlajše sestrice v plenicah, bi bilo verjetno dobro tudi previjalno podlogo vzet, ne?

aja, Urša, a mi boš prinesla eno knjigo od vašega atija? saj ava se že za takrat jeseni menile, da mi jo na srečanje dostaviš.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
17.4.2008 11:58:28   
ada2
evo sem preučila teren.... igrišče za nogomet, odbojko, košarko, posebej mini  koš za otroke, pesek, gugalnice, možnost uporabe mize za ping pong..... notri velika dvorana, kjer se lahko zakuri, ter wc in kuhinja posebej. 

potek kako se pride do tja: tiste, ki prihajate iz Ptujske strani (mariborske, ljublanske....torej vse razen Naty (ki btw še zdaj ne vem, če pride ali ne) in paštetke: peljete se po obvoznici, ne zavijate za Ormož mesto, ampak lepo po obvoznici in v semaforiziranem križišču ravno mimo tovarniškega kompleksa in takoj za tovarno desno (tam bo stala prva tabla NOVEMBER 2005), potem ravno mimo Mercator gradbenega centra in prva cesta (in tudi edinauser posted image ) levo (druga tabla NOV. 2005), potem čez nezavarovan želežniški prehod !!!!!!!! PROSIM TU BODITE ŠE POSEBEJ PREVIDNI!!!!!!! in lepo ravno in prva cesta desno  (3. tabla) in malo naprej je že ta vaški dom, ne moreš zgrešiti.

za Naty (?) in paštetko pa vela isto, le da v semaforiziranem križišču pred Ormožem zavieta levo, dalje je opisano zgoraj.

do Ormoža boste pa veretno znale priti, v glavnem držite se smeri Ptuj, iz Ptuja pa Ormož, pa bouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
17.4.2008 12:23:59   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  Ada

In že danes nam sonček sije, greje sicer ne kaj prida, ker piha user posted image

joj, komaj čakam. Za Naty pa ni nobeno vprašanje. Ona pride, nje se ne vpraša user posted image user posted image user posted image

Ada, zdaj pa še en seznamček napiši, kaj bi bilo treba prinest. Poleg peciva.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
17.4.2008 12:31:07   
ada2
Ada, zdaj pa še en seznamček napiši, kaj bi bilo treba prinest. Poleg peciva.

v bistvu sem nekak tako računala, da nabavim vse jaz in si potem stroške razdelimo. no, jaz bom poskrbela za:
  • prostor
  • juho, golaž, kruh
  • pijačo

predlagajte še kaj, pa kaj bi rade pile, nekak sem mislila da se nabavi voda, ledeni čaj in kakšen sok, pa nekaj pločevink piva za kakega atijauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
17.4.2008 17:14:59   
petarda
user posted image user posted image user posted image  na drugi straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
17.4.2008 17:15:48   
petarda
pa nekaj pločevink piva za kakega atija

.... pa za bubi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
17.4.2008 17:17:32   
petarda
Ada carica si, ko si vse tako zorganizirala user posted image user posted image user posted image user posted image ...ampak... a zdaj to pomeni, da ponovnega srečanja v prlekiji ne bo? user posted image  user posted image ....ker to je bilo kao mini srečanje, zdaj pa vidim, da boste vse tamuser posted image user posted image user posted image user posted image .....jaz pa ne moremuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Imeni za punčko
AjPu

Kateri dve imeni sta vam najbolj všeč?

Ela Anika (13%)

Ela Zara (39%)

Ela Klara (48%)

Število vseh glasov: 541

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!