Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 12:33:27
|
|
|
|
Moyca_
|
zdaj pa dirkam z malo na uz kolkov- da še mi tam kakega :hudicek: faše
|
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 12:35:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi tudi smo začeli nov krog:((:((Moja mlajša že spet staknila virozo...Timi že kaže prve znake:((:(( Jaz se danes tudi zelooo slabo počutim,mož tudi ostaneta še Katja in sin pa smo kompletni.Dokler bo trajala ta presneta zima pa še pol pomladi se bomo otepali teh bacilov:(
|
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 12:35:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je izpis iz vrtca brezvezen, vsak otrok ima v vrtcu svojo "prvo zimo", ko je večkrat bolan. Če ne letos, pa drugo leto. Enkrat se morajo prekužiti. Poskušaj narediti kaj za dvig imunosti - Sanatogen ali Medonal. Moj sin (bo marca tri leta) v tej zimi še ni bil bolan, vsak dan vzame eno tabletko Medonala, vsak dan sva najmanj eno uro zunaj, poje pa tudi kar nekaj sadja oz. spije cedevite.
|
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 13:33:36
|
|
|
|
žabica
|
Moja :duda: ni bila do vrtca nikoli bolana. Potem smo imele pa v dveh mesecih štirikrat gnojno angino, bronhitis, dvakrat je bila hospitalizirana zaradi hude viroze, škrlatinko... Sedaj je bila dva meseca čisto zdrava, v soboto pa je dobila vročino in diagnoza se glasi takole: plučnica in začetek bronhitisa. Tako, da se tudi jaz pridružujem naslovu tvoje debate (prok... virus)
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.2.2005 14:34:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 14:41:07
|
|
|
|
mammika
|
Ja res so prokleti tile :hudicek: virusi....čimprej naj jih en big big :hudicek: odnese Čimprejšnje okrevanje vam želim LP:sloncek:
|
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 16:29:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej, ampak pri nas v šoli pa ni skor noben bolan- bolan je edino sošolce (baje prvič tolk hudo, ga že 2 tedna ni) in ena sošolka, ki pa je baje po zimi vedno velikrat bolana:zmeden: Kerv OŠ se spomnem, da ko so ble viroze nas je full manjkalo...eno leto nas je blo najprej pol..pol smo pa še mi zboleli pa smo se zamenjali:zmeden: Men zaenkrat še nič ni ... pa nej tko ostane do mojga RDja in počitnic...(ker sem ponavadi bolana lih za RD:(() Čimprej se pozdravite:zmeden: :kava::rozica::kava::rozica::kava:
|
|
|
|
|
kaj naj (prok.... virusi) 9.2.2005 16:31:56
|
|
|
|
kimi
|
MOYCA te poplnoma razumem midva sva se ravno sedaj malo vn zmazala. Upam da se boste kmalu pozdravili
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Na kakšen način ženske masturbirate?2XXLZ uporabo prstov (
72%)

Z drgnjenjem klitorisa ob blazino, rob postelje (
9%)

S pripomočki (
8%)

Drugo (
12%)
Število vseh glasov: 382Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!