Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Seveda, to žal ne pomeni, da je vse ok, ni pa kaj slabše in tega sem res neizmerno vesela! Ko utegnem se vam malo na daljše javim!
in
!!! In, vedite da še vedno držim pesti in mislim na vse vas.
. Jezusmarija. No, kakorkoli že, pregrada je bila zelo možen razlog za moje splave, tako da sem vesela, da je ni več.
.
SI imela pa res srečo, da si dve nosečnosti do konca izpeljala.
) ... srečno do konca nosečnosti in naj HS čimprej mine... da boš spet pri svoji princeski...
,mogoče pa je to recept za naju,da gonal ni pravi,bomo videli,ne?,še malo bo treba počakat
Malo bolj pridne bodite
pošljam en velik, topel
Kalini pa
še ni, je pa res, da smo malo bolj pasivni zadnje tri tedne, ker se tolko drugega dogaja
se že dogovarjama kako in kaj naprej. Lahko, da se odločiva tudi za nepl.ambulanto v MB. Res ne vem kaj naj. Res, da je v prvo uspelo naravno, samo ne vem zakaj, ampak imam ful slab občutek glede vsega skupaj. Konec koncev se v drugo trudiva leto in pol. Vem, da to ni ne vem kako dolgo, a vseeno.
Joske me pa tko bolijo, da bom popizdila
. Pa če pomislimo, da se maternica od začetka do konca nosečnosti poveča za 1000X, ojej! Včeraj sem gledala fotke mojega nosečniškega trebuha tik pred porodom, pa sploh ne morem verjet, da sem to nosila s sabo. Na moj dober meter pa pol višine. Si prišel prej čez mene kot okoli
. Ko najmanj pričakujemo, nas lahko čaka lepo presenečenje. Jaz močno upam.