Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

kaj je razlika med moruli in blastocistami. Jaz imam zdej 2 blastociaste, kar vem, da naj bi bilo dobro. Zadnjič jih nisem imela. Samo ne vem pa kaka je razlika.
. Ko slišim kaj bolj neprijetnega pa sm
, ampak takle mamo tukaj. Ko bi bilo vsaj čimveč uspehov
in veselih srečnih nasmehov
3x sem jo prosila in pol je popustila.Njen argument.Saj na koncu boste pri Rešu pristala.On je delaven človek.V MB so pa sami šarmerji.In ženske padamo na njih.Jst sem pa pobulila ji izpulila napotnico iz rok in odkorakala ven.Med potjo sem mislila,da bom eksplodirala in v jok padla.
A je ta ženska normalna. Pa kera je to? Pa taki sploh nebi smel delat kot zdravniki. Haloooo! Čist sem šokirana. No, sej sm jsz tud mela eno tako cvetko s svojo G na Leonišču, ko sem spraševala, da bi mela napotnico za k Rešu, pa je začela pluvat čez njega, pa da naj ornk premislim, če bi res šla tja, ker potem naj ne hodim nazaj na ginekološko v Lj.