|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
3.6.2008 8:30:40   
*bubi*
Boljše, da na novi strani z eno kavico postrežem:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
3.6.2008 9:35:07   
petarda
dobro jutro user posted image

Hvala vsem za čestitke, ene so bile prava paša za oči! user posted image user posted image user posted image user posted image  ...Urša a tisto si svojega trenerja naštimala v tako pozo z balonom? user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi petardito je kar podoben bubiju...s tem, da je on zadovoljen, če se preselimo v njegovo posteljo, eno noč jaz, drugo možek....ni pa nujno, da ležimo na tem ali onem boku, važno, da smo tam. user posted image ....se pa dogaja ja, da je ponoči lačen user posted image user posted image user posted image , pa igral bi se....ampak ne pali ništa! user posted image user posted image user posted image user posted image ...je pa res, da ko hočem smuknit v svojo posteljo, se mu radar uključiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
3.6.2008 9:41:03   
*bubi*
Ah, pri nas ati ni OK user posted image

SAj danes je bilo tako, ful dolgo je že ležal, čisto pri miru, obrnjen vstran od mene, sem bila 100%, da spi. Zato sem se drznila obrnit user posted image user posted image user posted image

No, bubi ni lačen ponoči, žejen pa, in to takrat, ko se že vse umiri, da bi končno zaspali user posted image  Potem pa naredi požirek vode in reče, naj spravim za potem. Je pa taaaaako lačen zjutraj, da sploh ne more v vrtec, preden pudinga ne poje user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
3.6.2008 9:42:29   
*bubi*
s tem, da je on zadovoljen, če se preselimo v njegovo posteljo,

bubi bi ravno to rad, ampak jaz tam težko ležim user posted image  Včasih ga že zvečer hecam, da bi šla kar v mojo posteljo spat, pa ni šans!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
3.6.2008 10:15:59   
petarda
Včasih ga že zvečer hecam, da bi šla kar v mojo posteljo spat, pa ni šans!

bodi vesela...pa naj gre ati ponoči k njemu spat! user posted image ...on nebi smel imeti problema s prostorom user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
3.6.2008 10:17:26   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ah, pri nas ati ni OK user posted image

aja....to pa je potem user posted image ....midva še zmeraj vztrajava vsak en večer...če bi imel na izbiro bi pa oči skoz pri njemu spal user posted image user posted image user posted image ...ni mamin sine, tale moj cuker user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
3.6.2008 10:18:24   
amy26
Petarda, malo z zamudo vendar vseeno iskrene čestitke za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

pri nas nič novega, no razen tega da Ela na polno hodi, ponoči še vedno user posted image  torej 2-3 ure pokonc, no z izjemo današnjega dne ko je prespala celo noč kar je že redkost.

Aleks še vedno navihan, velik fant včasih uboga no kokr kdaj, zelo razumen, govori na polno

jaz pa kar delavnouser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
3.6.2008 11:43:03   
petarda
Aleks še vedno navihan, velik fant včasih uboga no kokr kdaj, zelo razumen, govori na polno

no, lepo...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
3.6.2008 14:53:40   
petarda
Že zdaj zbiram pikepoke :)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
3.6.2008 15:22:36   
til
heeeeeeeeeeeeejjjjjj!

Čao bejbe. Kako ste kaj? Ja saj vem da se že dolgo dolgo nisem nič oglasila ampak preprosto nimam časa oz. ko pridem domov nas samo še nafutram skopam Tilna in sebe pa padem v postlo tko da sploh ne prižigam računalnika doma user posted image .

Zdaj pa je že skoraj konec službe sem si pa vzela malo časa še za vas da vas na gitro pozdravim in šibam domov. Brala za nazaj nisem nič ampak si bom pa vzela ta teden malo časa tudi za vas. Imejte se skrajno lepo in se tipkamo.

Aja mi smo super fajn in komaj čakam morje ker mi bo prav koristilo.

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
3.6.2008 15:23:39   
til
Aja Petarda VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE ZA TVOJ PRAZNIK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
3.6.2008 15:40:45   
Urša
Urša a tisto si svojega trenerja naštimala v tako pozo z balonom?

Ja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
3.6.2008 21:52:21   
petarda
Samo, da nas prestavim na prvo stran in vam želim lahko noč.user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
3.6.2008 21:54:25   
petarda
aja, til lepo, da si se oglasila, pa nič nebi bilo narobe, če bi se kaj bolj pogosto! user posted image  Pa hvala za čestitke....tudi tebi Amy user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
3.6.2008 22:11:20   
petarda
Urša! Z bubi te čakamo na gmail, da gremo v troje! user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
4.6.2008 7:54:55   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Na hitro eno user posted image  spijem in šibam v službo.Se mi katera pridruži?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
4.6.2008 7:55:14   
*bubi*
Pri kavici, ne v službi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
4.6.2008 8:31:31   
petarda
drugič pa dve kavici skuhaj, pa bo družba user posted image user posted image user posted image user posted image ....al pa mene poklič, da Uršo pokličem....telepatskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
4.6.2008 11:55:47   
petarda
mal nas dvignem...kam ste pa vse poniknileuser posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
4.6.2008 21:07:55   
jana26
Čer

da nas najprej na prvo stran spravim 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
4.6.2008 21:16:48   
jana26
Ko ma user posted image malde jih pa ma, pri nas smo čisto vsi zboleli user posted image  user posted image  user posted image . Morda sem le jaz kolikor toliko še O.K., vendar že trkam trkam, ...

Jaka mi kot veste kuha že od sobote, Anže od včeraj in po vrhu vsega še full kašlja tako da grem jutri še z njim k P.  user posted image  je pristal na AB in Luka pa jo je pa najslabše odnesel in je pristal v bolnišnici  (virusna pljučnica) user posted image  user posted image  . Mu je padel nivo kisika, zaradi vročine premalo jé in je zato na infuziji.

Sedaj sem trenutno doma, me moja (zlata) mami menja v bolnišnici, ker nimamo srca da bi pustili samega.

< Sporočilo je popravil jana26 -- 4.6.2008 21:18:50 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
4.6.2008 21:17:43   
jana26
No, ker ni nobene čveke, grem pa v horizontalo.... 

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
4.6.2008 21:19:04   
amy26
Luka pa jo je pa najslabše odnesel in je pristal v bolnišnici . Mu je padel nivo kisika, zaradi vročine premalo jé in je zato na infuziji.

Jana, veliko user posted image  ti pošiljam da bi čimprej ozdraveli, ker tole kar si napisala ne privoščim nobenmu, tako da res vam želim da se hitro pozdravite.

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
4.6.2008 21:37:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Luka pa jo je pa najslabše odnesel in je pristal v bolnišnici . Mu je padel nivo kisika, zaradi vročine premalo jé in je zato na infuziji.

Jana, veliko user posted image  ti pošiljam da bi čimprej ozdraveli, ker tole kar si napisala ne privoščim nobenmu, tako da res vam želim da se hitro pozdravite.

joj Jana,  user posted image  še od mene....matr si ne predstavljam tvoje situacijeuser posted image  Upam, da boste kmalu vsi dobro.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
4.6.2008 21:55:56   
*bubi*
Da malo vskočim....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako se mame razumejo z otroci glede na ho...
Kompatibilnost znakov zodiaka določa tudi odnos mame z otroci. To so kombinacije, ki se najbolj razumejo med seboj.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?