Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
vsem za mirne noči in bolj ali manj razumevajoče može. Najino dete se je tudi ponoči umirilo, ampak sej veste, da je to pri dojenčkih spremenljive narave. Sicer pa midva prakticirava spanje narazen, ko je kriza, da se vsaj eden od naju naspi. Čez teden se trudim jaz z nočnim vstajanjem, čez vikend pa to prepustim možu. Včasih pa tudi čez dan spravimo not kako kitico dremeža. 
. Če pa je zelo vroče pa samo majčko, da mu malo piha spodaj in ni vse prilepljeno. No si najbrž ugotovila, da ne tlačim majčke v hlače
.
.
uff, še dobro, da sem ta mesec porabla zadnjo ampulo! No, pol pa bom kupila Advantix, ki je dražji, a ima zaščito proti komarjem zraven.
.
sigurni na nogah in niso padali po tleh oz. so se znali lepo spustiti na tla?
, da samo leta naokrog in tako naprej!!! Joj...saj sem tudi jaz včasih slabe volje, ampak kaj češ...takega sem izbrala, mogoče se bo še pobolšal
in me tudi moti to, da vse vidijo, vejo in slišijo... Non stop smo kontrolirani
. Upam, da bo tekom dneva minila.
A si zadnjič probala kakšen tablet vzet? Meni pomaga, če spijem ogormne količine vode
katero sveže mleko na hrvaškem je najboljše....tako kot polno Planika 3.5 sveze
..če katera še hoče naj mi na ZS pošlje mail...tianna ti najbrž ne rabiš ne