Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

k so mame k se full pazjo pa ravno tko krči
.
ker nočem da ga zvija
. Ritka od tamale odreagira
na marsikaj: slano, agrumi, paradižnik, kislo, ... . Je bolje slediti reakcijam, kot da reakcije sledijo našim vztrajanjem. Jaz npr., sem postala po porodu alergična na mehčalec in je bila reakcija na mehčalec grozna:srbenje nosu, smejalnih gub, dojk, pregibov na rokah ... . Jasno, da je bila posledica groznega srbenja praskanje in gnojne rane, tako da sem zelo težko dojila (tudi z nastavkom). Moja alergija je prešla na tamalo in zdaj se paziva tudi pri hrani. Sicer pa čakam na izvide iz testiranja za alergene. B, bomo videli.
je imela krčke od 1 meseca, izogibala sem se surovemu sadju in zelenjavi, vse do 2 meseca, ko sem se dobesedno nažrla zelene solate...in naslednji dan več ni bilo krčev. Sej vem da to ni povezano eno z drugim, le menim da bi lahko od začetka jedla vse, pa