Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ponavljat se mi pa res ni dalo, zdaj pa tudi ne
a je normalno, da sem po teh hormonih takooooo zaspana? samo gledam, kako bi se zleknila na pisalno mizo
kave pa ne morem, mi smrdi. črna čaja pa sem že dva spila, naslednjega bom šele po kosilu. pa na trenutke mi šumi v ušesih, kot začetek vrtoglavice - moj pritisk je zgleda v kleti...
sam danes sem imela malce packarije, nekako je v brizgi preveč zraka, ko spuščam tekočino iz ene stekleničke v drugi
kar se čaja tiče, spijem 3 na dan, več ne, kavo pa sem čisto črtala. če se bom slabo počutila, bom šla domov... in spat
Mi je pa včeraj vsa hrana smrdela. Bljak. Upamo na najboljše!
je fajn prej poklicat in rezervirat, ker se lahko zgodi, da jim ga zmanjka. Enkrat ga je šel moj dragi iskat in mu ga ni hotla dat, ker ga skoraj ni imela več in nisva rezervirala, sem bla pa že čisto brez in to nosečka, pa se ga je pol usmilila in dala eno škatlo, čez par dni pa še ostalo