Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Prvič me je zbudilo ponoči, ker sem morala it na blato in to trikrat.Opazila sem mal krvi , zato sva šla v porodnišnico, ker sem bila že 9 dni čez rok. Predrli so mi mehur, dali klistir, potem umetne in sem rodila v 2,5 ure. Drugič dobila dvakrat gel in rodila v 33 minutah. Joj, zdaj sem ti pa cel porod skor opisala in ne samo posebnosti
Joj noe blagor se teb kok si bla hitr konc.Jest sm 4 dni čez rok in če ne bo prej moram v pondelk v porodnisnco, se bojim da mi bodo umetno sprozil in da bo dolg trajal.
je zamujal 6 dni in sem komaj čakala da bo prišel ven, ker sem bila že sita okornosti,...., no potem ko sem prišla pa zjutraj v proodnišnico s popadki na 5 minut in 4 cm odprta in ko je rekla, da zdaj grem pa rodit, sem pa vprašala" A že" .
Jaz sem imela že datum za sprožitev poroda, pa se je tamal le odločil, da sam pogleda na svet. Zvečer ob 10 uri me je malo špikalo v križu, potem pa se zbudim okoli 2.30 ponoči in mi je trebuh otrdeval in otrdeval in ob 3-eh ponoči sem že imela redne popadke na 5 minut, sem pa doma počakal do 6 ure in s pomočjo umetnih popadkov sem rodila malo pred 16 uro (odpirala sem se zelo počasi). Rodila pa sem 6 dni čez rok.
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?