|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   luna
9.2.2005 8:26:42   
puri
Ali vaše sončke tut kej matra luna (danes je bla),....jaz sem zdej porajtala, da se tiste noči oba tok zbujata:((, je velika razlika!
No, zdej vsaj vem kakšno noč naj pričakujem pri naslednji luni,....zdej bom že pripravljena (bom šla prej spat), ker sem danes čist hin:(:zaspan::zaspan::zaspan:

No, sam sem še vseen dobre volje, ker naš mali sonček danes praznuje že 7 mesecev:bravo:
:torta::torta::torta::torta::torta::torta::torta:

lp:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   luna
9.2.2005 8:29:20   
JASNA D
Ojla!

Naša je pa ravno danes prvi prespala celo noč - od 23 do 7. Je pa Ta velikega zmatralo in je vstal ob 5-ih, jaz pa seveda z njim.... Ja, ta velik je pri nas že od rojstva bolj občutljiv na tole presneto lunco....

Jasna

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   luna
9.2.2005 8:34:29   
puri
Jasna D, pri nas je tut tavelik veliko bolj občutljiv,...ko ni lune se ne zbudi nikoli, ko pa je pa najmanj 2-krat, danes celi 4-krat:((, pol je pa trajal po več kot pol ure, da je sploh nazaj zaspal, ker je hotel kar vstat, je bil čist brihten in ni hotel več spat:((

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   luna
9.2.2005 8:35:33   
JASNA D
Bomo pa šle na kak drug planet v času lune....

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   luna
9.2.2005 8:36:58   
Tiki
Pri nas smo vsi slabo spali:(, tako da sem šla zjutraj prav na koledar gledat, če je kakšna luna... in potrjeno.
:zaspan:

:bravo: za 7 mesecev :sloncek:

Lp
:kava:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   luna
9.2.2005 8:51:21   
M&P
Se pridružujem nespancem.Po ne vem kolikem času nismo spali ponoči nič:grrr:Po mojem je res luna-noroooo!:(
:torta::darilo::torta:Vse naj naj za 7 mesecev!:torta::darilo::torta:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   luna
9.2.2005 9:03:32   
Erdbeere
No zanimivo, naša jo je pa danes falila...al je bila p tok zmatrana od včerajšnjega smučanja

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   luna
9.2.2005 9:13:20   
BUČKO
A res je bla luna,začuda smo mi spali normalno,prejšno luno pa je bilo obupno tut nič nismo spali.

pa :torta::duda::darilo::duda::sloncek::torta::darilo::kuza:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   luna
9.2.2005 9:18:12   
BokiMB
Moj pa je spal zelo dobro. Prvič se je zbudil ob 5.30, popil 150ml mleka in spal do 8h.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   luna
9.2.2005 9:29:59   
india
Mi smo spali celooooo noč, pravzaprav še dalje kot ponavadi, do skoraj 8h!

Je pa toliko bolj Pio metalo, se je skoraj celo noč pogovarjala:)-:)-:)-:)-, pa danes je še čutit vpliv, celo jutro namreč tako divjata z Janom, da mi bosta hišo raznesla.
:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   luna
9.2.2005 9:32:13   
Maxica
Pri nas dostikrat vpliva luna (oz.vsaj izgovarjamo se lahko nanjo;)), no, tokrat smo jo pa unesli brez nespanca:bravo:.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   luna
9.2.2005 9:35:00   
Maxica
Pa čestitke za sedem mesecev:sloncek::sloncek::sloncek:!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   luna
9.2.2005 9:42:24   
Anonimen
Ne, pri nas nič ne vpliva.

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   luna
9.2.2005 9:49:04   
Petra5
Ja, midva sva vstajala na vsake tri ure, kot po pravilu, ponavadi pa mali spančka ponoči šest ur skupaj...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   luna
9.2.2005 9:49:04   
Petra5
Ja, midva sva vstajala na vsake tri ure, kot po pravilu, ponavadi pa mali spančka ponoči šest ur skupaj...

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   luna
9.2.2005 10:16:21   
M&P
Miska01 poj pa to rundo luna samo Pie trka:)-:)-:)-

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?