|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 13:49:39   
Azzurra
Evo še mene. Pa nas je kar ratalo, a? user posted image  Sicer sem jaz postala februarka, a se ne dam odgnat, jaz bom čvekala z vami.

moja porodna zgodba: kot veste, sem imela tista protitelesa, pol sem še sladkorno dobila in sem se morala pikat z inekcijami v trebuh (inzulin), vseeno je ves čas kazalo, da je z otrokom dobro. Je pa moj ginekolog rekel, da bi kar prej rodili, glede na obe stanji in glede na to, da gre on na smučanje user posted image  Rekel je, da bi rad bil poleg, zato me je pregledal, ugotovil, da je glavica spuščena in da sem jaz že dva cm odprta ter da nima smisla čakat. naročil me je za petek, 22.2., vendar me je v sredo poklical po telefonu in rekel, da naj raje rodimo v četrtek zato, da bodo takoj v četrtek in petek lahko delali izvide, da nebi to počeli dežurni med vikendom. jaz sem se strinjala. v četrtek 21.2. sva šla torej v porodnišnico Izola, ob 6.30 so me sprejeli, me popisali, naredili ctg, me preoblekli, naredili klistir, nato sem se stuširala in čakala, da me dajo v porodno sobo. to je potem še nekaj časa trajalo, da so me priklopli na umetne popadke. nato se dolgo ni dogajalo nič posebnega. sem čutila popadke ampak blage. babica mi je predrla mehur in skoraj istočasno so popadki postali bolj intenzivni in pogostejši. so me pregledali in ugotovili, da sem odprta 3 cm. Čez eno uro so me pregledali in ugotovili, da sem še vedno odprta 3 cm. Mene je skoraj kap, sem si mislila, da bom še 2 dni tam. Čez eno uro me je zdravnik pregledal in rekel: zdaj pa na hrbet in bomo kar pritisnili, najprej za probat, potem pa bomo rodili. Mene je to še bolj zmedlo, kaj je zdaj to...pred eno uro 3 cm, zdaj pa kar rodit???? user posted image
Tako sem potem predihala še par popadkov, toliko da sem začutila glavico, ki je že bila totalno v porodnem kanalu, nato smo začeli potiskat. Babica je bila fenomenalna. Sem slišala dosti slabega o njej, ampak pri nas se je izkazala res kot stroga, s čisto posebnim smislom za humor (ki je meni bil sicer všeč, imam pač rada tak humor, kaj čem), ampak ženska ve kaj dela - jaz sem prepričana, da njej v zahvalo nisem bila nič rezana! Potiskanje me ni sploh nič bolelo. Rodila sem ob 15:08, punčko Dašo, težko 3.430 in dolgo 53 cm.

Poporodni potek je bil super, hitro sem okrevala, v bistvu kar me je bolelo, je bil vrat, hrbet in roke (od poze pri potiskanju) user posted image  in imela sem zoprne hemoroide, to pa je blo tudi vse. Po porodu sem brez problemov vstala, šla pod tuš, sedela pri mizi in jedla večerjo..čisto nekaj drugega kot po prvem porodu, ko sem bila še dolgo boga.

No, zdaj je Daša stara 25 dni in smo že 3 tedne doma, se privajamo na življenje v 4članski družini, bratec jo je lepo sprejel in zaenkrat ni nič ljubosumen. Res jo lepo boža, čeprav je treba pazit, ker je še tako majhen, da nima dosti občutka, kako močno on "boža" user posted image . Daša ful spi.
Za jest je ful lena in od vsega začetka imamo težave z dojenjem. Ona se prisesa, takoj nato pa začne cucljat bradavico, kot da je duda. Tako je lahko priklopljena ure in ure, a pije po kapljicah in nikoli ni sita, na dojki večinoma spi in ne vleče zares. To je zelo zelo mučno. Sem jo morala tehtat po vsakem podoju, na koncu smo ugotovili, da bi zanjo en podoj trajal 24 ur, ampak žal tako ne gre. Zato jo moram dojit 20 minut na vsaki dojki in ji nato dat dodatek, ki ga spije kolikor ga spije, enkrat več, drugič manj, tretjič nič. O travmah glede tega raje nebi, kljub vsemu Daša vidno raste in pridobiva na teži, kar je glavno.
Kopali se še nismo, ker je bil popek še krvav, pa patronažna potem en dan ni prišla, ko bi jo morali kopat, zato jo bomo jutri.

Evo, zaenkrat je to to. upam, da se bomo počasi vse preselile sem, smo že čez polovico marcaaaa user posted image user posted image user posted image


_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 15:07:43   
Nasy
Pozdravljena Azzura!
Te čisto razumem, kako je, če otrok noče sesat, smo imeli tudi mi te težave, naša Maša bi sesala cel dan po malo. No, na začetku sploh ni hotela bradavice zagrabit. Prvi dan je bila na intenzivni do naslednjega jutra, zato se je meni mleko začelo počasneje delat, tko sklepam. In smo ji mogli dajat dodatek, ker ni nič pojedla (smo tehtali), čeprav se je meni zdelo, da vleče. No, v P sem zato ostala dan dlje in je bilo toliko bolje, da smo vsaj zagrabili in to brez nastavka, čeprav so ene sestre vztrajale, da moram z nastavkom, ki ga mala ni hotela. Ah, o tem raje nebi. Ne bom pozabila ene sestre, ki je potem, ko mi je ni znala pomagat pristavit rekla, da gre kar po doddatek, naj pa še mal probam, če bo slučajno zagrabila. Jaz sem vrgla nastavek na omarico in sva potem uspeli sami zagrabit. Je pa bilo zanimivo, vsaka sestra ti drugače pove, drugače pokaže..na koncu moraš le sama najti pravo pot, da vse steče prav. Najbolj me jezi to, da nihče nič ne pove konkretnega, npr. za kapljice proti krčkom. Nam je patronažna rekla, da bo pač že enkrat minilo..smo imeli cel cirkus s temi kaplicami, najprej jih je tata mislil it iskat v ITA, pole smo izvedeli, da se dobi tudi pri nas ampak baje samo na recept, na koncu smo poklicali-bolj za foro, kaj bodo rekli-v lekarno in glej zlomka, dobili smo kapljiceuser posted image in od takrat mirneje spimo, bolje jemo in vse. Edino kupčka redko podremo, kolca se nam pa večkratuser posted image takrat gremo pa spet na priklop, edino, kar pomaga.Spimo čez dan bolj malo, edino na kavču in najraje na rokah. Ampak vsaj ponoči uspemo spati v zibki kakih 5 ur skupajuser posted image seveda po obilni večerjiuser posted image


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 15:59:26   
florc
No mi smo dasen izkoristili lepo vreme in Zaro peljali na prvi sprehod. Mala je spala v vozičku in potem še v stanovanju 2 uri. Super!!!! Drugače pa njo danes matrajo krčki, začelo se je ponoči in se nadaljuje. Ima take intervale ko jo pol ure grabi in pol neha za nekaj ur in spet. Meni se prav smili in ji potem dam kapljice in mogoče mal pomaga. Problemje v tem da posledično tudi slabše je in mene je strah da ne bi slučajno preveč mleka bilo, da ne bi kakšen mastitis dobila. Imam full trde dojke. pa sej bo. Sedaj spančka jaz bi pa tudi rada mal počivala. Bom probala če mi rata.

Dobrodošle vse nove čvekice. user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 16:15:10   
tina50
pozdravljene marčevke!

da še vam jaz napišem mojo porodno zgodbo!
zbudila sem se okoli 3 zjutraj, ko sem morola na wc. potem sem šla nazaj v posteljo in začelo me je grabit kot bi imela menstruacijske krče. nazaj nisem mogla več zaspati ker je bilo kar pogosto. potem sem šla v dnevno in tudi tu nisem mogla zaspati. okrog 5 sem se javila ša vam, potem pa sem okro 6 zbudila user posted image , da se nekaj dogaja sam,da ne vem, če bi šla v bolnico, ker me bodo sigurno poslali domov. user posted image  je bil takoj paničen in je hotel takoj it. jaz pa sem se hotela še stuširati in zlikati hlačeuser posted image user posted image . kar sem seveda še vse to naredila.
nekaj do sedmih sva potem šla v Celje. v P so me dali na CTG, imela sem poadke, vendar mi jih CTG sploh ni kazal. sem mislila, no super zdej bom šla pa domov (sam mene je še kar na 5 min grabilo). potem me je pogledala ginekologinja in je rekla, da sem odprta 3 cm in da se lepo pripravlja. potem se mi je kar oddahnilo, ko je rekla, da me kar naj dajo v prodno. tam mi tudi ni kazalo popadkov, zato mi je dala umetne. tudi teh ni kazalo. špotem sem pa vprašala zakaj jih ne zazana, pa mi je rekla, da imam verjetno tako debelo trebošno steno, da jih ne zazna. sam je babica videla, da me grabi. user posted image  me je med popadkom masiral in bil je res ful vredu. vmes, ko sem se že ful prestavljala po postelji, ko me je bolelo mi je rekla babica, da lahko poskusim it na kolena in komolce, da mi bo mogoče tako pasalo. in res mi je, tako sem potem tudi rodila.user posted image
v porodni sem bila torej 2 uri in na svet je prijokal naš korenjak LAN.
moram pa pohvaliti babico, ki je bila fulll vredu in full prijazna, ter seveda mojemu user posted image

lepo se imejte pa se šejavim, upam da čimprej.
uživajte s svojimi sončki.

(odgovor članu florc)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 16:31:46   
tina50
povejte mi po kolkem času ste peljale vaše malčke prvič ven?

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 16:36:24   
lucalu
No, pa se je začelo malo premikat tudi tukaj! user posted image
Pozdravljene vse nove mamice, ki ste se nam pridružile! user posted image
tina50 mi smo šli danes prvič ven (za pol urce), stari točno 14 dni!

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 17:19:38   
tina50
moj mali sonček še kar spančka!
Zdajle sem vas malo brala, pa sem videla, da ste se menile glede čaja. meni je danes rekla patronažna, da naj če bo imel krče poskusim naredit sama čaj, da tisti ko jih kupiš so premočni za takšne malčke.
v deci vode damo eno kumino, en janež in eno kamilico in naj to  zavrem, pa mu jo nej dam po žlički, drugače pa čaja ne, razen poleti, če je vroče.

lepo se imejte.

eno vprašanje še imam. rada bi vam pokazala mojega Lana, pa ne vem kako naj vsatvim slikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 17:58:43   
lucalu
tina50 čisto zgoraj imaš MOJA RINGARAJA... tam klikni pa se ti potem odpre nekaj stvari, klikni na MOJI ALBUMI... potem DODAJ ALBUM... in tako dalje... Upam da ti rata! user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 20:26:36   
katj
Ojla.

dons je bil tko lep dan, pa so rekl da bo dež.
dons je bla še mami pr men in smo bli zuni kar dobri 2 uri. mali je skor skoz spal. pa čez košaro mu dam pleničko, tko da jaz mislim da ni blo nč preveč.

lucalu, user posted image user posted image  za vsak gramček.

azurra, midve sva skor na istem. mark je 22.11.2006. ga tud lepo boža, pol bi se pa on že igral in ga za nogice povleče. nč ljubosumja, ga opazi, pol se pa on naprej igra.

tina50, rok je bil star 8 dni ko smo šli prvič ven.

florc, jst sem tud pr marku mela dojke k kamen in bolel je. sej veš ne, vroč tuš in močno masiraj. drugač sem jaz takrat in tud zdej sem ga preventivno izsilila en sprej, Sytocinon. neki tazga in je pomagal.

kako pa zgleda če otrok noče vlečt pa nimam pojma, mojadva sta oba takoj fajn vlekla.
sej voljo vidm da mate, sej bo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: zakladki marčevk
17.3.2008 23:08:46   
Nasy
Naša Maša je danes rekorder v spanju, ponoči je spala skoraj 6 ur skupaj, čez dan pa kr na kavču spančkauser posted image jo fino založim, da ne more pasti pa itak je en od naju vedno tu, ob njej. Upam, da bo noč minila v spanju.

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 8:13:50   
katj
Nasy, user posted image user posted image  no lepo da tvoja bejba tud lepo spi.
Rok je tud čez dan na sedežni, sicer na ležalniku. Zaenkrat, ga še ne bom dajala čez dan spat v zibelko, da slučajno kej ne pomeša user posted image
Se nenormalno pozna če otrok spi ponoč, jst sem čist spočita.
Že Mark se mi je zdel priden, samo se je pa zbudu parkrat ponoč. Sicer pojedu, al pa duda in takoj nazaj zaspal, ampak sem se prebudila in zdej vidm, da je že to ful razlika.
Ampak nimaš kej, nikol ne veš kdaj se spremeni in pač preživiš tako ali tako.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 8:48:52   
Arabela
pozdrav v deževno jutro!

_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 8:58:23   
Azzurra
Daša je danes dobila svoje prvo vozilo user posted image  
Sem naročila voziček in so mi ga danes zjutraj pripeljali! Super. Ker sem ga kupila preko interneta, sem (bila) precej skeptična. Zdaj ga bo tati sestavil ko pride iz službe, potem bomo čakali še par dni na lepše vreme, da ga gremo stestirat. In potem bom po pravici povedala, če sem se zafrknila ali ne.
S prvim vozičkom (peg perego pramette) nisem bila zadovoljna. Sej voziček je lahko čisto v redu, vendar ni pokrival naših potreb (beri: je samo za po pločniku, pa še ta mora bit gladek), poleg tega ga moj možek skoraj ni mogel vozit, ker ima moj dragi dolge noge in je stalno brcal v kolesa in podvozjeuser posted image  

Mi smo to noč tudi dobro spali. Glede na to, da imamo dva otroka z 20 mesecev razlike, moram rečt, da za zdaj dobro spimo. Itak pa Liam spi celo noč že odkar je bil dojenček, Daša pa tudi ni preveč zahtevna za zdaj. Okoli 22 ure jo previjemo in nahranimo, zbudi se potem okoli 2.30 do 3.00 in potem okoli 6.30 ali 7.00. bomo vidli kako bo naprej.

v četrtek gremo v posvetovalnico. me skrbi kar nekaj stvari, ne bom zdaj naštevala, vam bom pa javila po pregledu in upam, da bo vse ok!!!!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 9:20:50   
katj
azzura, mi mamo tud PP plikota, samo za drug voziček.
predvidevam, da ste zdej kupl kakšnega z večjimi kolesi.
midva sva se tud ful zaletavala z nogam, ko sva prešaltala iz 3-kolesnika na plikota.
sej pol se navadiš pač, ampak je men tud ful bolš 3-kolesnika vozit.
za makedam in druge stranpoti pa itak.

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 9:23:05   
katj
ma sej mi mamo tud tale nš liček, ampak sej če bo ostalo tako kot je, pol bo ok.
ni pa glih dobr občutek, k zdravniki še nikol videl kej tazga in ne znajo povedat v katero smer se bo razvijal. valda da rečejo, da najbrž raslo ne bo.
ampak sej veš, ne smemo mislt na slabo!

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 10:37:30   
marita
dober dan,

naš mali je spet odlično spal ponoči, tako da sem vsa spočita in naspana. Me pa vseeno skrbi, da se mu bo kaj pobrkljalo in ga bodo začeli dajati krči ali kaj takega. user posted image
No, zaenkrat smo super, kar trkam na les. Vsem želim lep dan.

Lp

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 11:47:20   
Arabela
Tudi mi smo imeli za KAtarino PP pliko, pa smo ga čisto hin rihtali, toliko smo jo prevozili z njim... Sedaj imam za SErgeja trikoliesnik Chicco, nadalje pa smo kupili Quinny Speedi pa je mala kar zadovoljna v njem... bomo videli kako se bodo obnesli....


Naš malček pa najraje in tudi najboljše spi na trebuščku... ko ga dam na bok se kar prebudi....
Danes imeli obisk patronažne, popek ok, v četrtek se kopamo...





_____________________________

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 12:02:31   
eva78
Snežen pozdrav vsem! Ne moreš verjeti, kakšna zimska idila. Še sreča, da sva tudi medve z Neli šli včeraj za 20 min na zrak, sicer vprašanje kdaj bo spet sonček in prijetno toplo.

Vidim,da vaši user posted image  precej spijo. Naša pa se zbuja na vsake 2,5 ure ponoči in podnevi. Sicer se pridno hrani, potem pa nazaj zaspi zraven mene. Kinderpet bomo lahko kar prodali.(haha). Me pa zanima,koliko bi morali novorojenčki pojesti? Npr. jaz naštimam flaško od 60 do 90 ml, nato pa še precej sesa. Verjetno skupaj poje cca. 100-120 ml, s tem da se mi zdi,da še vedno precej polije. Kot so mi svetovali proti polivanju, ji ležišča ne morem dvigniti, ker spi zraven mene. A se še kaj dobi proti polivanju?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 13:39:44   
katj
eva78, glede količine, bi rekla da je to dovolj.
zgleda da ji v trebuščku ostane dovolj hrane, da ni lačna.
kaj se da nardit proti polivanju, pa ne vem.

_____________________________

ROK 2.3.2008
MARK 22.11.2006

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 22:52:41   
Katy13
Pozdravljene!

Našla sem en link o dojenju (kako pravilno pristavit) in vam ga posredujem, če bo kateri prišel prav.

http://www.asklenore.info/breastfeeding/additional_reading/movies.html

Lahko noč.

_____________________________

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: zakladki marčevk
18.3.2008 22:54:53   
Nasy
Arabela (in ostale) kaj lahko dajemo spat na trebušček? Ker naša v naročju spi na trebuščku najraje, spi ko top, ko jo dan na bok , se čez 5 minut zbudiuser posted image No, ne vedno, velikokrat pa.
Evo, zdej smo jo napapali in spi pr očiju. Počasi se bomo spokali spat, da bomo imeli vsi nekaj ur spanja. Lahko noč mamice, upam, da boste lepo spančkali!


_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: zakladki marčevk
19.3.2008 11:12:56   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: eva78
A se še kaj dobi proti polivanju?


Sicer nisem dobro razumela iz tvojega posta, ali ji daješ v flaško svoje mleko ali prilagojeno...
Če ne dojiš oz. dojiš delno in tvoja pupica pije tudi adaptirano mleko, se proti polivanju dobi NOVALAC AR 1. Mi smo ga kupili samo imamo problem z njim, ker noče it skozi cucelj.
sem glih včeraj pisala na forum dojenje in dodajanje pa so ostale uporabnice rekle, da one niso imele težav. Tako da predvidevam, da je morda s to škatlo mojega mleka kaj narobe, v smislu, da je mogoče ta "serija" pregosta oz. da je bila narejena za kak drugi trg...sej ne vem...bom probala v drugi lekarni kupit pa bom vidla.
Ker isto foro sem imela z Aptamilom. Kupljen v Sparu gre brez problemov skozi cucelj, kupljen v Mullerju ni šans da gre skoz luknjo.

Kar se tiče količin, moja Daša bo jutri imela 4 tedne, ima neki čez 4 kg (točno sporočim jutri), najprej jo dojim na obe dojki,  nato ji ponudim dodatek, spije pa različno: od 20 do 60 ml, povprečno spije 40 ml.
Poliva pa tudi ona, sicer ne hudo (ne po vsakem obroku, ko polije je tega za eno majhno žličko). Pomaga dvignjeno vzglavje, podiranje kupčka, bit v pokončnem položaju po hranjenju. Baje, da to pride zato, ker ena mišica zapiralka v želodčku še ni dovolj razvita in da se to potem uredi v prvem letu življenja.

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: zakladki marčevk
19.3.2008 11:23:28   
eva78
Azzurra,hvala za odgovor!  Sem potem našla tvoj mail glede Novolac AR 1 in smo včeraj probali. Pomaga. Dosti manj poliva. user posted image  Prej je polivala v loku, zdaj pa je tega res za kako žličko. Sicer pa se nekaj obrokov dojimo, nekaj kombiniramo dojenje  z dodatkom ( prej sem imela navadni Novolac), nekaj obrokov pa samo dodatek.

Tudi jaz imam Aventovo flaško,pa je dodatek brez problema tekel. Sem najprej probala sama, pa res nisem znala "potegnit", pa sem mislila, o user posted image , kako bomo pa zdaj, tamali je pa ratalo brez problema.user posted image  Mogoče je res s tisto serijo kaj narobe?!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: zakladki marčevk
19.3.2008 11:35:03   
Azzurra
ma glej ti to! In kaj imaš cucelj št. 1?

sem tudi pisala mail na kontakt od Novalaca, da mi ne teče skozi. Mi niso sploh odgovorili! Iz principa bi reklamirala izdelek!

_____________________________

11. 7. 2006, od 4:10 nam dobro družbo dela fantek Liam.

21. 2. 2008, ob 15:08 smo dobili punčko, ime ji je Daša.

7.7.2009, Milano...Bono&Co.

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: zakladki marčevk
19.3.2008 11:41:39   
Dinki
Hoj, hoj mamice marčevke. Malo frišnih informacij o novih mamicah in user posted image ....
Naj le omenim, da je zelo pridna v ažuriranju tega seznama tudi Katy13, jaz pa le poskrbim, da še vas o tem obvestim user posted image .

Sončen pozdravček.....




MARČEVKE - MARČEVCI 2008:

26.1.2008
user posted image  Kabija (PDP 11.3.2008) rodila 26.1.2008 ob ? uri user posted image   Mai
 
29.1.2008
user posted image Sonnja (PDP 23.03.08) rodila 29.01.2008 ob 9.47 uri user posted image Kristjan (1850 g, 44,5 cm) 

1.2.2008
user posted image Bugi (PDP 15.03.2008) rodila 01.02.2008 ob ??  uriuser posted image user posted image Luka (1690g) in Miha (1255g) 
 
2.2.2008
user posted image rebeca (PDP 4.3.2008) rodila 02.02.2008 ob ?? uri user posted image Taja (2015 g; 46 cm) 
 
20.2.2008
user posted image sonca (PDP 8.3.2008) rodila 20.2.2008 ob 15.11 uri user posted image Manja (2670 g; 46 cm)
 
21.2.2008
user posted image Azzura (PDP 2.3.2008) rodila 21.02.2008 ob 15.08 uri user posted image Daša (3430g, 53 cm)

22.2.2008
user posted image Wahoo RR (PDP 9.3.2008) rodila 22.02.2008 ob 1.02 uri user posted image   Nejc (2885g, 49 cm)

 
user posted image  eva78 (PDP 11.3.2008) rodila 22.2.2008 ob ? uri user posted image  Neli (3150 g, 47 cm)
 
user posted image   florc (PDP 26.3.2008) rodila 22.2.2008 ob 20.46 uri user posted image   Zara (2430 g, 47 cm)

23.2.2008
user posted image DIANA 5 (PDP 17.3.2008) rodila 23.02.2008 ob 2.45 uri user posted image Neja 
 

24.2.2008
user posted image fržolček 
(PDP 5.3.2008) rodila 24.02.2008 ob 17.28 uri user posted image Vita (3590g, 51 cm)
 
25.2.2008
user posted image Arabela (PDP 4.3.2008) rodila 25.02.2008 ob 11.38 uri user posted image Sergej (3740 g, 51 cm)
  
27.2.2008
user posted image  Aleži (PDP 9.3.20008) rodila 27.2.2008 ob 14.15 uri user posted image  Sara
(3500 g, 50 cm)
 
user posted image  TENDAI (PDP 1.3.2008) rodila 27.2.2008 ob 7.03 uri user posted image  Gašper (3170 g, 51 cm)
 
28.2.2008 
user posted image   Ursi84 (PDP 2.3.2008) rodila 28.2.2008 ob 14.25 uri user posted image  Nejc (3450 g, 52 cm)

1.3.2008
user posted image   Petrca123 (PDP 5.3.20008) rodila 1.3.2008 ob ? uri user posted image   Tian (3130 g, 52 cm)
 
2.3.2008
user posted image   Marita (PDP 1.3.20008) rodila 2.3.2008 ob 5.07 uri user posted image   Maks (3270 g, 50 cm)
 
user posted image   Katj (PDP 3.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 12.36 uri user posted image  Rok (3620 g, 53 cm)
 
user posted image    Joži79 (PDP 11.3.2008) rodila 2.3.2008 ob 13.46 uri user posted image   Juš (3000 g, 50 cm)
 
3.3.2008
user posted image  Lucalu (PDP 7.3.2008) rodila 3.3.2008 ob 7.31 uri user posted image  Tai (2555 g, 48 cm)
 
4.3.2008
user posted image  Lona76 (PDP 25.3.2008) rodila 4.3.2008 ob 3.35 uri user posted image  Taja (3900 g, 53 cm)
user posted image  Nasy (PDP 27.2.2008) rodila 4.3.2008 ob 12.01 uri  user posted image  Maša (4420 g, 54 cm)
 
5.3.2008
user posted image soncek1997(PDP 10.3.2008) rodila 5.3.2008 ob ? uri  user posted image   Ajda (3460 g, 51 cm)
 
6.3.2008
user posted image   jagoga (PDP 20.3.2008) rodila 6.3.2008 ob 3.38 uri user posted image  Tomaž (2990 g, 50 cm)
 
7.3.2008
user posted image   Čakajoča (PDP 10.3.2008) rodila 7.3.2008 ob 19.30 uri user posted image   Nik (3680 g, 51 cm)
 
8.3.2008
user posted image sonček* (PDP 1.3.2008) rodila 8.3.2008 ob ? uri user posted image    Neža (3480 g, 51 cm)
 
9.3.2008
user posted image    tina50 (PDP 8.3.2008) rodila 9.3.2008 ob 10.40 uri user posted image    Lan (3880 g, 53 cm)
user posted image  PATRICIJA_22 (PDP 13.3.2008) rodila 9.3.2008 ob ? uri user posted image     Eva (3150 g, 51 cm)
 
10.3.2008
user posted image     meryy (PDP 16.3.2008) rodila 10.3.2008 ob ? uri user posted image     Emil (3800 g, 53 cm)
 
11.3.2008
user posted image  Špela100 (PDP 20.3.2008) rodila 11.3.2008 ob 11.21 uri user posted image     Maks (3390 g, 51 cm)
 
user posted image   Pingvinčica (PDP 11.3.2008) rodila 11.3.2008 ob 20.50 uri  user posted image   Nina (3500 g, 52 cm)
 
user posted image    Alina975 (PDP 12.3.2008) rodila 11.3.2008 ob ? user posted image  Sofia (3500 g, 53 cm)
 
12.3.2008
user posted image  Dadica  (PDP 14.3.2008) rodila 12.3.2008 ob ?  uri user posted image      Tomaž (4040 g, 52 cm)

user posted image  ek76 (PDP 23.3.2008) rodila 12.3.2008 ob 11.14 uri  user posted image    Mia (2880 g, 48 cm)
 
user posted image   Dezurna (PDP 9.3.2008) rodila 12.3.2008 ob 20.41 uri user posted image   Lan (3540 g, 50,5 cm)
 
13.3.2008
 user posted image majchika (PDP 15.3.2008) rodila 13.3.2008 ob 8.43 uri  user posted image    Maruša (3530 g, 53 cm)
 
 user posted image  lina10 (PDP 22.3.2008) rodila 13.3.2008 ob 23.00 uri  user posted image     Tjaša ( 3045 g, 50 cm)
 
user posted image  roda17 (PDP 14.3.2008) rodila 13.3.2008 ob 11.50  uri user posted image       Matic (3250 g, 50 cm)
 
16.3.2008
user posted image Svet (PDP 14.3.2008) rodila 16.3.2008 ob ? uri  user posted image   Neža ( 3620 g, 52 cm)
 
????
user posted image  Mala zelena (PDP 29.2.2008) rodila ? ob ? uri  user posted image   
 
 
 
user posted image : 21
user posted image : 19 


V vodstvu so user posted image .
 


user posted image user posted image user posted image user posted image
Vsem novo pečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image







(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...
Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?