|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 7:51:29   
thumbelina
dobro jutro punce

NIč se mi ne da spet
tamali veselo raziskuje, jaz bluzim
ob 12.00 končno pride stroj popravit, da ne bom več na roke pomivala. Upam da bo delal stroj in ne bo treba novega kupit

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 8:13:21   
sabri
Dobro jutro, naša se zbudi točno ob 7, pa ni važno, kdaj gre spat, včeraj je šla ob pol 10, pa isto vstane, sem mislila,da bo mal potegnila. Zdaj me pa grize po nogah, se skriva pod mizo, pa smeje na polno.
Moj še spi, sva včeraj delala nepričakovano, nam je iz stropa začelo dol padat tiste plate, ko so včasih limal in sva jih zmetla dol i n je treba pokitat in pobelit, strošek v to hišo spet. Sem prav "dobre" volje. Sej bo lepo, za kogar pač bo.
vetrnica: čimprej se pozdravite, je pa tak, kot je thumbelina napisala kolikor jaz poznam ta virus. Mi smo imeli takrat, ,ko sem tud jaz pristala v bolnici nekaj podobnega temu virusu, je bilo pa driska in bruhanje, nalezljivo, jaz sem ji kuhala koren in riž na vodi, nič mleka dajala, pa dosti pit čaje, kak šipek. suhe borovnice.
Moram it, kable puli.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 8:21:25   
Anonimen
dobro jutro!
naša princeska pa še kar spi... ponoči se je zbudila, je pojedla svojo čežano, in tako j nazaj zaspala - je pa na ful kašljala....jaz pa potem nekako nisem mogla prav zaspat nazaj, sem samo poslušala ubogo revico....

katja  - če se ne motim so markovci na relaciji ormož - ptuj??? joj, jaz sem zdoma z ormoža, pa ono stran proti ptuju tako malo poznam - res kriza.... se pa potem res lahko spotoma pri tebi ustavim, da se ne bova cijazili v to gužvo v mestu... upam samo, da bo malo pokukal sonček, in da se ne bo ulilo.... vglavnem ti ki poznaš teren, predlagaj, kaj je boljšeuser posted image

vsem bolančkom želim čim prejšnje okrevanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 8:35:17   
hariba
Dobro jutro! No ta noč je pa bolj mirno minila in posledično sem tudi jaz boljše volje.
thumbelina res naj ne bi ga dobili čim dlje vendar ga imajo v našem vrtcu vsak teden za zajtrk. Zoja tudi dobi izpuščaje po njem.  Jaz ga tudi doma  šene dajem, tudi kašic inkosmičov in piškotov,ki ga vsebujejo ne sem ji ga v soboto le toliko dala v čaj,da jepotrdilo moj sum,da je od medu, ker bi lahko bilo tudi od orehov, to tudi v vrtcu jejo, doma paše ne dajem.
Lep dan vam želim.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 8:39:35   
hariba
Patriku,Lari in Tilnu pa vse najlepše za prvo upihnjeno svečko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 9:34:23   
smotka lonib
Patrik, Lara in Tilen
vse naj naj za 1 svečko
user posted image

_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 11:01:15   
*piškotek*
Živjo

No, midva sva bila pri zdravniku. Stanje se izboljšuje. Ušeska so skoraj čisto uredu, bronhitis je še, samo je rekla, da se že zelo malo sliši (ko je poslušala pluča) user posted image . No, uglavnem gre stanje na boljše. Kontrolo pa imava po potrebi.

1vetrnica: držim pesti za vaju, da vam bo čimprej boljše user posted image

Valika: Mogoče je res med. Jaz ga našemu še nisem dala. Res pa je kar je napisala Hariba - v vrtcu dobijo VSE. Drugače pa upam da vam tele pikice zginejo čimprej.
Meni tudi ne pije mleka - kar ga dobi recimo s čokolinom. Drugače pa mu dajem vsak dan eno skutko in en jogurt. Mleko pa res zelo zelo redko pije.

Mojčca: lepo da si se nam uspela malo javit, te kar pogrešam, veš. Si pa res fejst punca in tudi jaz se res vsak dan spomnim nate in tvojo družino koliko imaš kar naenkrat takih obveznosti. Držim pesti da se vam tole stanje in letanje kmalu "uredi" user posted image

Katja pv in valika: joj, jaz bi tudi kar prišla v Markovce na srečanje z vama user posted image  (sploh ker vem kje to je user posted image user posted image user posted image pa še vaju bi spoznala) sam kaj ko je mali bolan, no saj če ne bi bil, bi pa jaz itak že mogla v službo, pa me spet ne bi bilo. Vidve pa res uživajta v klepetu user posted image

No, danes jih spet kar nekaj praznuje rojstni dan. Vsem trem slavljencem - Lari, Tilnu in Patriku želim vse naj naj za prvo svečko.

user posted image

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 11:14:01   
marijaa
Patrik se zahvaljuje za čestitke!
Jaz pa voščim vse najboljše Nejcu,Ani,Lari,Tilnu in Tini če sem koga,ki je že praznoval pozabila še njemu.user posted image user posted image user posted image
BarbaraE Hvala za nasvet za torto,sm jonaročila po netu in to mešano sadje tk k si predlagala.

_____________________________

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 11:32:14   
JAPE
user posted image  Vse najboljše Tilnu, Lari in Patriku!

In še za včeraj Ani in Tinki in seveda Juniorki in lonib!user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 11:36:58   
BarbaraE
marijaa - katero obliko si pa naročila? Jaz imam naročeni dve -  za v soboto imam ribico Nemo (sicer sem želela tomažka, ampak so priporočili, da ne more biti iz mešanega sadja) in za v nedeljo čebelico Majo.

So pa drugače v tej slaščičarni zelo fejst. Lani preden sem šla na porodniško, sem naredila malo zabave v službi in sem jih klicala, če naredijo tudi kakšno drugo obliko torte, ki ni na netu objavljena in so bili za stvar. Naročila sem torto v obliki štorklje. Super je bilo. Takrat je bilo to moje prvo naročilo pri njih in od takrat dalje naročamo pri njih. Najbolj super je pa ravno to, da ti na dom pripeljejo.

Upam, da vam bo torta teknila.

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 12:36:38   
zoom zoom
Katera slaščičarna je že to? Koliko pa kaj stanejo torte?

(odgovor članu BarbaraE)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 14:00:03   
*piškotek*
Punce moje, jaz ne morem verjet.
Naš user posted image  je spal danes 4 URE !!!!! Od 9.55 do 13.55 !!!!! Zdele se je začel nekaj oglašat.
Ne vem a ga je bolezen tolk zdelala al kaj.

_____________________________

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!
------------------------------------

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 14:22:22   
marijaa
marijaa - katero obliko si pa naročila?

Naročila sem kužeka dalmatinčka.Ma soseda v spodnem štuku dalmatinca,je tamal čist nor k ga vidi kr ploskat začne in vou vou vzklikat. Da majo ribico tud pa nisem vedla.
To je slaščičarna Galerija grad v Rožni Dolini v LJ. Po LJ je brezplačna dostava.

_____________________________

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 14:59:21   
hariba
Sem vas že včeraj hotela nekaj vprašat,a sem pozabila. Zanima me v kakšne barve oblačite vaše lumpe? A tiste,ki imate punčke obvezno v roza? Meni gre ta roza že prav na živce. Sem včeraj za Zojo v Iner sparu kupovala body je. Imajo ugodno po 8 € 3 skupaj pakirane. Za punčke je bila varianta roza črtan,cel roza z žirafo in eden bel z rozastimi žirafami, za fantke pa 1 z živo zelenimi črtami,drug moder z rumeno žirafoin tretji bel potiskan z rumenimi žirafami in modrimi napisi. Jaz semvzelakar ta fantovski paket,sploh on zelen črtast mi je ful lep, se mi res zdi vse roza dolgočasno.Me je pa sodelavka ful čudno gledala in rekla: ja kaj si bodo pa vzgojiteljice mislile,če bo imela moder body v vrtecuser posted image  Ma pa meni je toločevanje po barvah butasto,meni je videt ful univerzalen. Hlačke sem ji tudi kupila sivo zelene za zraven. Lara sploh noče več oblačit roza stvari, pa tudi za njo imajo v trgovini večina le roza.


(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 15:08:40   
smotka lonib
Hojla!

Piškotek!
Očitno ga res ta bolezen daje, da je toliko časa spal. Kaj bi jest dala, da bi spala vsaj pol ure v postelji. je dons zaspala na rami (kot ponavadi) in sem jo dala v posteljico in čet 3 minute jok in stokuser posted image . Sem jo ven vzela, pa je nisem pustila, da bi zaspala na rami. Pol sem jo pa spet dala v posteljico, pa samo jok in stok tako, da naša lumpa dons še ni spala skoraj nič.user posted image

Hariba!"
Naša Vanja pa še zmeraj nosi najraje roza. Včasih jo kaj piči, pa si zaželi recimo moder pulover. kar se hlač tiče ima samo ene žametke roza, drugače pa modre kavbojke z roza pasomuser posted image . ja brez tega pri njej ne gre. Pri čevljih pa nič ne komplicira.
Zali pa kupim vglavnem roza, čeprav kupim tud modre kavbojke, bele puloverje, rumene bodije.




_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 15:11:58   
smotka lonib
Evo LINK za SLAŠČIČARNO GRAD
http://www.torte.si/

_____________________________

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)


(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 15:42:58   
tejkag
Pozdravček user posted image
Moj dojenček spi, ati gleda tv,jaz pa hopla sem gor user posted image .
Valika in Katja sta se načvekaliuser posted image ? Res škoda,da nisva mogle prit še midve. Bi ble pa res same babe-bi se ziher ulilouser posted image .
Uživajte



_____________________________

pa bomo imeli še enega :-)

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 16:14:37   
sabri
Lara, Patrik in Tilen:  user posted image
Hariba: oblečem bolj redko v roza, večinoma rjavo, zeleno, modro, vse barve v bistvu, najraje rdečo, oranžno...Tak da ji bom pustila dolge lase, da bodo vedeli, da je punčka, pa še to ni več zihruser posted image . Mi je pa vseeno, jo oblačim tako kot je meni všeč, pozneje jo bom pa tako, kot bo tudi njej všeč.
Jaz sem pa naročila torto za 20 ljudi, oblika kužek in baje zelo dobra, pol sadna pol čokoladna, cena 30 eur. V bistvu sem prvič naročila torto, ker jo ponavadi naredim, ampak kake oblike raje ne probam.
Še vedno pa ne vem, kaj bom postregla, ai narezek al kaj...Pa upam, da bo vreme, ker bomo zunaj.

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 16:36:53   
Anonimen
ojla!
mi smo že doma. sma prav uživali na čveku. sta naju  katja in ana peljali gor na ptujski grad, kjer je krasen razgled na okolico - sploh pa že 2 leti nisem bila na ptuju, in sem bila prav presenečena nad "razvojem" - dve novi krožišči, qulandija in pa novi most prek drave.... ana je prava pridna punčka, jo je imela katja na rokah, pa malo v vozičku je tud sedela, moja lara pa je kar živo stopicala naokrog - seveda se je prijemala stolov in miz, in bi kar odšla k sosedovimuser posted image , pa na  kolena se je vrgla in bi kar puzala, ampak ker sma bile zunaj je imela seveda takoj kolena umazana, tako da ji potem nisem več pustila....
mi je pa pozneje takoj v avtu zaspala, sem se potem še ustavila pri naših, da sem jih mal pozdravila , ja pa še pes je bil tam teden dni že na počitnicah in me je bil kar vesel in je kar hotel z nami domov. tako da smo prileteli domov, in šli direkt po evo, ki se je vračala iz plavalnega tečaja...samo še jutri pa bo konec te "muke" - po evinemuser posted image . mi je pa danes povedala, da je danes sama preplavala cel bazen - user posted image user posted image user posted image v 4 dnevih se je naučila plavatuser posted image

barve - ok, danes je res bila oblečena cela v rozauser posted image , ampak ponavadi sploh nisem tako mahnjena na te barve. imela je recimo en moder zimski kombinezon - še od mojega brata - in sem si mislila, pa kaj, pa ja sedaj ne bom novega kupovala samo zaradi barveuser posted image . in so me potem vedno spraševali ja kaj pa je al fantek al punčka???? čeprav je imela pa roza kapo in šal...drugače pa ima bodije raznih barv, tudi modre, zelene, rumene
pa tudi rdeča je pri nas kar aktualna- tudi pri evi

tako, sedaj pa moram nehat, je že tečka

(odgovor članu sabri)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 21:08:16   
Anonimen
OJ!
ja kje pa ste vse???

no, lara se vem zahvaljuje za vse izrečene željeuser posted image

mi pa bomo praznovali v nedeljo, smo najprej mislili v soboto, pa so nekateri zasedeni. no, pa pač v nedeljo - glih tak v redu. bomo pa samo v ožjem krogu družine.se pravi babice in dedki in moja sestra in brat s partnerji in tašča. pri evi smo vedno naredili velik piknik z malo več povabljenimi - pa bomo to tudi letos ukinili, ker so nekateri že vihali nosove, češ kaj pa je treba takega velikega piknika. meni pa je bilo vedno tako lepo vse zorganizirat. najprej ročno izdelana vabila, pa potem velik piknik - mi je bilo tako lepo, da sem lahko vsaj 1x na leto počastila malo širši krog mojih sorodnikov...eh, sedaj pa sem čist zašla s teme. v glavnem torto smo že naročili pri eni ženski, ki peče doma torte in so meni njamsi dosti boljše od teh mastnih slaščičarskih tort- in sicer v obliki medvedka. upam samo, da bo lepo vreme, ker si nameravamo zunaj spečti malo perutničk in čevapov - torej otvoritev sezoneuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 21:10:30   
thumbelina
Evo čist nahitrco:
-popoldne sem bila z Jerco v vrtcu ker je imela nastopin se mi je kr malo oko zarosilo, ko sem jo prvič takole gledala, da je v gruči otrok nastopala vsa uštimana v kiklci. Ahhh sem bla čist raznežena.

-oblačenje -jaz sem Jerco precej nevtralno oblačila, šele zadnje cajte ima bolj rozain vijola majičke. Ogromno ima majčk v vinsko rdeči barvi (ker je ta barva mamici hudo všeč), sicer pa ne dam jaz glih velik na te bleščeče cote, mi je prej ogabno kot lepo. Še posebej pa ne maram kupovat kakšnih čevljev hudo roza inbleščečih. Raje kaj nevtralnega, da potem lahk kombiniram.

-mož dobil povišico 250 €. fajn a ne?

- nč zdej grem pa še pisat vaje za inštrukcije jutri, pa spokat ker imava jutri pa nevrofizioterapijo z Matevžem v LJ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 21:13:36   
Anonimen
aja, sem pozabila napisati za med - sem vedno mislila, da se lahko daje po 1 letu, zato sem ji tudi začela dajat med v mleko - tako kot ga rada pije eva. nima namreč rada v flaški čokolinota. ja, kaj čemo, še vedno ima flaško - ampak me to niti ne moti, ker mi vsaj to poje zjutraj za zajtrk, se v bistvu še malo carta pri očkotu v postelji, spije svojo flaško in to je to...
sem pa danes lari dala v mleko maličko sladkorja, pa je ravno tako pojedla -sedaj pa bom dajala vsak dan manj....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 21:34:39   
JAPE
Ojla!
Valika, tudi mi bomo imeli v nedeljo zabavo. Tudi najožje najine žlahte je veliko, tako, da nas bo 27! Bomo kar v garaži, postavili bomo mize, klopi,..in vse ostalo, toplo pa tudi bo! Upam, da bo torta za 30 kosov dovolj za vse povabljence...?? za obliko, ap še ne vem, najbrž kakšna račka, ali pa pikapoka.
Klara ima sicer šele 10. r.d., ampak ga imam tudi jaz 5.4., tako bo skupna zabava, in zato malo prej. Sem pa opazila, da niso samo otročki aprilčki, smo tudi me....nas je kar veliko, ki imamo aprila r.d., kajne...?

Klara je dons z glavo treščila ob tla ( pa sem jo gledala, pa se mi ni zdelo tako hudo) pol se pa ulije fuuuuul krvi. Podn! malo ima prebito zgornjo ustnico ima kar malo povečano oz. odebeleno ali je celo oteklo - pojma nimam. mi je kar malo groza. Po vrhu je pa še malo prehlajena. Bomo vidl, kaj bo zjutraj.

Drugače se je pa komaj začela dobro plazit po vseh štirih, zdaj se pa že dviguje in vstaja. Postavlja se na noge in malo stoji, ne naredi še nobenega koraka. Pa se mi vseeno zdi hitro, to da se dviguje, glede na to, da tako dolgo ni šla v puzanje. Kaj menite?

Barve: jaz pa uživam, samo, da jo lahko v roza napravim. Sicer pa to ni velikokrat, ker mi je sestra posodila veliko cunj, ki pa seveda niso samo roza. Eno jaknico ima temno modro, pa so vsi spraševali...ali je fantek...!!

Vetrnica - kako vam gre, ali je že kaj bolj z vašim sončkom?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 21:59:47   
janca77
Živjo
Tilen se vsem zahvaljuje za čestitke in tudi on pošilja poljubčke vsem, ki praznujete.user posted image user posted image
Praznovali bomo v nedeljo in tudi mi smo torto naročili v Galeriji Grad v Lj. - upam da bo dobra, ker bomo prvič imeli torto od tam.
Kupila sva mu tricikel in je zelo navdušen nad njim, pa še enega fantka.
Shodil še ni ampak mu ne manjka več dosti.
Drugače ni pa nič novega, sva cel popoldan zunaj, tako da računalnik kar počiva - ga imam v službi dovolj - samo nimam čas za rr
Nič grem počasi k mojmu user posted image , potem pa spat jutri je še en deloven dan.
Se vam oglasim.
Uživajte s svojimi sončki.user posted image user posted image


_____________________________

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu JAPE)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Aprilski lumpi 2007
3.4.2008 22:16:41   
janca77
Kaj že vse spite?
Ali imate mogoče user posted image - pri nas žal ne ker je teta s Krvavca na obiskuuser posted image user posted image

_____________________________

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?