Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Upam, da me ne vara. 
oboje je blo zanič
do ovulacije, potem pa ne več. Tudi v nosečnosti je prepovedan, lahko povzroči splav ... te info sem jaz na spletu prebrala, koliko je res, ne vem. Ne bi blo slabo v Basilici vprašat, je tista gospa zelo prijazna in zgovorna. Ko sem jaz kupovala je bila ful gužva pa se mi ni dalo čakat, je ena od zadaj uletela in mi kasirala.
jutro! vidim, da imamo kar nekaj kandidatk za srečanje
samo lokalček še določite, proooosim, da bomo vedle, kje smo! kako me boste spoznale? ne vem
ker ga potrebujem, če bom imela punkcijo v nedeljo ali ponedeljek
A ni zdaj tisti čas, ko bi moralo bit vse fajn? Konec slabosti in uživancija. Dvojčka naredita svoje, kajne? Zdaj si že več kot na pol poti
vsaj sonček te lahko greje, to je pa tut neki
Dopoldne sem še nekako, ker sem spočita od noči. Popoldne je pa resnično kriza. Me mož vsak dan masira....
Tako sem držala pesti, da bo vsaj enkrat srečen konec.