|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
19.3.2008 23:22:09   
jasna
2ursae, mislim, da je Valči dajala Portalak. Nisem pa ziher. Sicer pa se odvajal ne navadiš čez noč. Če je le izhod v sili ni panike. Če si še gor, se mi oglasi na zs.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Desetke007 part 2
19.3.2008 23:34:54   
janja
Eni in Filip čestitke za obmesečnico user posted image

metkica1 - a si že kaj bolje? Kaj pa če si se prehladila in imaš išias. Kot opisuješ  bolečino, bi lahko bilo to. Tu tudi tablete ne pomagajo, samo pregretje in injekcija, če je prehudo. Zato se ne pusti trpeti in pojdi k zdravniku user posted image

Živa - kdaj greš junija na Pag?  user posted image Če se ne motim si omenjala Straško. Mi gremo na dopust 28.6. v Novaljo, pa mamo samo 1 km do kampa Straško. Najbrž se bomo hodili tja kopat, ker je vsaj malo sence na plaži.

jasna - mi smo morali Urbana tudi preseliti nižje v posteljici, ker se dviguje v sedeč položaj. Tako da sem povišek pospravila nazaj v vrečo.user posted image

frizer  user posted image - jaz tudi še od poroda nisem bila pri svoji frizerki. Moram pa ob priliki iti, ker je edina, ki me postriže in pobarva tako, da mi je vedno všeč. Je mlada in zagnana in točno ve, kaj paše k tvojemu obrazu. Jaz sem z njo vedno zadovoljna. Tudi Andraža mi postriže za pol cene, pol mu da pa na glavo še barvo in je ful frajer. Se mu prav dopade.

A ve že mažete vaše user posted image s kremo za sončenje? Katero boste pa uporabljale? Jaz sem pri Andražu uporabljala kar Vichyjevo in mi je bila zelo v redu. Ponavadi kupim kar cel komplet, pa je zraven vedno še kaka stvar (klobuček, nahrbtniček, torbica...)

suzanamai - prinesem ribežen. Jaz bi se tudi priporočila za tisto jumbo palačinko user posted image . Ste jih pred časom tako opevale, da ste mi kar lušte naredile. Kaj pa če se zmenimo za kak obisk, pa potem prečekiramo še okolico?

No, danes sem se pa tud jaz malo poigrala. Zdaj pa še enga za spat user posted image . Nočko. SWEET DREAMS.

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Desetke007 part 2
19.3.2008 23:41:26   
jasna
2ursae, http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2493103

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 1:57:14   
pot
Pozdravljene oktoberske mamice in mali oktoberčki (pa septembrčki in novembrčki).

user posted image Vse najboljše vsem obmesečnikom-cam in vsem mamicam, če je katera v moji odsotnosti praznovala.

Veliko zdravja bolnim. user posted image


oktoberka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo mi je žal za tvojo pikico. user posted image

  Čveke, čvekaste! Kdo bo zdaj vse to bral?! In kdaj? Še vedno  imam za prebrat od nekje 157. strani naprej prejšnjo debato, pa še odgovorit na kakšno vprašanje. Včasih me prav zanima od kje vam čas. A dojite oz. hranite, previjate in sprehajate vaše otroke kar za računalnikom?user posted image  user posted image user posted image Vaši otroci spijo cele dneve?user posted image

Jaz do računalnika velikokrat pridem šele zvečer, ko oba spita. Takrat je pa še en kup dela za Oskarja (prekuhavanje, pospravljanje, črpanje.......). Moj se popoldne, takoj, ko lahko vrže za računalnik in išče kaj vse še rabi za avto. Prej je cele dneve iskal avto na netu, zdaj pa stvari za avto...user posted image Prej je rekel, da bo konec, ko kupi avto, zdaj pa... Morem malo pojamrat, ker pogrešam čvek s kom drugim kot user posted image in user posted image , pa mi gre že na živce, da mi moj ne prepusti računalnika, preden gre spat, če je vklopljen.

Odkar sem se nazadnje javila sem spet imela bližnje srečanje z mastitisom, pregled pri G (dobila napotnici za naprej, pa kup receptov, nekaj sem morala pa še sama kupit), pa še z Oskarjem sva imela cepljenje. Ima že več kot 7 kg, velik pa je 66cm. Jaz sem pa mislila, da se v tem mesecu ni zredil niti za pol kg, ko je tako malo jedel. S kje mu kg, nevem. Razen če se moji izgubljeni k njemu selijo.  

Na srečanje me spet ne bo, tokrat se vsaj nisem prijavila, ker ima moj načrte delat servis jutri, pa mora poiskat in kupit še stvari zanj. Čez vikend gremo verjetno malo k babici na štajersko, pa bi rad to prej naredil. Drugič torej? user posted image Jutri bom tako ali tako pakirala, kolikor bom uspela, da v petek samo letimo, ko nam bo uspelo. 

user posted image  Kako ve rešujete morebitne težave s kupčki? Našega včasih po več ur matrajo, pa ga preobračamo na vse strani, nosimo, ga postavljamo v vse možne poze, pa včasih šele po kakšnih dveh urah gre vse lepo ven. Včasih vmes že zaspi, pa se čez par minut zbudi, ker ga tišči.

lane31
, moja G je rekla, da je bolečina, ki tišči spodaj navzdol, zaradi razrahljanih vezi pri porodu. Morem nosit pas okoli bokov. Če mi to ne bo pomagalo, pa imam še napotnico za fizioterapevta, v lj porodnišnici. Glede na to, da mi pas ne pomaga dosti, pa ga zategnem kolikor lahko, bom mogla kar lepo na obisk tja. Samo ne vem še ali z Oskarjem ali bo moral moj dopust jemat ali kako? Na zadnje si rekla, da je to pri tebi že boljše. Je še vedno dobro ali so še kakšni trenutki, ko zaboli?
user posted image Ali slučajno katera ve ali lahko moj dobi bolniško, takrat, ko je treba malega popazit, ko imam Dr. ali fizioterapijo, ker meni se zdi škoda njegovega dopusta. Nimava pa nikogar tukaj, ki bi nama lahko malega dopoldne počuval.
Pa še to me zanima, če slučajno katera ve ali se je potrebno naročit prej, obstaja kak telefon? Najbrž ne pridem kar tja, pa mi bodo pokazali vaje. Kam točno je treba it? Nekaj časa bom sicer še probala s pasom, ampak, so dnevi, ko Oskarja še nest ne morem, ne da bi se prej parkrat nazaj usedla.user posted image

Zdaj pa šibam spat. Postelja vabi.user posted image

< Sporočilo je popravil pot -- 20.3.2008 2:01:19 >

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 7:35:45   
*kinnie*
Dobro jutro....
Pri nas je bila danes kar mirna noč, če se temu lahko reče mirna noč.user posted image
No ena user posted image za tiste, ki boste danes zjutraj kaj tu gor pokukale. verjetno bo tu danes dopoldan kar zatišje user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: pot

user posted image  Kako ve rešujete morebitne težave s kupčki? Našega včasih po več ur matrajo, pa ga preobračamo na vse strani, nosimo, ga postavljamo v vse možne poze, pa včasih šele po kakšnih dveh urah gre vse lepo ven. Včasih vmes že zaspi, pa se čez par minut zbudi, ker ga tišči.


Pri nas  na srečo podiranje kupčkov ni problem. Najlažje ga podre, če ga imam v naročju pokonci in je obrnjen proti meni. Masiram ga pa hrbtu od spodaj navzgor. Pri ta večji nam pa kupčkov ni uspelo podreti....no mogoče jih je v spanju user posted image


Lepo se imejte na srečanju!!!!

Aja; Suzanamai: ja imaš prav, sem bila kar malo razočarana, ker ne poznam (znano pa zeloooo). Čeprav je vmes samo cesta. Jaz sem iz ene izmed treh tistih starih stolpnic. Blizu a ne?


(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 7:42:33   
drobižek
Dobro jutro!

Danes sem pa prva? Lane kje si?
Mirna noč je za nami in kot običajno vstajanje okrog sedmih.

Danes bo pa sončekuser posted image

Punce lepo se naklepetajte danes!

Pa lp vsem!

Klaudia - hvala , da si probala peppeny.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:00:58   
suzanamai
*Kinnie* ne sekiraj se, je itak že 15 let kar sem ga odvlekla od domauser posted image

Saj ga boš videla, ko se dobimo, pa ti bo verjetno poznan.

Za palačinke pa velja Janja bosta s Tave prišli na čvek in sprehod, da bodo izhlapele.

Ribežni bodo za vse, se mi jih je še nekaj prijavilo, ki niso iz našega čvek klubauser posted image

Zdaj pa pod tuš, nahranit pikico, potem pa počasi že od doma

Se vidimo

Aja štajerke, vam v ponedeljek sporočim, kdaj bom v mb, pa se lahko dobimo na kofetku...

_____________________________

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:08:07   
lane31
Dobro jutro.......moram bolj potiho ker dete ŠE spi user posted image  Sem jo včeraj vzela v snu ven in zamenjala dudo za flašo,in je nevede pojedla 150 ml user posted image .....saj ona je zvita,mami pa ima diplomo že user posted image
Pot.....sem se že spraševala kod hodiš....mi se javljamo ko deca spijo ali se igra na blazini....tiščanje dol.....je vredu,le ob mezi se full poslabša-takrat spet občutek biljard žogice ki hoče ven.....a pol praviš da bi naj bile vezi krive- bi me morda zato boleli kolki -to pa noče biti boljše user posted image  
In še mastitis te je doletel user posted image
Kupčki.....zdaj po novem jih podirava sede-ni težav user posted image

Allina alin....glede na to da pri nekaterih zobki povzročijo tudi driske,bi morda lahko bila tudi obratna pot....upam da hitro porihtate nazaj

Teka, Jasna,Mehurčica.....se je lepo nasmejat prigodam starejših otrok
Jasna Alen in Enej sta si pa zelo podobna user posted image

Včeraj smo jedli melono....jo je možek narezal na dolge široke rezine....se je kar tresla ko me je gledala in mi je celo pocuzala,ko ni bilo več pa v histeričen jok user posted image ....seveda ko je pa sočno in še dlesni si lahko riba zraven user posted image
Mi smo pa začeli več kakati- 3 krat dnevno user posted image  normalno blato...in se ji žal že malo pozna na ritkici user posted image , pa ji full mažem pa vseeno rahlo rdeče
Grem zdaj pogledat,če se je zbudila pa nič mami povedala user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:09:06   
lane31
Ej Drobižek....sta že bila na koncertu ???

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:15:12   
lane31
Še vedno spi....zgleda da bo nov rekord user posted image  Tu pa nobene za čvek user posted image  Dolgcajt mi je user posted image ...Aha zaj pa se že obrača user posted image By

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:16:31   
lane31
A telefona pa nobena ne rabi user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:18:00   
lane31
Mama06......danes bom pa vse not spravila user posted image ...bom šla kasneje ven,ker si bom še lase pobarvala....pol bom pa kukala kot Noa1 user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:21:24   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica



Mama06
  a ti že zdaj mažeš malega z kremo za sončenje, ko gresta ven?
Glede kakanja pa so ti itak že ostale povedale. Sem ravno zdaj spet na zadnjem sistematskem spraševala P glede tega in mi je rekla, da je normalno, če dojeni otroci kakajo po vsakem obroku ali pa tut po 10 dni nič je normalno. Tako, da vama želim, da čimprej napolnita plenico user posted image

 






Absolutno ga je potrebno namazat, saj je to sonce prav zahrbtno. Se ti zdi, da ni močno, potem pa ....kabum in opekline ali kožne spremembe. Sama imam na obrazu hiperpigmentacijo, za kar sem delno tudi sama kriva, saj ko sva lutala po Kaliforniji, Nevadi in Arizoni v ZDA nisem imela dovolj visokega zaščitnega faktorja.user posted image Pa sonce sploh ni tako močno svetilo.

Kot pravijo: Bolje spriječiti nego liječitiuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:22:23   
noa1
Dobro jutro še od naju!
Nama je že uspelo iz spalnice prit v dnevno sobo. Mala na svojem ležalniku, mami pa s kosmiči pred računalnik.user posted image
Kaka noč?....ma niti se mi vč ne da pisat vsak dan iste stvari.....mi se pač zelooo pogosto zbujamo celo nočuser posted image

Jutri imava P....in to ob 7.15, se mi zdi full zgodaj, sicer se pa pupa tako zbudi okoli 6.30 in nama da vedet, da je konec spanja...zamudili torej ne bomo. Imamo pa tudi drugo cepljenje. Meni se zdi to čudno...prvo C ob 3mesecih, sedaj pa je stara 5 in dobi komaj drugič. Kdaj jo pa tretjič? A že kar naslednji mesec?

Suzanamai: super da prideš v MB. Potem bi pa lahko štajersko srečanje kar v ponedeljek naredili. Kaj pravite ostale Štajerke?

Lane 31: jaz se tudi tu gor...samo sem še malo bolj počasna. Se pozna da imajo Ljubljančanke danes srečanje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:24:06   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin


Torej - mi še vedno "slabo" kakamo. Od cepljenja, prejšnji teden je nikakvo: najprej 2 dni ni, potem spet 2 dni ni, danes je minil 3. dan, ko še vedno ni. Ja, sem prebrala kao 10 dni je še ok, samo meni se  zdi to malček predolgo, in upaaam, da bo jutri kaj, če ni blo danes.  Pa saj ne vem, al je od cepljenja, amapk nobene druge spremembe nismo uvajali, nič GH še.  Pred tem, pa tako kot mamao6, vsak dan po 3-5x.user posted image Kaj mama06, vi ste že porihtali v plenico kaj? Aja, pa dojiva se samo.l




Ne, nismo še kakali. Je že 3. danuser posted image . Pretaka se mu pa tako po črevesju, prdi, riga....samo kaka neuser posted image

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:25:07   
noa1
Kremice za sonce: jaz je ne mažem z ničemer. Sem pa jo mazala na smučanju s kremo za sončenje od dr. Hauschka, saj so na bazi mineralov in čisto naravne.
Moj kar znori, ko omenim kreme za ta malo. On je sploh ne bi nič.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:25:16   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Mama06......danes bom pa vse not spravila user posted image ...bom šla kasneje ven,ker si bom še lase pobarvala....pol bom pa kukala kot Noa1 user posted image


To je naša prava stara lane31 ...čveka!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:26:16   
noa1
ja Lane31, kje si pa zdaj? Se je tvoja lepa pupa zbudila?

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:26:34   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

Kremice za sonce: jaz je ne mažem z ničemer. Sem pa jo mazala na smučanju s kremo za sončenje od dr. Hauschka, saj so na bazi mineralov in čisto naravne.
Moj kar znori, ko omenim kreme za ta malo. On je sploh ne bi nič.


Saj to ni preseravanje, ampak zaščita! Moj se tu ne vmešava. Kupila pa bom od Eucerina za otroke ali pa od Mustele. Samo od Mustele je zelo gosta in jo težko razmažeš.



Klaudia - a nisi ti rekla, da te je sonce že "opeklo"?

< Sporočilo je popravil mama06 -- 20.3.2008 8:27:31 >

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:29:13   
noa1
mama06: se več ne spomnim če se samo dojita? Sem že pisala, da naša kaka na 3-7 dni. Kakor kdaj. Če pa hočeš malo pospešit pa lahko poskusiš s komarčkovim čajem od Hippa (je full sladek). Nam pomaga že par požirkov. Se je še zmeraj naslednji dan pokakala. Lahko poskusiš...škodit ne more, pa tudi napenjanje naj bi ublažil.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:52:24   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Klaudia - a nisi ti rekla, da te je sonce že "opeklo"?


Prejšnji teden me je. Sem se dva dni z ognjičevo kremo mazala, da je blo bolš

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:53:29   
lane31
Ja,je treba blo deco nahranit,....zdaj se pa animira z medvedkom user posted image ....se je zbudila juckajoča ,full dobre volje in polna smeha.....ko se pa naje pa ji mine do dobre volje.....mislim da bo šla hitro v mižule nazaj ....jaz pa čopič v roke....al bi raje popoldan, saj ne vem....mogoče preventivno le bolje kasneje ko je dragi doma, da se kaj ne zakomplicira in bi imela barvo predolgo gor,pa še ki zelena ven pridem user posted image
Ja bo boljše da greva kar ven zdaj user posted image ,pa na kavico user posted image - ej ko na morju user posted image  izi user posted image
Ja pupe sonce je močno,čisto zares ....jo pa še ne mažem z faktorji ampak kar z ono zimsko kremico ker ima itak noter tudi za pred soncem user posted image
Mama06....cukrana voda ali komarčkov čaj pomaga- je pa fajn na tešče dat
Evo grem čvekice.....lepo srečanje vam želim ljubljančanke- upam, da imate sonček kot mi tukaj
Noa1.....v ponedelje ne morem,ker dragi dela cel vikend ,v pon. pa je fraj ,pa je lepo da smo malo skupaj.....nimam pa nič proti če se dobite vseeno, da ne bo pomote user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:53:53   
drobižek
lane 31 - nisva še bla na koncertu. Sem pa rezervirala karte za 8.maj (se mi je zdel še najboljši program). POročam kako bo! Še enkrat hvala!

mama06 - s kje si pa ti doma, če ni skrivnost?user posted image

noa1 - mi smo imeli cepljenje pri 3.in 4,5mesecu, naslednje je pri pol leta.

user posted image Katero kremo pa uporabljate za ritko? Jaz sem sedaj od nivee, pa  mi je zmanjkala. Bi pa rada drugo kupila, ker je ta zelo gosta in jo težko mažeš. Kaj priporočate?

Pa še eno vprašanje: Kje bi dobila bodije na preklop z netki št. 68? Sem že toliko pregledala, pa jih kar ne najdem. Ti se mi pa zdijo najbolj komot za oblečt. Ali jih pa imajo samo do 62 št.?

Ja, tudi kremo za sončenje bo treba res počasi nabavit.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 8:55:57   
majoli
Dobro jutro!

Punce, naju z Maksom danes ne bo. Je možek vzel dopust in gremo na izlet.

Fajn se načvekajte, pa lepo se mejte!

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Desetke007 part 2
20.3.2008 9:08:37   
noa1
drobižek: za ritko jaz uporabljam Bebival-ovo kremico in mi jo OK. Na Niveo sem jaz alergična in je zato tudi ta mali ne bom dala (nič od Nivee).
Bodii na preklop so v BC do št. 74....sem jih jaz tudi iskala. Ampak ti so z dolgimi rokavi, počasi pa bomo rabili one brez.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?