|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 3. del
8.6.2008 19:18:14   
NinaŠ
Predvidevam, da gledaš tekmo Hrvaška : Avstrija user posted image user posted image in ne obratno user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
8.6.2008 19:39:22   
Urša
Jooooj,jana, bošček mali! Kako je z njim? Kaj boljše kaže?

Mi2 sva pa sama cel vikend! Sva šla včeraj na poroko, prespala na kmečkem turizmu, danes pa si privoščila spanec do pol 3h! user posted image user posted image
Nina,super so teli Teva, jaz sem čisto navdušena nad njimi, sem videla zadnjič enega fantka in prav frajersko izgledajo! Jih grem kar kupit.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
8.6.2008 20:01:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Predvidevam, da gledaš tekmo Hrvaška : Avstrija user posted image user posted image in ne obratno user posted image

Pravzaprav sem gledala Avstrija : Hrvaška, samo rezultat sem narobe napisala! user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa saj ni važno, važno je, da smo zmagal! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....pa upam, da se bomo na današnjih napakah kaj naučili in bomo proti Nemčiji kaj bolje igrali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
8.6.2008 20:03:36   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jooooj,jana, bošček mali! Kako je z njim? Kaj boljše kaže?

Mi2 sva pa sama cel vikend! Sva šla včeraj na poroko, prespala na kmečkem turizmu, danes pa si privoščila spanec do pol 3h! user posted image user posted image

kdaj sta šla pa spat? Opoldne? user posted image user posted image user posted image user posted image  Nič...gremo petardita dat spat, pol pa proslavimo zmagouser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......če ne bom ta mesec user posted image , pol pa tudi ne vem kdaj bomuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
8.6.2008 20:23:45   
Urša
kdaj sta šla pa spat? Opoldne?

Ne, ob 3h! user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
9.6.2008 7:40:21   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za moje prijateljice user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
9.6.2008 7:42:01   
NinaŠ
Hvala za user posted image petarda. Upam, da ste včeraj dobro proslavili zmago user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
9.6.2008 11:22:42   
NinaŠ
Uf smo gostobesedne user posted image ...že spet na drugi strani user posted image

Jaz sem se ravnokar vrnila iz zapravljanja user posted image - sem si kupila kopalke v Hervisu, v Kopitarni natikače za v službo, pol se še v Adesso zavila in si nabavla dve mikici in 3/4hlače - za službo user posted image . Uh, pa Tina ima nov voziček in punčko user posted image in Anže bager user posted image - to bosta dobila zvečer po nastopu, ki ga imajo danes v vrtcu ob zaključku šolskega leta user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
9.6.2008 11:43:27   
ada2
uh, samo na hitro, da se javim, da me ne pozabite....

cel vikend garala, danes dopoldne zapravila za zdravniški pregled za službo (sem v dobri koži - zdravničine besedeuser posted image user posted image user posted image ), zda letim reševat papirje za prizidekuser posted image , potem delat, vmes 1x pa moram klicat na 3 konce za razne stvari glede zlate poroke, ki se nevarno hitro približujeuser posted image

jana mislim na tvoje sončke in držim pesti, ostali ostanite zdravi!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
9.6.2008 13:44:13   
petarda
uh, samo na hitro, da se javim, da me ne pozabite....

prosim, če se najprej predstaviš! user posted image user posted image user posted image user posted image  pa kako slikico od otrok zraven nalimaš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
9.6.2008 13:44:46   
petarda

Hvala za user posted image petarda. Upam, da ste včeraj dobro proslavili zmago user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
9.6.2008 18:16:58   
petarda
Joj, me razganja....komaj čakam večer, da gre petardito spat, da bom enkrat po dooooolgeeem času kvalitetno...........

....likala user posted image user posted image user posted image .....mam nov likalnik, je bil stari že čisto fuč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
9.6.2008 20:58:01   
petarda
je bil stari že čisto fuč

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa tudi vem zakaj....nisem vedela, da v likalnik ne smem točit vodo iz sušilnega stroja user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
9.6.2008 20:58:57   
petarda
In? Je katera tu....ali naj grem kaj bolj pametnega delat? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
9.6.2008 21:05:18   
ada2
zmatranauser posted image user posted image user posted image

grem spatuser posted image

lahko noč!

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
9.6.2008 21:14:31   
petarda
Lahko noč, Ada user posted image

Zdajle gledamo tekmo Nizozemska-Italija, pa moj navdušeno navija za Nizozemce, jaz za Italijane, on na sedežni, jaz pred PC-jem...pa vidim, da pade gol za Nizozemce....moj pa nič ne vpije...stopim do njega in on spi! user posted image user posted image user posted image user posted image .....ful je dober navijač! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
9.6.2008 21:55:40   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

je bil stari že čisto fuč

user posted image user posted image user posted image  zdaj pa tudi vem zakaj....nisem vedela, da v likalnik ne smem točit vodo iz sušilnega stroja user posted image user posted image user posted image ....

da se tega ne sme tudi jaz ne vem user posted image , čeprav mi to niti na kraj pameti ne bi padlo, saj sem ob nakupu pazila, da je tak, da lahko vodo iz pipe not nalivam user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
9.6.2008 21:58:38   
NinaŠ
Današnji nastop v vrtcu je bil ful lep - cel vrtec skupaj je pel in plesal zraven user posted image in tudi moja drobižka sta pridno sodelovala user posted image (čeprav sem se malo bala, da se bosta mene tiščala user posted image ). Ogledali smo si še predstavo otroške folklorne skupine, se najedli ajdovih žgancev in nalizali sladoleda user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
9.6.2008 22:12:01   
*bubi*
Dober večer!

Super za nastop, Nina. In za konec vrtca se tudi kupi darilo? user posted image

Bubi pa ima v četrtek nastop, praznujejo okroglo obletnico jasli in vrtca, tako da bo verjetno zanimivo. In zaradi tega bom kar lepo špricala seminar v četrtek, mi je že 3 dni dovolj. Danes sem še prišla domov, jutri pa bom kar v LJ ostala, se mi ne splača toliko vozit.

Ajde, fajn se imejte, Jana, tvoji otroci pa se naj hitro pozdravijo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
9.6.2008 22:20:33   
NinaŠ
In za konec vrtca se tudi kupi darilo?

user posted image ne vem, oz. načeloma ne user posted image . Samo sem res ponosna na svoja sončka, ko mi ju v vrtcu ves čas takoooo hvalijo, da mislim, da sta si prislužila user posted image . Itak pa bi omenjeni stvari dobila, ker si ju oba že kar nekaj časa želita, v bistvu imata zanju že našparan denar, le še v pravo trgovino ju nismo peljali user posted image , no zdaj sta pa prihranila nekaj denarja, da si bosta kaj drugega lahko privoščila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
9.6.2008 22:22:14   
NinaŠ
Petarda, mislim, da si popušila user posted image user posted image . Tvojmu je pa lohk žal, da drnjoha user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
10.6.2008 7:22:53   
petarda

Petarda, mislim, da si popušila user posted image user posted image . Tvojmu je pa lohk žal, da drnjoha user posted image user posted image

Jao, sam res....kakšna tekma user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......verjetno ena lepših v tem prvenstvu...pa če mislijo Nizozemci tako igrat vse tekme, bodo ziher prvaki user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
10.6.2008 7:25:06   
petarda
Drgač pa dobro jutro user posted image

Pa še kavica user posted image user posted image user posted image user posted image ....

...tale je pa za NATY user posted image .....upam, da jo bo spilauser posted image

Petardito pa ne bo dobil nič za konec vrtčevskega leta, ker ni nič priden user posted image user posted image user posted image user posted image , še zmeraj tečnari 100/uro user posted image user posted image user posted image user posted image

Jana kako kaj tvoji trije user posted image ?

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
10.6.2008 11:57:13   
petarda
Jao, jao....čist ste nepoboljšljive user posted image ....niti dobro jutro....nič....user posted image .....ste kot stari zakonci! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
10.6.2008 15:01:22   
Urša
Punce, žal bom mogla naše srečanje za soboto odpovedat. Pa ne bi na forumu o tem. Pridne bodite in imejte se radi!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi šolski dan: 10 idej za proslavitev
Prvi šolski dan je nekaj posebnega in kot tak naj otroku (in staršem) ostane v najlepšem spominu. Poiskali smo nekaj ide...
Bratje in sestre, ki delijo sobo, so bolj ...
Za številne starše je odločitev, ali si bodo otroci delili sobo, praktična nuja, a hkrati tudi dilema. Bo stalna bližina...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?