|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
15.3.2008 8:02:19   
san
nasy, poskusii se ne obremenjevat preveč in biti čimbolj sproščena - sej vem da je lažje govorit, ker se spomnim sebe, ampak sej bo. moja deklica ni nič spala čez dan (smo šli celo okol doktorjev, pa je rekel, da eni pač ne rabijo toliko spanja in da je vse ok z njo), ponoči pa je zapala v naročju in to od 11 zvečer, potem se je zbujala na dve ure do 5 zjutraj in spet je bilo treba vstat. zato je spala kar v najini postelji, ker v svoji sploh ni zdržala in jaz bi bla totalna koma. sem jo pa dajala doma čez dan v voziček in jo vozila po stanovanju gor in dol in je včasih zaleglo, no ko smo začeli s sprehodi je pa potem vsaj zunaj malo spala tam do tretjega meseca, potem je bila pa zopet akcija. eni otročki so pač taki. mogoče je pa kaj na deklicah ribicah, ker moja je tudi ribicauser posted image . držim pesti, da se obe kmalu privadita na nov življenjski ritemuser posted image user posted image user posted image user posted image .

aja, pa še to, če mala lepo napreduje imaš zagotovo dovolj mleka, lahko so se začeli krči - moja hči jih je dobila takoj po prihodu iz P in je trajalo en mesec (vreščanje celo popoldne), ji ni pomagalo nič, ampak je minilo samo od sebe po mesecu dni. poskusi različne položaje, da boš ugotovila kaj ji najbolj paše. jaz sem mojo slekla in si jo dala na golo kožo, pa noge sem ji čisto pokrčila - kot v trbuščku in to jo je včasih pomirilo. mal patronažno prosi, da ti pokaže različne prijeme za te primere.

upam, da nisem preveč ”nakladal”, ampak se mi kar malo smiliš, ko se spomnim nase, kako sem bila utrujena.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: zakladki marčevk
15.3.2008 17:51:41   
marita
nasy poročaj kako ste!!!
Upam, da ste boljš, pri nas je zaenkrat mirno.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: zakladki marčevk
15.3.2008 18:29:42   
florc
Evo mamice še jaz se oglašam. vidim da nas je samo nekaj ki imamo kaj časa za čvek. Saj če pomislim sploh ni tako naporno in se najde tudi čas za rr. Najina Zara je res priden otročiček, se ji vidi da  je hirala v maminem telesu in da je prej rojena, saj je sedaj full zadovoljen in skromen otročiček. Pridno spi in se doji ponoči pa se zbuja na 3 ure, kar se nekako da uskladit.
Jaz sem vas pa želela vprašati kaj hudiča vi mamice sedaj po produ jeste, ker eni pravijo da vse eni pa da ne vse. kakšni predlogi za kosilo in večerjo. Meni je že zmanjkalo idej.

Nasy želim ti da bo čim prej vse vredu, sprosti se in uživaj v materinstvu. Ne morem verjeti kako je mene rojstvo otroka pomirilo. Full vse delam bolj umirjeno.

Imejte se in lepo in čim dalljšo nočko vam želim.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: zakladki marčevk
15.3.2008 19:57:09   
lucalu
florc tudi jaz ne vem več kaj bi jedla... Naš Tai je zgleda bolj občutljiv in ga veliko zvija, ampak se da preživet! Tudi jaz sem v devetih nebesih odkar sem mama...user posted image  
Sem pa danes preizkusila eno zadevo proti krčem, ki mi jo je priporočila ena prijateljica... Nasy probaj zdrobljeno čajno žličko kumine pojest... pri nas deluje!!! user posted image user posted image user posted image  Kar ne morem verjet... no ja, bomo videli kako dolgo bomo spali. user posted image

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: zakladki marčevk
15.3.2008 20:49:21   
mala zelena
čestitke vsem, ki že klepetate tu!

jaz sem tudi že dobra 2 tedna v naročju z novim družinskim članom. nisem ravno ful klepetulja - občasno berem, se pa oglašam, ko berem o nespanju tako malih otrok. Mi smo imeli ta prvo tudi tako, da smo mislili, da ne rabi spanja, pa smo kasneje ugotovili, da spanje rabi, ampak kljub utrujenosti ne zna zaspati in jo je pač treba uspavati (jo zazibati v naročju, voziti v vozičku, se uleči zraven nje ...).

Zdaj pri malem že od začetka počnem podobno - če vidim, da je že predolgo buden, ga nežno božam, vzamem v naročje ... da se naspi. Ker utrujeni otroci čedalje težje zaspijo in praviloma dajejo vtis, da se jim ne spi (so ful aktivni, potem tulijo od utrujenosti ...)

nasy, če še nisi, daj malo poglej še na med.over.net na forum pediatrija, kjer odgovarja ena super zdravnica Tanč. V iskalnik vtipkaj ključno besedo (npr. spanje, ne spi ...) in boš našla njene strokovne nasvete in izkušnje mamic. Jaz si s tem forumom veliko pomagam.

Lepo se imejte, veliko se crkljajte s svojimi sončki, pa naj bodo prvi tedni čim manj naporni - sploh tistim, ki ste prvič mamice.
V drugo je lažje - kar sedojenčka tiče, a težje, ker je treba koordinirati med dvema otrokoma. Tako da se sprašujem, kaj je bilo tako težkega, ko sem imela samo enega, da se mi je včasih zdelo, da ne vem, kje se me glava drži user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: zakladki marčevk
15.3.2008 22:07:08   
Nasy
Pozdravljene! Naša mala je spala danes zgolj v naročju, zdaj smo jo dali v zibko in bova hitro pohitela spat še midva, da bova kaj spala sploh. Če bo vse po sreči, se bomo zbudili čez kaki 2-3 ure za dojenje, potem pa bomo videli. Sinoči je spala z nama, smo ob polnoči do pol šeste spaliuser posted image amapk čez dan edino na rokah. Na jetra mi grejo, k eni pametnačijo, da otroka je treba pustit, naj se joka ali spi sam, da če ga bomo že zdaj >vlačili skozi po rokah<, ne bo nikoli spala drugačeuser posted image user posted image
Ko utegnem, prebiram eno knjigico, vam jo priporočam Elizabeth Pantley: Otroško spanje, brez joka v sanje.

Hvala san, lažje mi je, da vem, da se je še komu to dogajalo, da vem, da smo >normalni<. Ker itak se zdaj najde toliko pametnjakovičev in njihovih in nasvetov, da že začneš misliti, kaj delaš narobe..


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu mala zelena)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: zakladki marčevk
15.3.2008 22:45:37   
katj
Pozdravljene!

Ne vem kaj mi je bilo, ampak sploh se nisem spomnla na tele nove strani.

Hvala San.

Mi smo od prejšnje srede doma. Roki je ful priden, ful lepo spi user posted image  in je.
Čez dan še kar dosti spi, zvečer gre pa spat okol 7.30 in se zbudi samo enkrat za dojenje okol 3h, 4h in potem spi do cca 7h.
Ful priden, me je kr strah ko pomislim, da se lahko vse obrne.

Smo mel včer pregled za lička in ni nč novega. Je tko ležal v trebuščku, da je tko zraslo. Levi liček ima večjo maščobno blazinico. Samo upam, da ne bo zrasla, ker tud zdravniki niso čist 100% za kaj gre. Ampak sej ne bo!

Moja porodna zgodba:
V nedeljo ob 7h zjutri začutim  prvi popadek. Nisem bla sigurna, če je to to in smo do 9h bluzil doma, perilo sem še obesla. Pol sem pa le rekla, da je najbrž to tisto pravo in smo šli k mojim staršem v lj. So še eno kavo spil in moj me je skoz sprašval, a greva? In štopu popadke. Marka sva pustila tam in okol 10.30 sva šla v lj P.
Odrta sem bla že 6-7 prstov in brez klistirja so me poslal v porodno.
Mam bakterijo streptokoko, zato smo mogl počakat, da mi je steku antibiotik v žilo in potem so mi predrli mehur. Zelo sem bla sproščena, popadki niso bli boleči, mal že no. Po predrtju mehurja se spomnim samo par konkretnih popadkov in že sem mojmu rekla, jaz bom rodila. Moj je steku na hodnik in klical, mi bomo rodil.
So prletele babce in Rok je bil 1,2,3 zuni. Vse kar je bilo bolečin, so bli tisti 3 popadki na koncu. Bla sem šivana, ampak me šivi skoraj nič ne bolijo.
V porodni smo bli od 11.10 do 12.36 oz. do takrat je trajal porod.

Vsem privoščim tak porod.

user posted image Čestitke vsem še enkratuser posted image !

Moj je bil 1 teden doma user posted image , pa moja mami 3 dni.
Tokrat sem se odločla, da bom res probala počivat čimveč. Vsaj prvih 6 tednov. Pr Marku sem počivala zelo slab teden, ampak zdej sem končno dojela da je vseen treba mal več. Čeprav se počutim ok, tud takrat sem se. Se bom kr pustila mal pedenatuser posted image . Čeprav ne morem iz svoje kože, itak sem že sesala in še marsikej.

Smo pa bli že zuni prejšn pondelk, čeprav je babca rekla da šele ko bo star 14 dni, v materinski šoli pa pravijo takoj ven. Sej smo šli počas in ne daleč, da se tud jst nisem utrudla. Zdej pa že maširamo normalno.

Cel spis.

nočko.


(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 14:30:40   
florc
Punce kje ste se pa denes izgubile. A je vse ta vreme uspaval. Al so pa ta mali tako živi danes. Pri nas je spet ta mala full pridna in sedaj čakamo obisk. Pride moj brat in punca pogledat našo Zaro.

Knjiga kako zazibati otroka v spanje brez joka je zakon. Jaz sem jo prebrala in se nekaj teh načel držim že iz porodnišnice dalje in tako je posledično naša mala full pridna. Res jo lahko daš v košek in tudi če gleda zaspi sama od sebe, ko je zmatrana.

Jaz čakam na izboljašanje vremena da gre lahko našaZara prvič na zrak, saj je stara že več kot 3 tedne. Glede na napoved bo šla prvič ven pri 1 mesecu.
Vidim da ene že uživate na sprehodih. Blagor vam, mene že razganja da bi šla ven. Pa me moj drži nazaj.

Uživajte.


(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 14:43:11   
Nasy
Naša mala spi v naročju pri teti, ki pa bo na žalost danes odšla domovuser posted image in nonica tudiuser posted image pa bo konec počivanja. No, to noč bom preživela sama z našo pupo, potem pa bo oči z nami na porodniškem dopustu 15 dniuser posted image joj, kako bo hitro minilo, me prijemlje panika, kaj bom potem, ko ostanem samauser posted image user posted image z malo? Upam, da se bomo naučili spat čez dan, ker drugače ne vem, kako bom.

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 16:14:27   
san
me prijemlje panika, kaj bom potem, ko ostanem sama z malo? Upam, da se bomo naučili spat čez dan, ker drugače ne vem, kako bom.


po moje boš pa kar bolj mirna, ko bosta sami, boš videla. se bosta čisto navadili druga na drugo in vama bo prav lepo.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 17:10:01   
lucalu
En lep pozdrav še od mene!
Mi smo vredu, malo krčkov, ampak za preživeti! Danes sem popoldan oddremala eno kitico zraven Taia in se prav super počutim! Komaj že čakamo jutri, ko pride patronažna in se bomo VERJETNO prvič kopali. user posted image  Drugače pa, florc, tudi mi še ne smemo ven... jutri nam bo patronažna povedala kdaj bi kaj lahko šli... upamo, da čimprej!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 20:04:37   
eva78
Še en lep dober večer vsem skupaj  od mene!  Tudi pri nas je danes dan za spanje. Me je bilo kar "groza,"da naša Neli spi po tri ure skupaj, potem hranjenje, pa spet tri ure spanja, nato hranjenje, zdaj pa spet spi. Verjetno moram biti samo vesela,da je tako. Čeprav sem že spraševala mojo mamo, a dojenčki res samo jejo in spijo. No, bom videla, kaj bo prinesla noč.user posted image  

Tudi mi še nismo bili zunaj, čakamo na ugodno vreme. Pri nas skoraj vedno piha ali pa se mi zdi,da je prehladno.

Eno vprašaje: Ali že vaši otročki pijejo čaj? Meni vsi pravijo,da bi ji lahko dala par kapljic kakega otroškega čaja, v ZD pa so mi rekli,da do 4.meseca samo dojenje?!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 20:13:27   
katj
eva78, men so tud rekl, da dojen otrok ne rabi druge tekočine.
edino kakšno vroče poletje.
če pa bi mu dala čaj, pa tud nč narobe. ene pač dajo, druge ne.
jaz mislim, da ne bom dajala čaja, edino če bi pršli krčki in če bi čaj pomagal.

ampak pri nas ne bo krčev!

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 20:18:24   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy

Pozdravljene! Naša mala je spala danes zgolj v naročju, zdaj smo jo dali v zibko in bova hitro pohitela spat še midva, da bova kaj spala sploh. Če bo vse po sreči, se bomo zbudili čez kaki 2-3 ure za dojenje, potem pa bomo videli. Sinoči je spala z nama, smo ob polnoči do pol šeste spaliuser posted image amapk čez dan edino na rokah. Na jetra mi grejo, k eni pametnačijo, da otroka je treba pustit, naj se joka ali spi sam, da če ga bomo že zdaj >vlačili skozi po rokah<, ne bo nikoli spala drugačeuser posted image user posted image
Ko utegnem, prebiram eno knjigico, vam jo priporočam Elizabeth Pantley: Otroško spanje, brez joka v sanje.

Hvala san, lažje mi je, da vem, da se je še komu to dogajalo, da vem, da smo >normalni<. Ker itak se zdaj najde toliko pametnjakovičev in njihovih in nasvetov, da že začneš misliti, kaj delaš narobe..



To je knjiga ki jo je res treba prebrati.... meni je pri Katarini kar pomagala...

Nasy, naš Sergej tudi najraje spi na meni in na rokah... sploh ne vem zakaj imamo zibko ker je zelo redko notri.. pa se sploh ne sekiram... sem mnenja, da otroka ne moreš preveč razvadit.. tudi Katarina se je ful rada nosila, sem prve mesece ves čas uporabljala kenguruja, pa poglej jo zdaj frajlo... pa nekaj časa je lepo spala, pa je prišlo obdobje ko ni znala brez mene, pa v svoji postelji, pa v najini.. zdaj zaspi v najini pa jo nato premestiva v njeno.. brez problema... tako da ni potrebno fejst filozofirat, ravnaj se po svojem občutku... otroci bodo še prehitro zrasli in sploh ne bodo več hoteli z nami spati, pa še zbujat jih bo treba...user posted image user posted image user posted image


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 20:20:25   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: eva78

Še en lep dober večer vsem skupaj  od mene!  Tudi pri nas je danes dan za spanje. Me je bilo kar "groza,"da naša Neli spi po tri ure skupaj, potem hranjenje, pa spet tri ure spanja, nato hranjenje, zdaj pa spet spi. Verjetno moram biti samo vesela,da je tako. Čeprav sem že spraševala mojo mamo, a dojenčki res samo jejo in spijo. No, bom videla, kaj bo prinesla noč.user posted image  

Tudi mi še nismo bili zunaj, čakamo na ugodno vreme. Pri nas skoraj vedno piha ali pa se mi zdi,da je prehladno.

Eno vprašaje: Ali že vaši otročki pijejo čaj? Meni vsi pravijo,da bi ji lahko dala par kapljic kakega otroškega čaja, v ZD pa so mi rekli,da do 4.meseca samo dojenje?!



Vedno več bodo budni naši fračeki, zdaj uživaj da ti tako lepo spi..

Kar se čaja tiče ni problema če ji ga daš, vendar če dojiš to ni potrebno, ker dojenje zadostuje.. Naša prvorojenka se je samo dojila celih 6mesecev, sploh ni hotela nič piti.. pa je prišlo vroče poletje pa je začela piti tudi do litra na dan...


_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 20:22:17   
Arabela
Ne vem pa zakaj ne bi smeli z otročki na sveži zrak.. saj je zunaj okrog 15st... mi se že pridno šetamo, smo zunaj tudi celo uro... pa malemu ful paše in lepo aja v vozičku... če ne greste ven pa vsaj zračite stanovanja da bo čim več svežega zraka.... to ni nič narobe...

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 23:03:40   
Katy13
Pozdravljene!

Čeprav še uradno ne spadam med vas, vas bom na hitro pozdravila.

Mala zelena - sporoči nam podatke, da te vpišemo na seznam mamic. user posted image  Mi te imamo zabeleženo še kot user posted image . user posted image

Želim vam, da bodo vaši user posted image  spali celo noč in da se boste spočile.

_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: zakladki marčevk
16.3.2008 23:58:39   
Nasy
Joj, s tem čajem bomo pa mi že tudi diplomirali! Eni pravijo, da ja, drugi ne..naša ga je do sedaj popila vsega skupaj manj kot pol flaške. Ji ne paše. Krčke smo pa rešili s kapljicami, ki jih zdaj dobi kr na dudo in jih tako lepo pocmaka dol, da se vsi smejemo.

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 0:02:09   
Nasy
Mi se še nismo nič kopali, ker je bil popek še malo rdeč. Zunaj še tudi nismo bili, ker je tako slabo vreme. Smo se naštimavali pred dvema dnevoma, da gremo za par minut na balkon,  pa je začelo tako hladno pihat, da nismo šli nič. Zdaj pa je sploh slabo napovedanouser posted image Upam, da april ne bo prehudo deževen, da bomo lahko začeli s sprehodi. Me prav zanima, kako se bo naši deklici dopadlo v vozičku? Upam, da ne bo jokala?!

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 6:54:21   
lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Ne vem pa zakaj ne bi smeli z otročki na sveži zrak.. saj je zunaj okrog 15st... mi se že pridno šetamo, smo zunaj tudi celo uro... pa malemu ful paše in lepo aja v vozičku... če ne greste ven pa vsaj zračite stanovanja da bo čim več svežega zraka.... to ni nič narobe...


Dobro jutro mamice! Pri nas je noč minila mirno... spanje in hranjenje na 3 ure - po naročilu. user posted image  Danes pa upamo na kopanje! In seveda tehtanje in s tem dovolilnico za izhod.user posted image
Arabela tudi jaz sem mnenja, da bi morali otroci čimprej ven, ampak meni so rekli, da naj počakam, da bo Tai imel vsaj 3 kg, pa še bolan je bil in BAJE ni dosti odporenuser posted image . To, da ga moram vozit v bolnico na kontrole, je pa vredu???? user posted image  Vsekakor pa stanovanje veliko zračimo!
Pridne bodite mamice (in otročički) in javljajte se!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 8:59:59   
Arabela
Jutro!

Včeraj Sergej lepo zvečer zaspal, ga je pa sračkala tavelika ki ni zaspala vse do 23ih... no ko je končno ona spala pa je že bil mali lačen...user posted image user posted image user posted image ....

Lucalu, se vidi da nisem preveč za nazaj brala, ker nisem vedela kaj se z vašimi malčki dogaja... se bom poboljšala..user posted image ..

Tudi mi še nismo kopali malega, ker je imel ful veliko krastico na popku, pa zdaj da je baje neki štrceljček ostal..user posted image .. patronažna pride jutri pa bomo videli...
Je pa malega spet danes zjutraj zvijalo.. sumim da sem spet jaz kriva in vanilijevo pecivo, ki ima v sebi dosti mleka... je že Katarino napenjlao po alpskem mleku... no bom pa pecivo razdelila...user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem... Zdaj ati spi s Sergejem, potem pa ga bomo verjetno šibnili na bližnje igrišče dokler je še lepo vreme...



_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 9:15:15   
Arabela
To sta naša navihančka...


user posted image




user posted image



_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 11:36:45   
lucalu
Arabela user posted image user posted image user posted image  za taka krasna navihančka!!!
Pri nas je bila pa pravkar patronažna in jaz sem full dobre volje! Smo se stehtali in imamo 2900 g. user posted image user posted image user posted image  No, pa tudi prvo kopanje je padlo, dokaj uspešno... najprej mu je blo full všeč, potem ga je pa lakota zgrabla in je začel protestirat. user posted image
Pa še najboljša novica: lahko gremo ven user posted image user posted image user posted image ... in mislim, da bomo popoldan že sprobali voziček - če bo seveda vreme še vedno tako lepo kot je zdaj.
Pridne bodite mamice in ubogajte vaše user posted image !

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 11:45:08   
san
o, arabela, kako sta luškanauser posted image

lucalu, čestitke za prvo kopanje, pridobljene grame in držim pesti, da se vreme ne skvariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 12:49:09   
Dinki
Imamo že nekaj novih mamic od kar sem nazadnje dala seznam gor user posted image .....
Arabela.....ma sta cukra oba dva user posted image user posted image


Pozdravček vsem....


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

26.1.2008
user posted image  Kabija (PDP 11.3.2008) rodila 26.1.2008 ob ? uri user posted image   Mai
 
29.1.2008
user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan (1850 g, 44,5 cm) 

1.2.2008
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g) 
 
2.2.2008
user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm) 
 
20.2.2008
user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)
 
21.2.2008
user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

22.2.2008
user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

 
user posted image  eva78 (PDP 11.3.2008) rodila 22.2.2008 ob ? uri user posted image  Neli (3150 g, 47 cm)
 
user posted image   florc (PDP 26.3.2008) rodila 22.2.2008 ob 20.46 uri user posted image   Zara (2430 g, 47 cm)

23.2.2008
user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja 
 

24.2.2008
user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vita (3590g, 51 cm)
 
25.2.2008
user posted image Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob 11.38 uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)
  
27.2.2008
user posted image  Aleži (PDP 9.3.20008) rodila 27.2.2008 ob 14.15 uri user posted image  Sara
(3500 g, 50 cm)
 
user posted image  TENDAI (PDP 1.3.2008) rodila 27.2.2008 ob 7.03 uri user posted image  Gašper (3170 g, 51 cm)
 
28.2.2008 
user posted image   Ursi84 (PDP 2.3.2008) rodila 28.2.2008 ob 14.25 uri user posted image  Nejc (3450 g, 52 cm)

1.3.2008
user posted image   Petrca123 (PDP 5.3.20008) rodila 1.3.2008 ob ? uri user posted image   Tian (3130 g, 52 cm)
 
2.3.2008
user posted image   Marita (PDP 1.3.20008) rodila 2.3.2008 ob 5.07 uri user posted image   Maks (3270 g, 50 cm)
 
user posted image   Katj (PDP 3.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 12.36 uri user posted image  Rok (3620 g, 53 cm)
 
user posted image    Joži79 (PDP 11.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 13.46 uri user posted image   Juš (3000 g, 50 cm)
 
3.3.2008
user posted image  Lucalu (PDP 7.3.2008) rodila 3.3.2008 ob 7.31 uri user posted image  Tai (2555 g, 48 cm)
 
4.3.2008
user posted image  Lona76 (PDP 25.3.2008) rodila 4.3.2008 ob 3.35 uri user posted image  Taja (3900 g, 53 cm)
 
user posted image  Nasy (PDP 27.2.2008) rodila 4.3.2008 ob 12.01 uri  user posted image  Maša (4420 g, 54 cm)
 
6.3.2008
user posted image   jagoga (PDP 20.3.2008) rodila 6.3.2008 ob 3.38 uri user posted image  Tomaž (2990 g, 50 cm)
 
7.3.2008
user posted image   Čakajoča (PDP 10.3.2008) rodila 7.3.2008 ob 19.30 uri user posted image   Nik (3680 g, 51 cm)
 
8.3.2008
user posted image sonček* (PDP 1.3.2008) rodila 8.3.2008 ob ? uri user posted image    Neža (3480 g, 51 cm)
 
9.3.2008
user posted image    tina50 (PDP 8.3.2008) rodila 9.3.2008 ob 10.40 uri user posted image    Lan (3880 g, 53 cm)
 
10.3.2008
user posted image     meryy (PDP 16.3.2008) rodila 10.3.2008 ob ? uri user posted image     Emil (3800 g, 53 cm)
 
11.3.2008
user posted image  Špela100 (PDP 20.3.2008) rodila 11.3.2008 ob 11.21 uri user posted image     Maks (3390 g, 51 cm)
 
user posted image   Pingvinčica (PDP 11.3.2008) rodila 11.3.2008 ob 20.50 uri  user posted image   Nina (3500 g, 52 cm)
 
12.3.2008
user posted image  Dadica  (PDP 14.3.2008) rodila 12.3.2008 ob ?  uri user posted image      Tomaž (4040 g, 52 cm)
 
13.3.2008
 user posted image majchika (PDP 15.3.2008) rodila 13.3.2008 ob 8.43 uri  user posted image    Maruša (3530 g, 53 cm)
 
 user posted image  lina10 (PDP 22.3.2008) rodila 13.3.2008 ob 23.00 uri  user posted image     Tjaša ( 3045 g, 50 cm)
 
 
 
 
user posted image : 19
user posted image : 14 


V vodstvu so user posted image .
 

user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image






(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?