Vesny196
|
Ojla punce!!! Že od začetka Aprila sem vaša navijačica, saj sem se od 29.3. pridružila decemberkam ! Veseli me, da vidim toliko pozitivne energije, ki jo ženske res rabimo. Škoda, da se vam nisem pridružila že decembra, ko sem se pobirala po ss v 12. tednu. Ampak ženske smo borke in tudi jaz sem se pobrala in po 3 mesecih obveznega počitka sva poskusila znova in pridno in niti pomislila nisem, da nama bo uspelo. Pa sem naredila test in je pokazal . Btw....uporabljam ovulacijske teste in očitno stvar deluje, ker sem točno vedela da imam O. Zato predlagam vsem tistim, ki ne veste točno kdaj je ovulacija, da si naredite test - pri meni je bila točno 15. dan po , na navodilih piše pa naj začnemo delati že 8. dan, a je brez veze, ker je to prezgodaj in je škoda denarja. Naj vam še povem, da mi je lani moj G predpisal Klomifen, ker skoraj eno leto nisem mogla zanosit, a sem zanosila še isti mesec, ko bi morala začeti jemati Klomifen . Pa mi je rekel, da nisem prvi tak primer in da imamo ženske to v glavi.. Tudi jaz sem bila med tistimi, ki jih je prihod spravil vsak mesec v jok. Ko pa sem se sprostila in čakala na začetek jemanja K. pa mi je uspelo. Zdaj pa se vsakokrat ko grem na wc bojim, da bom zagledala kri, ker se mi je to že 2x zgodilo (enkrat pred 5. leti), pa se je obakrat končalo s ss in abrazijo v kc. Ampak prepričana sem, da mi bo tokrat uspelo in bo 5.12. prisel zelo pricakovani . Čestitam vsem srečkam in vam želim lepih in sladkih , vsem ki pa še čakate pa, da se čimprej obarvate v roza !!! p.s.- a je katera med vami starejša od 35 let?
|