Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Na splošno pa jo spoštujem zaradi tega, kar je dosegla. Srečno je poročena 35 let, kljub težkemu življenju (smrt otroka, izguba sorodnikov in hiše v vojni, stalne borbe za službo z nikoli več kakor minimalno plačo) je še vedno optimistka, pridna je in delovna, spoštuje zakone, je dobra mama in gospodinja... Edino z denarjem ne zna najbolje ravnati
a pametujem?
Včasih se nama smejijo, da ne more bit mal tišine pri hiši... Vem, da bi mi vedno priskočila na pomoč. Ko sva z mojim še stanovala pri njih, se je ful trudila okol mene s hrano. Je blo fajn
. Ne vem kaj bi brez nje;
Takih zih ne delajo vec...
za taščo
od ženske; ne razumem kako mati ne more imeti rada svojih otrok in jim vedno meče polena pod noge.....meni je hudo zaradi mojega
še posebej ko vidim kako ga imajo moji starši radi in so ga enostavno sprejeli kot da bi bil njihov sin; že on sam včasih reče, da odkar ima mene, ima tudi starše - kr na jok mi gre