|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
8.8.2008 23:54:40   
Anonimen
No jaz grem zdaj še spumpat pol pa pod tuš pa spat...

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
8.8.2008 23:57:51   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: ****

tana7: Ta sprej je meni predpisal ginekolog. Je pa samo na recept.

Psihiatrinja - tašča ... jiha to mi deli.user posted image user posted image   Še dobro da ne analizira vsake tvoje besede in dejanja...ima pač urejeno podstreho in ni ena od tistih,ki sem jih jaz prej omenila.user posted image

Planice pa lahko na srečanje prineseš...jaz jih prec vzamem, ker mi ne kakamo glih vsak dan in bodo čist o.k. za ponucat ti boš imela pa mal več placa v omari. Zmenjeno ?user posted image

Drugače pa jaz uporabljam tukja v Slo. Mulerjeve. V Egiptu pa Huggies.

itak, da ti jih prinesem
ampak, a ti ne bodo premajhne? mi smo sedaj na trojki - Pamperske iz Mullerja - 4 do 7 kg Midi
Huggieske so pa manjše - mislim, da nekaj takšnega kot dvojka Pamperske
imamo pa še enko (čist mini)  -Pamperske "made in Poland", ki sva jih tudi "opustila"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
9.8.2008 1:00:01   
natasa34
Tana, meni tudi vroči tuš ni potegnil, sem čist alergična na vročo vodo. Pa sem se parkrat potrudila, zdaj pa gre. Se sam spomnim kolk je potem boljše pa je user posted image
Ko Eva kaka je to ful ogromna porcija in vedno ven porine. Pri DMovih na sredi hrbta, smo sprobali Pamperske pa gre po boku gor ... A so sploh kakšne, ki zdržijo? Mogoče je tudi to problem, ker naša vedno kaka med dojenjem in je potem ne previjem takoj, traja še kakih 5 minut.

Midva z mojim user posted image  sva se pa maloprej vrnila iz zagorske noči. Eva je zaspala, sin je bil varuška (je bilo samo dve minutki stran). Sem si tako želela it malo na eno pivo pa Vlada Kreslina poslušat. Saj sva bila samo 45 min, ampak bilo je super. Potem sem pa ugotovila, da je malo čudno, ker nimam priveska s sabo, he he.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
9.8.2008 7:13:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

itak, da ti jih prinesem
ampak, a ti ne bodo premajhne? mi smo sedaj na trojki - Pamperske iz Mullerja - 4 do 7 kg Midi
Huggieske so pa manjše - mislim, da nekaj takšnega kot dvojka Pamperske
imamo pa še enko (čist mini)  -Pamperske "made in Poland", ki sva jih tudi "opustila"

Hm? user posted image  Ja kakšna velikost pa so? Od koliko do koliko kg? Ker mi imamo 5200kg. In new born so nam absolutno premajhne... Uporabljava Mullerjeve velikost 2 ali pa 3.

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4404
9.8.2008 7:22:40   
Anonimen
Aja pa dobro jutro  user posted image user posted image

Midva z Omarjem sva sama. Ostali trije so šli v Čatež riti namakatuser posted image user posted image . Eh jaz grem pa raje na srečanje...user posted image  No pa saj v nedeljo zvečer se že vrnejo...Je bila pa prav čudna noč, ko je tako prazno stanovanje...Pa Wc je vedno frej,ko hočem it user posted image user posted image user posted image

No jaz sem že celo stanovanje po tleh prebrisala,pa en stroj cun zložila, sedaj pa študiram kaj bi jedla... Zvečer sem bila itak predolgo pokonci... Sem se iz računalnika odlimala pa šla pumpat, pol pa zraven ko pumpam gledam tv in je bil en dober film...eh, pa šla spat ob 1.30. Seveda Omar ,ker sem ga včeraj pohvalila kako lepo spi - mi je naredil budnico ob 3h niti slučajno ga ni zanimala duda, ampak kar konkretna porcija. Pojedel je 130ml. No zjutraj pa itak že ob 6h spet pokonci...
Verjetno bom popoldan na srečanju čist prekurjena user posted image

Sedaj se pridno igra. Me pa zanima tiste ki imate igralne centre:

Koliko časa pa zdržijo notri...

Moj namreč ne prav dolgo, če je 30minut je to že veselica. Čeprav sem ga mal priredila da mu je še boljše...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
9.8.2008 7:25:12   
Anonimen
A vse še spite user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4406
9.8.2008 7:25:26   
aurora28
Dobro jutro!

Ženske jaz se vam opravičujem, ampak ne folgam vas več brati, tak klofate strani user posted image . Zdaj bi mi zelo prav prišla Katina in njena obnova user posted image .

Nekaj pa bom le komentirala:

Anitka se strinjam s Špelin o nakupu friteze, ni ga boljšega kot dati posodo od fritere v pomivalca in je mir, ker to je taka packarija. Želim ti, da se dobro odločiš in si kupiš fajno fritezo. user posted image

Katy tvoja tašča je pa za dol past, pa boljš da ti ne pravim kaka je moja, se mi zdi, da bi si s tvojo taščo lahko roke podali user posted image . Te podpiram pri nakupu kuhinje, ker le tako boš imela mir, ker ti povem, da če bi jaz morala deliti kuhinjo s taščo, men se kar utrga, ker ona pa nos vtakne v vsako stvar, za vse sprašuje, soli pamet, in marsikaj kar z možem delava ne razume, but who cares user posted image user posted image user posted image , važno da je nam fajn. Ne se sekirati za taščo, tako kot ti je **** svetovala nasmešek na obraz in ti ne more priti do živega.

Pa srčno upam, da se kaj podobnega ne bo več ponovilo pri tvojo pikici in upam, da bo od zdaj naprej šlo samo še na boljše. user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa včeraj šli na rojstni dan in sem izvedela zelo žalostno novico, da je naša soseda iz bloka dva dni čez rok rodila mrtvega sinka user posted image user posted image user posted image . Stara je pa komaj 26 let in sta si z partnerjem uredila stanovanje, vzela kredit, vse opremila za malčka user posted image user posted image user posted image . Pa še nekaj dni nazaj je bilo vse v redu na pregledu, potem pa ga ni čutila dva dni in je bilo vsega konec. Zdaj jih najbolj skrbi kaj bo pokazala obdukcija. So pa v Baby centru bili prijazni in jima šli na roko in so vse stvari od otroka vzeli nazaj v trgovino in jim vrnili denar. Meni je zvečer bilo tako hudo, da nisem mogla spati in sem kar naprej razmišljala o ubogi sosedi. Tak mi jo je žal. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
9.8.2008 7:28:00   
katy82
Jutro mačkice men se že kr meša naše noči so ratale obupne,mala se zbuja v histeričnem joku in ko jo končno mal pomirim pa mislm da bo zaspala se vse skupi ponovi,vidm da jo je strah in da ne prenese da me ne vid,jo moram mal ponost pa pol po glavici božat da se revca pomiri.Upam da to kmalu mine k sem čist gotova.

**** dobil smo ranital za začetek pol pa če ne bo čez mesec dni bolš imamo preiskavo kjer ji bojo uvedl skoz nosek sondico do začetka želodčka in 24 ur snemal kolk izteka nazaj in dodal controloc.Močno upam da to ne bo potrebn k jo vidm da je že zdle gotova kaj šele bo potem.

Mi je pa včer tašča hotla še popoldne pametvat :babi od mojga me je sprašvala kaj se je dogajal pa sem ji pač povedala kako je blo zraven je pršu še stric in poslušal in valda sta bla oba šokirana da je kej tazga sploh možno.Naj povem da moj lubi in njegova sestra nista bla nikol v bolnci in valda noben ne ve kako to zgleda.Tašča je bla zraven in mi je prbila,da jo citiram:"mislm da je tamala najbrž kr dihala ampak bolj potihem in na plitko tko kot otroci dihajo" in to spet v takem posmehljivem tonu,da mi je kr sapo zaprl.Pol sem si pa prav rekla,da če se jst ne potegnem za otroka se noben ne bo in sem ji povedala da nisem butasta in da mende vem kaj sem vidla in doživela.Ženska me je pogledala čist šokirana in utihnla.V glavnem sem pršla do zaključka da ženska zganja ljubosumje ker ni ona več nonstop v prvi vrsti,da bi se ji vsi klanjal in je pač hudo.
Pol je pa tamala jokala je pa rekla če jo dava njej pa moj ni hotu k je bla tamala čist fertik in bi jo to prekladanje še bolj zmešal pa valda je še kr tečnarla pa ji je moj tast zabil,da naj da mir da otrok bo pri njej ziher še bolj tulu.Valda to je bla pa pika na i in se zdej vsa užaljena drži name valda k da sem jst kej kriva. O user posted image babji ta mi bo še dala tinte pit

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
9.8.2008 7:29:00   
Anonimen
Aurora: Boga soseda...user posted image user posted image  Ampak zakaj sta pa vrnila stvari? A ne bosta več delala na otročku?

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4409
9.8.2008 7:34:03   
katy82
Aurora boga revca jst si sploh ne znam predstavljat take bolečine,me kr zmrazi.user posted image A prideš dons s svojim korenjakom?user posted image
**** hvala za nasvet glede tašče saj vem da jo bom z nasmehom najbolj zaj...in to ponavad tud nardim sam zdej te dni sem pa priznam da zelo občutljiva in res ne rabm da mi tm pametuje k da ni nč in da sem po nepotrebnem vso stvar napihnla.Komi čakam da te spoznam pa še iz prve roke zvem kako je blo pr teb z refluksom,dodatne informacije ne škodijouser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
9.8.2008 7:35:47   
Anonimen
Katy:
Pa daj ti to babnco na ignore... Sploh se ne zmenit za njene pripombe.Vse kar pride iz njenih ust ignoriraj. Zraven pa ko jo samo zagledaš daj nasmeh na obraz in jo bo minilo, boš videla.

Mala pikica pa verjamem da išče toplino in bližino...Moja Samia je do enega leta spala samo v mojem objemu... Otroci vedo da se jim nekaj dogaja, predvsem pa čutijo našo nervozo in potem odreagirajo.
Tudi pri Omarju čutim da kadar sem preveč nervozna je tudi on kaj kmalu tečem 100 na uro...

Tudi jaz upam da vam ne bo treba na gastroskopijo in da se do takrat stanje že umiri...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
9.8.2008 7:37:04   
špelin@
Dobro jutro user posted image

tana7, a te lahko prosim za eno newborn pleničko? Mi jih nismo nikoli uporabljali, bi pa moja pika rada imela eno za previjat dojenčka-igračko user posted image
Drugače sem pa jaz pri mali piki dobila sprej za v nos pri dežurnem (splošnem) zdravniku, tako da komot greš.
natasa34, fajn praznujte user posted image

****, spaaaat je treba!!!!!!!!!

aurora28, tvoji sosedi izrekam iz vsega srca globoko sožalje, kar srce se mi trga user posted image user posted image user posted image  Takole je izgubila svojega prvega sinka moja bivša sodelavka... Tako mi je žal user posted image user posted image user posted image

katy82, verjamem, da si ob vsem tem čisto zbita, saj bo prešlo user posted image  Ampak tvoja tašča je pa res kot en ljubosumen vrtičkar (=otrok iz vrtca) user posted image  Blesavo do konca!

Za srečanje: vreme BO user posted image  Torej ponavljam: danes ob 16h v Lukovici - RCU.

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 9.8.2008 7:38:24 >

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
9.8.2008 7:39:25   
Anonimen
Pa še to Katy:

Ta tvoja tašča ni samo ljubosumna mapak kar mal žleht, bi jaz rekla. Otrok je tudi njena unikinja in ti si žena njenega sina in lahko bi se res mal zadržala...
Ampak kaj čmo.

Kuhinjo si pa nujno nabavita...Kar na kredit. Ni ga čez svoj mir.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
9.8.2008 7:42:25   
Anonimen
Špelin@: Še dobro da nisi z valerjem prišla user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa itak moram it za mal časa...mali se je tok nabrcal in na telovadil da je pošteno bruhnil. Ga grem preoblečt...

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4414
9.8.2008 7:50:16   
špelin@
Špelin@: Še dobro da nisi z valerjem prišla user posted image user posted image user posted image

Še vedno lahko user posted image user posted image user posted image  Bom vedela za drugič user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
9.8.2008 8:20:41   
aurora28

Aurora: Boga soseda...user posted image user posted image  Ampak zakaj sta pa vrnila stvari? A ne bosta več delala na otročku?

Verjetno jima je preveč hudo, da bi gledala vse stvari za sinka, ki ga ni med njima user posted image user posted image user posted image . Meni se kar srce trga.

Katy se strinjam z ****, da ni tvoja tašča sam ljubosumna, ampak oring žleht. Ignoriraj jo in se ne spuščaj v debato z njo, reči si, da itak ne boš naredila nikoli prav za njo in nima smisla jo poslušat in komentirat, kaj šele se sekirat za tako ˝čudo˝babje. user posted image Ti za svojega otroka najbolje veš in najbolje ga poznaš, tak da pritisni gumb OFF oz. MUTE. user posted image user posted image

Žal me danes na srečanje ne bo, ker je moj v službi in zaenkrat še ve ne kdaj bo prišel domov. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
9.8.2008 8:30:34   
tilči
Katy:tvoja tašča je pa od user posted image . Pa jaz mislim, kako je moja grozna.Če kaj teži, ji povem nazaj in potem en teden ne govori z mano, tako da imam mir. Nazadnje je tako nos potegnila, da še kuha sedaj samo zase, prej sem namreč jaz za vse. Tako, da ti svetujem, čimprej nabavita svojo kuhinjo.Mi imamo skupno kpoalnico, pa user posted image  nagovarjam, da bi naredili zgoraj svojo.
Mogoče se bo pa k svojemu prijatelju preselilauser posted image

Aja, pa dobro jutro...user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
9.8.2008 8:39:57   
tilči
Špelin@: v kateri diskont pa hodite na Hrvaškem?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
9.8.2008 8:46:14   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Špelin@: v kateri diskont pa hodite na Hrvaškem?

V mestu Mali lošinj sta diskonta Jadranke in Konzuma, mi se drugi dan dopusta v Nerezinah odpravimo tja, nabavimo vse kompletno, gremo še malo na sprehod po mestu in imamo mir user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
9.8.2008 8:58:42   
Anonimen
Evo mene... Najedla sem se, ampak full user posted image . Omar spi HB. Tukaj vidim ni kaj dosti debate...
Grem pa tv gledat...

Danes se mi ne da ven, ker bomo itak popoldan dost na zraku...

Včeraj zvečer sem imela pa hudo krizo, tako da sva šla z Omarjem kar po dežju vozičkat. Jah, ko so me pa pustili doma samo z dvema škatlama čokoladnih piškotov...
Rezultat, nisem jih odprla, sem si pa kupila dietne in jih sedaj glodam...
Evo 100% brez sladkega sem zdržala glih 8 dni. Me je kar sram, da sem tak zasvojenec...Še dobro da obstajajao ti dietni...
Me zanima ali se bom lahko ubranila pizze dones?? A pizza zelo redi?

Se vidi da sva sama doma ,mi je dolgčas pa tle težim...user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
9.8.2008 9:04:35   
katy82
**** jst sm pico sam enkrat po porodu jedla ampak sem se pa mal šparala,da bi jo dons lahko a jo bova vsaka pol,bo pol tud vsako pol manj vest glodalauser posted image

< Sporočilo je popravil katy82 -- 9.8.2008 9:09:47 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
9.8.2008 9:08:34   
katy82
Aja zdle sem rihtala vabila za krst pa je tast pršu mim pa itak vabila pohvalu pol sem mu pa kr reka če bi jutr mel mal piknika k Lare sploh še nismo proslavil pa je bil takoj za -me je že klicu da gre v nabavo pa kak meso naj prinese una šoja se pa drži da kaj je to treba pa da je škoda dnarjauser posted image .Men je važn da se bomo mal družl pa se nasmejal,za tistih deset evrov nas tud ne bo pobral

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
9.8.2008 9:21:45   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Žal me danes na srečanje ne bo, ker je moj v službi in zaenkrat še ve ne kdaj bo prišel domov. user posted image

joj veš kok je men hudo ker ne morem danes prit, ker imamo ta bedast piknik, kjer se bo samo pilo, jaz pa itak ne pijem. Resno razmišljma da bi kr ušla od tam in prišla vsaj za eno uro, pa naj deljo dudle, bodo že preboleli, jaz pa ne če me ne bo.user posted image

katy82 sploh ne vem kaj naj rečem, dobra si da imaš tolk živcev, jst bi po moje čist znorela in verjetno kar spakirala.
user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
9.8.2008 9:25:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34
Midva z mojim user posted image  sva se pa maloprej vrnila iz zagorske noči. Eva je zaspala, sin je bil varuška (je bilo samo dve minutki stran). Sem si tako želela it malo na eno pivo pa Vlada Kreslina poslušat. Saj sva bila samo 45 min, ampak bilo je super. Potem sem pa ugotovila, da je malo čudno, ker nimam priveska s sabo, he he.

user posted image  za tvojega sina, res je super fant, kapo dol user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
9.8.2008 9:26:48   
špelin@
Evo 100% brez sladkega sem zdržala glih 8 dni.

user posted image user posted image user posted image

katy82, user posted image  za tasta!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?