|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zgodnji znaki - kdaj? 15.3.2008 12:24:53
|
|
|
|
PikicaT
|
Punce, katere teste za nosečnost pa delate? Na žalost, mi ni bilo treba še nobenega kupiti. Upam na marec. Včeraj sem jih opazila v DM-u in jih je malo morje. Pa precej občutna razlika v cenah. je še vedno najboljši ClearBlue, ali je vseeno? Pa veliko pluskov
|
|
|
RE: zgodnji znaki - kdaj? 15.3.2008 12:37:06
|
|
|
|
julika
|
mislil, da je najboljši clearblue.še najbolj jasno pokaže rezultat.enkrat sem nekega drugega sprobala pa je bil rezultat ful nejasen.
|
|
|
|
|
RE: zgodnji znaki - kdaj? 15.3.2008 12:38:06
|
|
|
|
spps
|
jaz imam cb za potrditev,drugač pa imam test first sign.
|
|
|
RE: zgodnji znaki - kdaj? 15.3.2008 12:39:58
|
|
|
|
PikicaT
|
Super, hvala! Potem bo kar CB, ko bo potrebno. upam, da čimprej.
|
|
|
RE: zgodnji znaki - kdaj? 15.3.2008 12:53:54
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaT Super, hvala! Potem bo kar CB, ko bo potrebno. upam, da čimprej.
|
|
|
RE: zgodnji znaki - kdaj? 15.3.2008 13:15:51
|
|
|
|
julika
|
še kar me nekaj zanima.............. kdaj se sploh pojavijo prvi znaki, da si ?
|
|
|
|
|
RE: zgodnji znaki - kdaj? 15.3.2008 13:32:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: julika še kar me nekaj zanima.............. kdaj se sploh pojavijo prvi znaki, da si ? to je pa odvisno od vsake posebej.jaz v prvi nisem mela nobenih znakov razen izostanka M
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?