Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Uspelo je tudi s slabimi celicami in povi... 15.3.2008 17:26:36
vanja44
tudi jaz ti iz srca čestitam pri meni pa so bili hormonski testi OK, nendar sem kljub temu pridelala le 2 celici, ki se nista oplodili. Mogoče preparatov raje ne bi prakticirala, bi bilo pa verjetno fajn v teh treh mesecih nadaljevati z jogo (sem hodila od oktobra do febraurja) in se lotiti diete!? Hmmm, sem zdajle zagon dobila Ali mi katere vaje še posebej priporočaš?
RE: Uspelo je tudi s slabimi celicami in povi... 15.3.2008 18:26:51
borkica
Vanja 44,
na tejle internetni strani pod točko Vaje je nekaj koristnih vaj vendar niso vse. Mogoče bi ti dr. Papuga poslal še več vaj, če bi ga prosila po mailu, je zares zelo prijazen.....http://www.papuga.si/index.html. Pomembno je, da imaš dober krvni pretok (zato so zelo priporočljive tudi antigravitacijske vaje).
RE: Uspelo je tudi s slabimi celicami in povi... 28.3.2008 10:47:25
nf
Šele zdaj sem prebrala tvojo zgodbo in sem cela očarana. Nad vajinim pogumom in vztrajnostjo! Uživajta v nosečnosti in želim vama predvsem zdravega otroka! Btw tvoj post si moram prav shraniti za dneve, ko bo manjkalo motivacije.
RE: Uspelo je tudi s slabimi celicami in povi... 8.8.2008 14:26:16
Grethy
Zdajle sem brskala po forumu in našla tvojo zgodbo ... priznam da sem jo pohrustala z učkami
ISKRENE ČESTITKE in glede na to da sem bolj pozna ... prihaja dan D ... veselo pričakovanje, čimlažji porod in prekrasno materinstvo ti želim, pravzaprav vama želim prekrasno starševstvo ...
... sporoči ko se pikica rodi ...