Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: okvirji za fotke iz Ikee 25.4.2008 21:33:34
|
|
|
|
CatJa
|
Vem, da sem jih enkrat vidla v Rutarju. Kolk stanejo, pa žal ne vem.
|
|
|
RE: okvirji za fotke iz Ikee 25.4.2008 21:58:34
|
|
|
|
cukr07
|
Pa v Obiju so jih tudi imeli, sam so bili dražji kot tile od Ikee. Če se prav spomnim je bil eden okrog 2€.
|
|
|
|
|
RE: okvirji za fotke iz Ikee 29.4.2008 9:32:05
|
|
|
|
petja
|
Tele okvirje imamo mi, ampak so za en drek. Če želiš ti jih lahko prinesem iz Nemčije, sam so res bolj bedni ...
|
|
|
RE: okvirji za fotke iz Ikee 29.4.2008 9:47:32
|
|
|
|
muška
|
Jaz jih tudi imam, ampak meni sploh niso tako slabi. "Šipca" je plastična, ozadje trd karton, lahko ga obesiš ali postaviš. Odvisno za kaj jih rabiš!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
sindarinOd koga prejme otrok največ igrač?od matere (
26%)

od očeta (
2%)

od obeh staršev skupaj (
41%)

dedka ali babice (
16%)

znancev ali prijateljev (
10%)

drugo (
5%)
Število vseh glasov: 299Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!