Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

v varstvo,šla v trgovino-skoraj me je kap ko pogledam v kopalnico,pralni stroj sredi kopalnice,sušilec pred vrati da sploh noter nisem mogla,kalorifer in nekaj cunj,ki so bili na pralnem stroji razmetani po tleh,....nekaj časa razmišljam kaj se je tukaj dogajalo,potres,rop
 v varstvo,šla v trgovino-skoraj me je kap ko pogledam v kopalnico,pralni stroj sredi kopalnice,sušilec pred vrati da sploh noter nisem mogla,kalorifer in nekaj cunj,ki so bili na pralnem stroji razmetani po tleh,....nekaj časa razmišljam kaj se je tukaj dogajalo,potres,rop nakar si hočem umit vse črne roke in ugotovim da so zaprli vodo,brez da bi predčasno kaj sporočili,grem ven do delavcev,jim rečem kaj je z vodo in oni nič ne vedo o tem,dobim samo odgovor da mi jo lahko 2 vrča prinesejo in zraven se smejijo ko
 nakar si hočem umit vse črne roke in ugotovim da so zaprli vodo,brez da bi predčasno kaj sporočili,grem ven do delavcev,jim rečem kaj je z vodo in oni nič ne vedo o tem,dobim samo odgovor da mi jo lahko 2 vrča prinesejo in zraven se smejijo ko