Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 10.5.2008 20:00:23
|
|
|
|
neisha80
|
Upam,da me moderatorji ne bodo brisali,ker na tem mestu pozivam mojo cimro s pediatrije,da se mi javi na zs,v naglici sem pozabila pustit cifro,bi si pa zelo želela,da gremo kdaj na pijačo,ker si res fejst punca.Vem,da si na RR,zato upam,da boš prebrala.Pa če napišem,Sanja-Neža,pa okno pokvarjeno mislim,da veš ,kdo sem.. lp
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 10.5.2008 22:02:52
|
|
|
|
Maleal
|
Kaj pa če bi poklicala na pediatrijo in vprašala sestre za ime in priimek cimre in če veš kje je doma jo poiščeš v imeniku,tako sem jaz svojo našla.
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 10.5.2008 22:16:00
|
|
|
|
neisha80
|
Bom to naredila,če se mi tu gor ne bo javila..hvala za idejo
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 11.5.2008 19:34:45
|
|
|
|
neisha80
|
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 12.5.2008 12:05:49
|
|
|
|
neisha80
|
Moje cimre ni,torej bo treba res poklicat na pediatrijo...
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 16.5.2008 19:20:05
|
|
|
|
neisha80
|
Ni moje cimre,v bolnici pa nočejo dat podatkov.banda
|
|
|
|
RE: Mb pediatrija,2.nadstropje/soba 3 16.5.2008 20:56:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Sem si kar mislila, da ti ne bodo dali podatkov. Varovanje osebnih podatkov pač in je treba razumet. Morda pa jih poprosiš, če jo oni v tvojem imenu pokličejo in ji dajo tvojo tel. št. Upam, da ti uspe.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNapiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Mobitel.
Admin
Ali ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?