zverinca
|
nono, ni se začelo, tole je prekmalu!! jaz še vsaj 3-4 tedne ne grem rodit. Pa pika. PikicaT, meni se pa zdi da ima Miler (na Rudniku) ful izbire... no, odvisno kaj iščeš. Se pa drugače tale Recinko res spalča... Otika, lepo si narisala drevo, prav prijetna sobica je počaki da bo še štruca, pa bo sploh oh!! Tale next pa jaz za prvorojenko nakupujem preko ebaya... so res lepe in kvalitetne stvari. O standardu in cenah pa ne bi, da se ne razburim preveč.... Babylove je znamka DMa. So ok pleničke, primerljive milerjevim, le da je miler cenejši (če računaš prav €/pleničko). Jaz bom imela tudi ene od teh, potem pozneje pa hoferjeve, ker so mi zakon - preizkušene na prvorojenki. Je pa seveda vse odvisno od kože. Nadomestno mleko sem pri prvi (od 3t, ko smo le dodajali zvečer pa do 6meseca) kupovala aptamil, potem pa naprej babylove. Žabicamala: plodovna voda nima vonja ne barve, lahko je urin ali pa beli tok (to pa itak verjetno poznaš). V nosečnosti rado pride do inkotinence pa niti ne veš. Jaz pa sedaj čakam da se ura obrne, sta moja2 na telovadbi, spet bo ata utrujen ker mora zraven s princesko telovadit