|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 24.3.2008 13:43:03
|
|
|
|
mojčika
|
1. v 4. krogu, 2. smo v 11. krogu
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 24.3.2008 14:21:03
|
|
|
|
nadya
|
Midva delava na otročku ze 3 leta. Z obema je vse v redu, ampak pa ni. Mogoče naravno, mogoče umetno , enkrat bo.
|
|
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 24.3.2008 19:15:54
|
|
|
|
ANEJ01
|
1.ratalo v 2. krogu 2.smo v 6.krogu pa še nič,upam ,da bo čimprej
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 24.3.2008 21:20:47
|
|
|
|
sunny24
|
Po 2 mesecih bolj intenzivnega (prej smo 2 meseca mal zabušavali), ampak je sledil ss februarja v 7. tednu. Sedaj počakamo na , pol pa v nove boje.
|
|
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 25.3.2008 7:56:56
|
|
|
|
pikipu
|
1. je ratal v 6. poskusu 2. še čakamo, smo v 3. krogu Srečno vsem !!!!
|
|
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 25.3.2008 11:37:54
|
|
|
|
timika
|
pozdravček vsem upajočim in že pričakujočim . Doma imamo septembrčka 2006, delala sva ga kakšne štiri mesece - mislim, da je ratalov peto, ker se nisem preveč obremenjevala, je bilo takrat dosti drugih skrbi. Januarja sva se odločila za drugega in gremo sedaj v 4. krog - se mi pa ob vsaki menstruaciji dobesedno trga, tako velika je želja - a ima katera preizkušen recept, kako NE razmišljat o tem, koliko si želiva....razen, da se zakoplješ v obveznosti, kar meni ne pomaga nič...sedim za računalnikom, delam za službo, zraven se mi pa dojenčki prikazujejo...jao... Držim pesti za vse nas, da bo april srečen mesec!!
|
|
|
|
|
RE: koliko časa je preteklo za + 25.3.2008 17:59:58
|
|
|
|
kodrana
|
1. ratalo v prvem resnem poiskusu (ss v 9T) 2. ratalo v prvem resnem poiskusu (po treh ciklusih )..sedaj smo v 31T nosečnosti timika v prvo se nisem obremenjavala čisto nič in bila sproščena in je uspelo takoj. v drugo sem bila pa cel čas na trnih in dobesedno obsedena, vendar je tudi uspelo v prvo. vsem, ki čakate na želim, da čim prej ugledate to mgično črtico oz. plusek. potem pa zdravega .
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZakaj se rojeva vse manj fantkov?Zanimiv dokumentarec o razlogih, zakaj se populacija moških zmanjšuje in zakaj ima vedno več moških težave s plodnostjo....
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?