Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
po abraziji minilo je 8.tednov me je nekaj začelo zvijati v trebuhu in sem se odločila da odidem v sredo do svoje G.In naredila mi je pregled in UZ in na UZ se je nekaj videlo ali je sedena kri ali je kaj noetr ostalo smao je čuden,da brez bolečin brez povišane temperature,...Sem pa mela par dni izcedek vendar vlilo se ni.In sedaj sem dobila Primolut nor jemlejm ga do srede in nato nekje v petek bi mogla nastopiti M upam le da ne bo kakih krčev,ali hujšega vlivanja kajti v soboto ponoči odhajama z mojim možekom na počitnice na Mali Lošinj za enajst dolgih dni.In sedaj sem jaz lepo ugotovila vzrok bolečin v ttrebuhu zvijanja preveč kumaric sem se najedla in me je zvijalo ko noro sama pa pomislila na najhujše.Punce držite pesti zame.4.8 po M pa morem nazaj na pregled in UZ,da vidimo,če je šlo tole z M ven,kajti če ne pa me čaka čiščenje samo jaz upam na vse naj,naj ni pa baje nič strašna zadeva za strašiti se in jaz svoji G zaupam.Tudi Pušenjaka sem vprašala za mnenje in je rekel,da ni tole nič hujša zadeva....

naenkrat zrastejo. že če Blaža pogledam, je teh 11 let minilo, kot bi pihnil.
.
Ko sem mu začela dajati mlečno-žitne kašice od Milupe, tiste ki se mešajo z vodo, je dobil pikice in flekce po rokah. Mislim, da je krivo mleko, ki je notri kar dodano, čeprav je AM. Torej se bo zdaj treba izogibati KM. Tudi Blaž je bil alergik, pa smo hodili z njim na bioresonanco v Rogaško Slatino. Zdaj sem Tima naročila na testiranje, pa pride šele 3.9. na vrsto, taka gužva je.
.