Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 19:18:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Predvidevam, da gledaš tekmo Hrvaška : Avstrija in ne obratno
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 19:39:22
|
|
|
|
Urša
|
Jooooj,jana, bošček mali! Kako je z njim? Kaj boljše kaže? Mi2 sva pa sama cel vikend! Sva šla včeraj na poroko, prespala na kmečkem turizmu, danes pa si privoščila spanec do pol 3h! Nina,super so teli Teva, jaz sem čisto navdušena nad njimi, sem videla zadnjič enega fantka in prav frajersko izgledajo! Jih grem kar kupit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 20:01:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Predvidevam, da gledaš tekmo Hrvaška : Avstrija in ne obratno Pravzaprav sem gledala Avstrija : Hrvaška, samo rezultat sem narobe napisala! ....pa saj ni važno, važno je, da smo zmagal! .....pa upam, da se bomo na današnjih napakah kaj naučili in bomo proti Nemčiji kaj bolje igrali
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 20:03:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jooooj,jana, bošček mali! Kako je z njim? Kaj boljše kaže? Mi2 sva pa sama cel vikend! Sva šla včeraj na poroko, prespala na kmečkem turizmu, danes pa si privoščila spanec do pol 3h! kdaj sta šla pa spat? Opoldne? Nič...gremo petardita dat spat, pol pa proslavimo zmago ......če ne bom ta mesec , pol pa tudi ne vem kdaj bom
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 8.6.2008 20:23:45
|
|
|
|
Urša
|
kdaj sta šla pa spat? Opoldne? Ne, ob 3h!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 7:40:21
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Kavica za moje prijateljice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 7:42:01
|
|
|
|
NinaŠ
|
Hvala za petarda. Upam, da ste včeraj dobro proslavili zmago
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 11:22:42
|
|
|
|
NinaŠ
|
Uf smo gostobesedne ...že spet na drugi strani Jaz sem se ravnokar vrnila iz zapravljanja - sem si kupila kopalke v Hervisu, v Kopitarni natikače za v službo, pol se še v Adesso zavila in si nabavla dve mikici in 3/4hlače - za službo . Uh, pa Tina ima nov voziček in punčko in Anže bager - to bosta dobila zvečer po nastopu, ki ga imajo danes v vrtcu ob zaključku šolskega leta
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 11:43:27
|
|
|
|
ada2
|
uh, samo na hitro, da se javim, da me ne pozabite.... cel vikend garala, danes dopoldne zapravila za zdravniški pregled za službo (sem v dobri koži - zdravničine besede ), zda letim reševat papirje za prizidek , potem delat, vmes 1x pa moram klicat na 3 konce za razne stvari glede zlate poroke, ki se nevarno hitro približuje jana mislim na tvoje sončke in držim pesti, ostali ostanite zdravi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 13:44:13
|
|
|
|
petarda
|
uh, samo na hitro, da se javim, da me ne pozabite.... prosim, če se najprej predstaviš! pa kako slikico od otrok zraven nalimaš
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 13:44:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Hvala za petarda. Upam, da ste včeraj dobro proslavili zmago
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 18:16:58
|
|
|
|
petarda
|
Joj, me razganja....komaj čakam večer, da gre petardito spat, da bom enkrat po dooooolgeeem času kvalitetno........... ....likala .....mam nov likalnik, je bil stari že čisto fuč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 20:58:01
|
|
|
|
petarda
|
je bil stari že čisto fuč zdaj pa tudi vem zakaj....nisem vedela, da v likalnik ne smem točit vodo iz sušilnega stroja ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 20:58:57
|
|
|
|
petarda
|
In? Je katera tu....ali naj grem kaj bolj pametnega delat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 21:05:18
|
|
|
|
ada2
|
zmatrana grem spat lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 21:14:31
|
|
|
|
petarda
|
Lahko noč, Ada Zdajle gledamo tekmo Nizozemska-Italija, pa moj navdušeno navija za Nizozemce, jaz za Italijane, on na sedežni, jaz pred PC-jem...pa vidim, da pade gol za Nizozemce....moj pa nič ne vpije...stopim do njega in on spi! .....ful je dober navijač!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 21:55:40
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda je bil stari že čisto fuč zdaj pa tudi vem zakaj....nisem vedela, da v likalnik ne smem točit vodo iz sušilnega stroja .... da se tega ne sme tudi jaz ne vem , čeprav mi to niti na kraj pameti ne bi padlo, saj sem ob nakupu pazila, da je tak, da lahko vodo iz pipe not nalivam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 21:58:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
Današnji nastop v vrtcu je bil ful lep - cel vrtec skupaj je pel in plesal zraven in tudi moja drobižka sta pridno sodelovala (čeprav sem se malo bala, da se bosta mene tiščala ). Ogledali smo si še predstavo otroške folklorne skupine, se najedli ajdovih žgancev in nalizali sladoleda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 22:12:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer! Super za nastop, Nina. In za konec vrtca se tudi kupi darilo? Bubi pa ima v četrtek nastop, praznujejo okroglo obletnico jasli in vrtca, tako da bo verjetno zanimivo. In zaradi tega bom kar lepo špricala seminar v četrtek, mi je že 3 dni dovolj. Danes sem še prišla domov, jutri pa bom kar v LJ ostala, se mi ne splača toliko vozit. Ajde, fajn se imejte, Jana, tvoji otroci pa se naj hitro pozdravijo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 22:20:33
|
|
|
|
NinaŠ
|
In za konec vrtca se tudi kupi darilo? ne vem, oz. načeloma ne . Samo sem res ponosna na svoja sončka, ko mi ju v vrtcu ves čas takoooo hvalijo, da mislim, da sta si prislužila . Itak pa bi omenjeni stvari dobila, ker si ju oba že kar nekaj časa želita, v bistvu imata zanju že našparan denar, le še v pravo trgovino ju nismo peljali , no zdaj sta pa prihranila nekaj denarja, da si bosta kaj drugega lahko privoščila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 9.6.2008 22:22:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda, mislim, da si popušila . Tvojmu je pa lohk žal, da drnjoha
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.6.2008 7:22:53
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Petarda, mislim, da si popušila . Tvojmu je pa lohk žal, da drnjoha Jao, sam res....kakšna tekma ......verjetno ena lepših v tem prvenstvu...pa če mislijo Nizozemci tako igrat vse tekme, bodo ziher prvaki
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.6.2008 7:25:06
|
|
|
|
petarda
|
Drgač pa dobro jutro Pa še kavica .... ...tale je pa za NATY .....upam, da jo bo spila Petardito pa ne bo dobil nič za konec vrtčevskega leta, ker ni nič priden , še zmeraj tečnari 100/uro Jana kako kaj tvoji trije ?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.6.2008 11:57:13
|
|
|
|
petarda
|
Jao, jao....čist ste nepoboljšljive ....niti dobro jutro....nič.... .....ste kot stari zakonci!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 3. del 10.6.2008 15:01:22
|
|
|
|
Urša
|
Punce, žal bom mogla naše srečanje za soboto odpovedat. Pa ne bi na forumu o tem. Pridne bodite in imejte se radi!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrvi šolski dan: 10 idej za proslavitevPrvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?