srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: caligula Zdaj ste pa mene čist zmedle:D. Moj je pred zanositvijo bil pravi angelček, in še spomnem se, da sem mu rekla, da me ni strah, da nam bi kaj manjkalo in da vem, da bo poskrbel za naju z otrokom. Zddaj pa!!!!!!!!!! katastrofa! Vse kar jaz zaslužim, mora vedet, meni pa nič ne pove koliko on zasluži, nekje okol 6000 mesečno. Jaz pa študentka, živim pri njemu, stran od staršev 100km. Ni ravno rožnato. Ampak sem pripravljena začeti znova, v kolikor se ne skulira kaj kmalu. Ne bom čakala poroda, da vidi otroka itd, stvari je treba urediti ZDAJ! Vsak mi pravi , da ko bo videl otroka bo vse drugač. Men je tud zdaj, ko sem zanosila začel utrujati, da moram plačat vse položnice to je cca 210 eur, pol za dopust in pol za hrano. S tem, da vsak dan samo zanjga porabim za čiščenje za njim ene 4 ure ampak samo zanjga! Likanje, kuhanje, pranje itd.Ej ne vem kaj je tem dedcem sam jaz jih ne bom trpela. En mesec ima čas da se skulira če ne bye bye. Joj, joj, pa kaj eni mislijo, da bodo vse v grob samo nesli, al kaj? Da ga ni sram, da kaj takega zahteva. Ne vem, če bi še en mesec čakala.
|