|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
20.4.2008 22:09:23   
*bubi*
No, očitno ste se fajn meli user posted image  In se še boste user posted image  Pa ne mi rečt, da čez praznike ne bo časa za KB user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.4.2008 22:21:43   
petarda
Pa ne mi rečt, da čez praznike ne bo časa za KB

Ja, saj sem ti že zadnjič povedala na gmailu...ne, žal ne bo časa za KBuser posted image , zato pa je bilo toliko vragecov tisti dan....joj, raje se ne spomnim, ker me spet jeza prijemljeuser posted image user posted image .... ah, saj bo boljš...nikoli ni tako slabo, da nebi moglo biti še slabše, pravijouser posted image ...pa še prav majouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.4.2008 22:23:58   
petarda
...saj res ... Sharpy... a ti nisi šla v Ormož? Sem ravno gledala, da te ni na slikicah..

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.4.2008 22:53:12   
Urša
sam sebi v ogledalo govoril, kaj mu je tega treba, pa da tolk pa ne bo nikoli več pil ...če verjameš!

user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
21.4.2008 14:31:16   
jana26
user posted image   komaj sem nas našla, smo bile že na drugi strani

Bubi tudi jaz bi prosila za geslo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
21.4.2008 14:34:53   
jana26
Petarda čestitaj mladoporočencema še iz moje strani user posted image  user posted image

Kaj pa zibali bodo kmalu, se morda že kaj ve user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
21.4.2008 15:30:03   
petarda
Kaj pa zibali bodo kmalu, se morda že kaj ve

Nič se še ne ve...vsaj jaz ne vemuser posted image user posted image user posted image user posted image ...me bo pa razneslo od veselja, ko bom 1.postala tetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
21.4.2008 15:33:29   
petarda
Kok je dobro it malo prej iz službe user posted image user posted image user posted image user posted image , pa kok dobro mi je it petardita iskat v vrtec user posted image user posted image user posted image user posted image ....zjutraj se mi vedno tako mudi, da samo letim, zdaj pa sem imela čas mal pogledat njihove umetnijeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

....no...zdaj pa k podgurki na opravke prijetno s koristnim user posted image user posted image user posted image user posted image ....

....ajdi...preživite lep dan, kljub temu, da dežujeuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
21.4.2008 19:22:54   
ada2
meni pa reče danes vzgojiteljjica, da Adam pozna barve (ok, to sem vedelauser posted image ), pa znamke avtomobilovuser posted image (to me e pa kar začudilo). jim je na sprehodu pokazal belo katrco, rumenega hrošča in rdečega golfauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
21.4.2008 20:30:27   
petarda
jim je na sprehodu pokazal belo katrco, rumenega hrošča in rdečega golfa

a pri vas se še taki vozijo? user posted image user posted image user posted image ....petardito pa pozna modrega megana, sivega audija, črnega mercedeza....user posted image user posted image user posted image user posted image ...itak pa vse renaulte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
21.4.2008 20:54:58   
Naty_ka
Dober večer

Da se še vam jaz malo oglasim. Slik še sicer nisem uspela dat v album. Bom pa enkrat ta teden.
No, da vam nekaj povem: v soboto ko sem prišla domov iz Ormoža, me je doma čakalo presenečenje: moj dragi mi je oprane cote zložil v sušilec in jih posušil, spraznil pomito posodo iz pomivalnega, umazano naložil not in spucal celo kuhinjo. Tam, ko imam pralni stroj je vse pometel in ščistil. Pa še ogromno malenkosti je naredil. V glavnem zelo prijetno me je presenetil. user posted image

Danes pa imamo drug problem. Sergej ima vročino. Okrog 38. Pa telo ima normalno toplo. Kuha ga pri glavi in po vratu. Pa tak ima revček kalne oči. Pa ne vem kaj mu je. Mislim, da jutri nebo šel v vrtec. Zdaj sem mu dala svečko in je takoj začela delovat. Niti sanja se mi ne, kaj bi mu lahko bilo. Pa tako globoko diha.
Cel čas že študiram in se sprašujem, če bi lahko bilo krivo včerajšnje sonce. Cel dan smo bili zunaj. SIcer ni bil samo na soncu, ampak večino dneva v senci. Ne vem zakaj imam občutek, da se mu je telo pregrelo.
Joj, meni je vse slabo od strahu, ko ima ta naš bebi vročino ali pa je bolan.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
21.4.2008 20:56:25   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

a pri vas se še taki vozijo? user posted image user posted image user posted image ....

Ej, petarda, brez zamere, ampak upam, da nas s tem ne žališ...user posted image  In, ja, tu pri nas se da vse mogoče najti na cesti. user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
21.4.2008 20:59:41   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Naty_ka

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

a pri vas se še taki vozijo? user posted image user posted image user posted image ....

Ej, petarda, brez zamere, ampak upam, da nas s tem ne žališ...user posted image  In, ja, tu pri nas se da vse mogoče najti na cesti. user posted image

...joj, saj sem pomislila, da bi lahko kdo kaj zameril, pa sem hotla na koncu dodat šala mala, samo se mi je zdelo, da se že tolk dobro poznamo, da mi tega ni treba dodajatuser posted image ....in ja...tudi pri nas najdeš hrošča, golfa, še fičota sem zadnjič srečala v mestu...je pa res, da so v manjšini, večina je itak renaultov, ker je tovarna v NM.user posted image  Nikogar nisem hotla užalit.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
21.4.2008 21:01:30   
petarda
Upam, da bo Sergej kmalu zdrav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.4.2008 21:04:07   
Naty_ka
Ne, ne, nisem zamerila. Samo nisi dodala nobenega smeška in nisem bila prepričana kaj tisti (user posted image ) pomenijo.
Glede fičeka pa: jaz sem se prejšnji teden dva dni vozila z novim fičekom in lahko rečem samo da je ZAKON. Itak, da sem bila prava legenda tu pri nas.user posted image

inteligence.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
21.4.2008 21:31:20   
*bubi*
Dober večer! user posted image

Mislim, da ne bom dolgo zdržala. Danes je bil doooolg dan, jutri bo še daljši user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
21.4.2008 21:33:17   
*bubi*
user posted image  za Sergeja.

Meni pa tisti veter v soboto popoldan ni bil čisto nič všeč. In bolj kot sem bubiju govorila, da ne sme več v pesek, ker bo dobil v očke, manj je ubogal. Ko sva se peljala domov pa si je v resnici nekaj (z umazanimi rokicami) tako zaribal v očko, da je imel čisto rdečo, potem pa še malo gnojno.

Drugače pa se še kar drži user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
21.4.2008 21:37:24   
petarda
jutri bo še daljši

..... user posted image ....če ti bo kaj lažje...moj tudiuser posted image , jutri sem do 19. ure v Lj, pojutrišnjem pa bog ve kdaj pridem domov, ker mi pridejo montirat mizo in vso tehnično podporo v službo.user posted image ....sodelavka se je namreč vrnila s porodniške, pa mi zdaj nov plac rihtajo user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
21.4.2008 21:39:08   
petarda
...danes pa bom spet pred PC-jem...je zadnji čas, da zrihtam slike do konca.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.4.2008 0:57:47   
petarda
Lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.4.2008 5:54:43   
ada2
a pri vas se še taki vozijo?

še dobri 2 leti nazaj sem sama vozila belega hrošča, ki bi danes praznoval častitljivih 41 let vožnje. user posted image  no, saj se še vozi..... nekje po Nemčijiuser posted image
če bi vedle kako je pa meni za tem avtom žal.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.4.2008 18:09:17   
*bubi*
Ku-kuc! user posted image

Halo!

HHHAAAAAAAAAAAAALLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOO!

Kje jaz to nas iz druge strani vlečem user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
22.4.2008 20:58:37   
ada2
UUU ste zgovorne danesuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
22.4.2008 20:59:55   
ada2
mi smo pa danes svečano z vrtcem podpisali eko listinouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
22.4.2008 21:05:46   
ada2
jaz pa kar ne morem pozabit Sergeja v soboto, ko se je Naty tak elegantno zmuznila na bankomat brez da bi mu kaj povedala (bil je ful zatopljen v igro), in smo šli mi potem ven, pa pride S k meni in reče: teta bundo si moram obleči, ker drugače bo mama huda. user posted image  potem pa zunaj....ga lulat pritisne, pa mi pride povedat in greva lulat tam v travo in se jaz ubadam z njegovim pasomuser posted image user posted image user posted image , pa ga vprašam kako ima to skup zvezano, on pa čist kul reče: ne vemuser posted image , ko pa je opravil z lulanjem pa mi pravi zdaj me pa hitro obleči, da me ne bo začelo zebsti. za mamo ni pa niti vprašaluser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Trikolesnik vs. klasika?
Jaka RR

Kakšen voziček priporočate: trikolesnik ali klasiko na štirih?

Klasika. (50%)

Zoom-zoom trikolesnik. (45%)

Bo že oči nesel. (5%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!