Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 22:38:23
Suzi*
Ojla nosečke!!
Mogoče se me še katera spomni (Mina1, Dolina)....enkrat v začetku decembra sem mrknila v pozabo in z RR-ja. Sem šla na bolniško in sem ostala brez interneta. :(( No vmes sva z lubijem dokončno prenovila stanovanje, se preselila in po kar nekaj komplikacijah z računalnikom smo se pravkar uspešno priklopili na internet. :sloncek::sloncek::sloncek:
Sicer sem že ugotovila, da sem v gromozanski zamudi, absolutno zaostajam za informacijami na RR, ampak upam, da bom vsaj malo nadoknadila.
Sem opazila, da imamo marčevke svojo temo. Kako lepo! :bravo::bravo: Se vam pridružim tam!!9nebesa
Drugače pa jutri nastopim porodniško :sloncek:. Pa pregled imam, pa prvič grem na CTG, komaj čakam!
Končno ponovno priklopljena na internet! 3.2.2005 22:59:40
Suzi*
Hvala, :rozica:!
Pri nas je kar lepo zasneženo. Od notri je sicer prav lepo za pogledat, ampak ven mi pa nekako ni za it. Sem že kar malo štorasta s tem trebuhom, pa se bojim, da se ne bom kje zvrnila na rit. ;) Če mi bo jutri uspelo naložit fotkice na računalnik, pošljem kakšno slikico z zimsko idilo - pogled iz našega stanovanja.:bravo: Meni je namreč ful všeč, pol pa kr nekej fotkam. :)- ...eh, dolgčas, a ne? ;)