Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 13.1.2009 11:48:01
vita80
Oktavija in Se* ČESTITAM!!!! Mal pozno, ampak iz srca!!!! Sploh nimam več časa kaj gor prit pokukat, me služba zaposli 100/h! Zaj je pa že res skrajni čas, da še jaz ugledam ! Lepo mirkajta svoje zakladke! LP Vita
RE: Tole je pa prva novica leta 2009... 16.1.2009 11:45:58
jazzz27
od metir
živjo punce moje. ne vem ali lahko verjamem?????danes dopoldan sem šla kupit baby check, naredila test in po 3,5letih zagledala . ne vem ali lahko temu testu verjamem? prevečkrat sem že bila razočarana.- jutri zjutraj bom naredila še test s cear blue. mogoče bom potem verjela. lep dan še naprej.
RE: Tole je pa zame četrta novica leta... 19.1.2009 11:32:18
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11
Jaz sem naredila test FS in to po kavi, torej ni prvi jutarnji urin....
In se je pokazala takoj rahla testna črtica!!!!!!!!!!!!
Nisem jo pričakovala!!! Resnično!!!
hmmmm...zato pa imam krče, če sem v neprezračenih prostorih.....hmmmmm...Zato sem 10.1. pojedla vse, kar je bilo pred mano....Celo skrila sem se, da me ne vidijo, kako se bašem s krofi....in se čudila svojem obnašanju....
No....Zdaj pa moram biti mirna in upati naprej....
M pa nisem pričakovala v soboto. Torej, jaz sem ...
jessssssssssssssssssss....
BETY11 ČESTITAM KONZERVICA DRAGA
Naj bo vse mirno in dobro