Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
Ko sem prišla nazaj, je bil zelo pohvaljen, da se je ves čas pridno igral, ko ga je tiščalo lulat je povedal, da so ga peljale na WC, ko je bilo kosilo je vse sam pojedel... Malo cvikam samo, kako bo, ko bo treba tudi spati tam.
, nam sigurno ne bo zneslo. Jaz sem zdaj v največji gužvi za službo in še čez vikend delam doma.....še tavečjemu nimam časa čevljev kupit
. Za ponoči pa ima obvezno plenico.
. Glede na lanske bronhitise in laringitse našega Jančija, smo se letos odločili, da gremo še enkrat na morje za krompirjeve počitnice. Tokrat bomo šli z eno mojo bivšo sodelavko in njeno dojenčico. Peljali se bomo s kombijem
. Ni mi čisto jasno.....
.
Že včearj popoldne je govorila, da ne gre v vrtec, pa da ne bo mela slinčka, pa kar ene. In dons zjutraj je jokala in ni hotela skoz vrata v svojo skupino, ampak jo je morala vzgojiteljica odtrgat od mene tok me je za hlače držala. Sej sem pričakovala tako reakcijo, najbrž je mislila, da če ji bo pasalo, bo šla, drugač bo pa doma.