Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ali se boste čemu odpovedale v času posta? 9.2.2005 11:25:03
Anonimen
Do Velike noči traja post. Se boste čemu odpovedale? Sama sem se odločila, da se odpovem vsem sladkarijam :((:((:(( Me prav zanima, če bom zdržala. Oz. koliko časa bom zdržala:zmeden2:
Ali se boste čemu odpovedale v času posta? 9.2.2005 11:28:26
branka-11
Jaz se pa strinjam s Kristino. Post (za nas, ki nam pač to kaj pomeni) je odpoved nečemu, kar ti je 'dobro'. Meni je to čokolada in ne meso. Zato se bom danes odpovedala čokoladi, no, pa tudi mesu.
Ali se boste čemu odpovedale v času posta? 9.2.2005 12:52:54
bonika
Ej,Joe,Pika74 se odpoveduje RR-ju,za dons,ne pa hrani! Jest bi se pa postila do velike noči-non stop-sam vodo pa kaksen sadež-mi ne bi prav nič škodovalo pri vseh teh odvečnih kilah!-pa mi verjetno ne bo uspelo
Ali se boste čemu odpovedale v času posta? 9.2.2005 12:57:12
Anonimen
Zakaj sladkarijam ?!?!?!? V mejah normale je vse dovoljeno. Vsaj čokolado lahko pustiš na jedilniku! Dr. Dražigost Pokorn jo celo priporoča 50 g na dan - 1/2 čokoladne plošče :) Kakav ima veliko železa, pa še sprošča te. Baje je veliko manj škodljiva za karies kot druge sladkarije. Sej vem.... kdo se je sposoben ustaviti na polovici?! ;)
Ali se boste čemu odpovedale v času posta? 9.2.2005 13:15:38
Pikabu
Kristina, a se bomo spodbujale? Jaz se tudi sladkarijam. Mi mož ne verjame, da zmorem. Saj upravičeno dvomi, samo se bom potrudila, da mu dokažem, da zmorem vse, samo če hočem.
lep dan vsem članom ringaraja spletne strani imam eno vprašanje zanima me ali kdo mogoče ve če otrok nima zdravstvenega zavarovanja kolikšna je cena cepljenja hvala za vaše odgovore in lep pozdrav
1 (86%) 1 (14%)
Število vseh glasov: 43
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!