Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Nosecnost, dojenje in silikonski vsadki 18.5.2008 18:01:54
*dotika*
Meni je plastični kirurg zagotovil normalno dojenje, ker silikonski vložki oz. operacija ne poškodujejo mlečnih žlez. Kakšna bolj konkretna moja izkušnja pa nekje čez slabih osem mesecev .
RE: Nosecnost, dojenje in silikonski vsadki 18.5.2008 20:01:36
Laura17
Tudi meni zagotovil, vendar nikoli ne ves. Takrat bi morala mislit na to... Zdaj pa prebiram vse zivo, pa sem malo v dvomih. Ocitno bova ugotovili istocasno :)
RE: Nosecnost, dojenje in silikonski vsadki 19.5.2008 14:30:55
cleopatra
moja kolegica že tadrucga zdle lepo doji, jih ima notr že osem let in ni nobenga problema. res pa je baje, da če ti mlečne žleze oz. pač kaj(nisem strokovnjak) uničijo, da pol ni nič, ampak kokr ona prav je ta silikon med dojko in mišico težko razumljivo zame